Гороскоп на 12 березня 2017 року

Субота, 11 березня 2017, 23:25
Гороскоп на сьогодні 12 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам доведеться пристосуватися до обстановки, проявивши гнучкість і практицизм. Не кращий день для ініціатив, пригод, романтики. Додатково остуджувати азарт можуть хвилини невизначеності. Любов і симпатію краще виразити у формі турботи, практичної послуги. Не рекомендуються підвищені навантаження, так як може бути знижений тонус, ослаблене здоров'я. Бажано акуратніше поводитися з інструментами, ліками, хімікатами, при експлуатації будь-якого товару ретельно дотримуватися інструкції виробника.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні Тельці непогано орієнтуються в запропонованих обставинах, у будь-якій обстановці знайдуть свою нішу і справа до душі. Хвилини сумнівів і невизначеності будуть мати позитивну сторону – наприклад, дадуть вам зайвий час для відточування майстерності. Вразливі і не впевнені в собі Тельці можуть бути схильні до зневіри, а найактивніших представників знаку може відвідати нудьга і відчуття «закритих шляхів». Кращою профілактикою депресії буде улюблене заняття або помірне фізичне навантаження.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто зайнятися корисною справою, інакше сумніви паралізують волю, а настрій спрямується до негативного полюса. Небажано ігнорувати сімейні та побутові обов'язки. Варто підтримати порядок в домі, так як хаос буде наводити зневіру, а також стежити за здоров'ям, гігієною, уникати протягів, вогкості. Вірогідні проблеми у спілкуванні з близькими, кожному може вимагатися особистий час і простір. Уникаючи зайвої прямоти і нав'язливості, одночасно не варто допускати брехні, недомовок.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки сьогодні можуть виявитися сильно зацікавлені якоюсь темою, заінтриговані чутками, таємницями, нюансами. Можливі суперечливі звістки здалеку. Предметом уваги може стати навколишнє середовище, який-небудь медичний або філософське питання. При нестачі джерел достовірної інформації, вас може виручити інтуїція. У поїздках, пошуках варто приготуватися до непорозумінь і загадок, а часом і до глухих кутів. Не кращий день для прямого чесної розмови, знайомства, прокладання нового маршруту.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять проявити акуратність у фінансових справах. Варто бути уважніше при будь-яких розрахунках та заповненні платіжних документів. У скрутній ситуації не варто опускати руки: цілком можливий оригінальний хід, тимчасовий компроміс, короткостроковий позику. Якщо хитромудрі маневри не у вашому стилі, можна виграти за рахунок розумної економії. При будь-якому розвитку подій, варто уточнювати деталі – наприклад, спосіб формування пільгового періоду платежів, час і умови для покупок з знижками.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам знадобляться самоконтроль і дисципліна. Деяких Дів підведе невпевненість, схильність до помисливості, страхам, коливань, меланхолії, відсутність згоди між логікою та інтуїцією. Не виключені нездужання, побутові труднощі, різні зовнішні обмеження. Важливо пам'ятати, що «мовчання – золото», не говорити зайвого, не починати за своєю ініціативою діалог, знайомство. Небажані відповідальні візити і виступи. Зажадають особливої уважності будь-які домовленості в завершальній фазі.

 

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто спокійніше ставитися до подій цього дня: що б не сталося зараз, варіант не буде остаточним, ви зможете багато чого виправити. Якщо дозволяють обставини, краще відмовитися від насиченої зовнішнього життя, зайнятися здоров'ям, побутом. Добровільне самообмеження може позбавити яскравих вражень, але допоможе залишитися в гармонії з собою. Даний рада зірок не означає байдужості до ближніх, але це вдалий момент для тимчасового відпочинку один від одного, якщо відносини загострені або неясні.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто прийняти об'єктивні обмеження, пов'язані з плануванням майбутнього. Сьогодні краще жити хвилиною, вчасно використовуючи вдалі моменти. Можливо, вам захочеться поділитися з ким-то сумнівами, поговорити про сокровенне. Обговорювати тонкі нюанси бажано з людиною, яка заслуговує довіри. Після розмови з «правильним» співрозмовником у вас повинне залишитися відчуття перспективи і нереалізованих можливостей. Не варто спілкуватися з тими, хто наводить на вас тугу, змушує сумніватися в собі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні Стрільці зіткнутися з невизначеністю, або з обов'язком утримувати рівновагу між кількома напрямками. Можуть досягти піку сумніви, пов'язані з яким-небудь вибором, боргом, необхідністю. Додати проблем може зниження тонусу, підвищена схильність організму до будь-яких несприятливих впливів. Не найкращий момент для починань, заяв, активного відпочинку, проштовхування своїх ідей і концепцій. Бажано відмовитися від перфекціонізму, від спроби прислужитися всім і все встигнути.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів зірки застерігають від самовпевненості та недбалості. Поліпшення ситуації може приспати увагу, посилити довірливість. Сьогодні грають роль нюанси, півтони, інтригуючі неоднозначні деталі, інформація потребує уточнення. Виправдана прискіпливість: краще проявити недовірливість і скепсис, ніж помилитися. У вступників известиях, одержуваних знаках важливо вміти читати підтекст. Не зашкодить дійшлість в медичних питаннях. Небажані поїздки, знайомства, угоди, остаточні висновки.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто відмовитися від зовнішніх ефектів і високих швидкостей. Сьогодні корисно звернути увагу на деталі, особливо неочевидні, масковані. Ретельне вивчення дрібниць допоможе не спокушатися і побачити картину зсередини. Не кращий день для романтичного побачення: одностороння або взаємна прискіпливість може звести до нуля очікуване задоволення від зустрічі. Від близьких людей, навпаки, не варто приховувати результати сумнівів і спостережень, інакше підсумок спільних дій виявиться під питанням.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто стежити за своїми словами і реакцією на слова співрозмовника. День не розташовує до сліпому довірі, важливо розуміти істинний сенс чужих висловлювань і поведінки. Можливі зовнішні або внутрішні перешкоди до порозуміння, не виключено непорозуміння, навмисний або ненавмисний обман. Питання можуть залишитися без відповідей. Бажано відмовитися від укладення договорів, участі у тривалих дискусіях і в розмовах на неприємні теми. Не варто заздалегідь планувати деталі на завтра.