Гороскоп на 8 березня 2017 року

Вівторок, 7 березня 2017, 23:35
Гороскоп на сьогодні 8 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 8 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто пам'ятати, що ці добу не сприяє врівноваженості, провокують образливість, запальність. Все варто робити вчасно, так як запізнілі зусилля можуть принести менше віддачі, супроводжуватися надто бурхливим сплеском емоцій або іншими проблемами. Не завадить свідомий курс на делікатність, особливо в спілкуванні з самими коханими і близькими людьми. Якщо події вийшли з-під контролю, незабаром зірки дадуть вам шанс реабілітуватися. Не виключено, що все налагодиться вже цього вечора.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців ці добу чреваті емоційним перенапруженням, за яким може послідувати фізичне стомлення. Можливі розбіжності з ріднею, особливо у молодих та енергійних Тельців, що тяжіють до неформальної, викликає лінії поведінки. Щоб не зірватися в самий невідповідний момент, зірки радять вам у всьому дотримуватися «золотої середини», уникати зайвого максималізму в чому б то не було. В кінці дня для вас може мати велике значення домашня обстановка, наявність житла, притулку.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні найбільш комфортно почуватимуться сентиментальні і «домашні» Близнюки. Вони будуть прекрасно почувати себе в колі родичів, охоче займатимуться якими-небудь незвичайним господарськими клопотами, можуть виявитися відмінними кулінарами і порадувати близьких оригінальним блюдом власного приготування. Близнюкам, які люблять свободу, новизну і пригоди, доведеться почекати вечора. В кінці дня може намітитися романтичне побачення, пізня вечірка, надихаюче творчий захід.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раки - неспокійні імпульсивні романтики з потребою в чомусь незвичайному, будоражащем уяву. Можливі викликають вчинки, перепади настрою. Емоційні екстремуми, укупі з нестабільною обстановкою, можуть вести до нервозності, травм, сварок, психосоматичних порушень. Мирні на словах, на ділі багато Раки можуть бути примхливими, зарозумілими, агресивними, ревниві. Непродуктивні починання. Актуальні правила безпеки. Особливо вразливі Раки, народжені в середині липня.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не варто потурати своїм хвилинних примх. Аж до вечора на самопочуття і поведінка буде впливати емоційний і гормональний фон, сімейна атмосфера, характер взаємодії з близькими друзями, кровними родичами. Небезпечно вихлюпувати в деструктивній формі образи, «поминати старе»: запальність може ускладнити відносини, якими ви дорожите, в тому числі, з духовними однодумцями. Ініціативи краще перенести на вечір або на завтра: ситуація кардинально зміниться.

Діва (24.08 - 23.09)

У Дів сьогодні можливі проблеми з почуттям міри, на рівні почуттів чи на рівні дій. Додати проблем може нетерпіння, прагнення прискорити хід справ і наблизити настання бажаного події. Зірки нагадують, що надмірний ентузіазм здатний зіпсувати хороше починання, а якщо ви будете наполягати, то результат зміниться на прямо протилежний очікуваному. Варто подвоїти самоконтроль, якщо ви сильно чимось захоплені, від природи схильні до ризику, втягнуті у змагання або в експеримент.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів день загрожує перенапруженням, втомою, емоційним вигорянням, загостренням розбіжностей. Можлива нераціональна трата ресурсів, схильність до демонстративним вчинків, експансії. В основі вашої активності можуть лежати як «високі» принципи, так і більш прості мотиви, наприклад, самозахист або ревнощі. Перешкодити вчасно вийти з гри може амбітність. Результат конкурентної чи іншої боротьби може виявитися непередбачуваним. Більш конструктивну і успішну тактику вам підкаже вечір.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день дарує натхнення, але не сили. Особливо уважними варто бути Скорпіонам, які перебувають у фазі втоми, перевтоми: спроба компенсувати дефіцит фізичної енергії особистим ентузіазмом може виявитися невдалою. Не варто брати на себе чужі функції і намагатися переробляти зроблене. Напружені непередбачувані ситуації можливі в подорожі, вдалині від знайомої середовища. Причиною можуть бути технічні збої, конфлікти з іноземцями, представниками закону або силових структур.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто уникати емоцій, але важливо керувати ними. Протягом дня можливий стрес, душевний криза. Сильні хвилювання не обов'язково пов'язані з поразкою, навпаки, у багатьох випадках саме вони дадуть потрібний імпульс і приведуть до перемоги. Відчайдушний крок може допомогти залагодити складну справу або вирватися з капкана негативних почуттів. Якщо сили і віра на кінець, варто набратися мужності і почекати вечора: в кінці дня ви побачите приємні плоди своїх праць або зрозумієте, що вас оберігають вищі сили.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто зберігати пильність, оскільки аж вечора обстановка конфликтна. Уваги потребують насамперед складні, нестабільні відносини, де найменший сплеск негативу здатний привести до раптової драматичної розв'язки. Також, підвищена обережність рекомендується в недавно зав'язаних чи щойно відновлених відносинах. Не вибирайте цей день для важливої зустрічі, доленосного побачення, індивідуальної чи спільної ініціативи. У зоні ризику сімейні відносини, житлові справи.

Водолій (21.01 - 19.02)

У Водоліїв може бути багато клопоту, не завжди за власним бажанням. Не виключено, що ви пожертвуєте своїм часом і зручностями заради чужого блага. Може вимагати турбот термінове справу, ваше або чуже житло, домашнє тварина. Хвилювання позначаться на самопочутті, і навпаки, нездужання вплинуть на настрій. Стабілізації доведеться почекати до вечора. В кінці дня обстановка гармонізується, стануть ясніше підсумки зусиль, будуть дані оцінки, отримані відгуки, відшкодовані моральні або матеріальні збитки.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Риби підвищено емоційні, схильні квапити події або драматизувати ситуацію. Можливий небудь сюрприз, або очікуваний, але все ж хвилюючий момент. Не виключено любовний або творча криза. Можливі переживання за дітей або родичів, матеріальній або морально-етичної проблеми. Справжня причина вашого неспокою може виявитися пов'язана з моментом переходу в іншу фазу, або в нову якість. Зірки підказують, що ситуація розвивається до кращого і вам варто більше довіряти долю.