Гороскоп на 15 березня 2017 року

Середа, 15 березня 2017, 10:21
Гороскоп на сьогодні 15 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У першій половині дня Овнам варто зробити все можливе для стабілізації відносин: закріпити успіхи і констатувати факти в міжособистісних зв'язках, врегулювати спілкування з інстанціями та спільнотами, підтвердити домовленість або результат зустрічі, заручитися підтримкою, узгодити дії. Вечір підсилить вашу пристрасність і потяг до ризику, підвищить діловитість і наполегливість. Варто простежити, щоб ваші вчинки не пішли врозріз з істинними почуттями, уподобаннями чи нагальними фінансовими інтересами.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто почати день з прояснення відносин, позицій, прав, обов'язків, акуратного закриття поточних справ. У складних випадках краще спиратися на закони, правила, думка колективу, а не на своє розуміння питання. Вечір здатний підсилити вашу ділову хватку, підвищити сексуальність, і водночас створити передумови для конкуренції, конфлікту. Якщо вас щось дратує, не варто перевищувати меж необхідної оборони: можливо, ви занадто гостро на все реагуєте і перебільшуєте небезпека.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків найбільш комфортна перша половина доби. Події у цей період передбачувані, настрій буде рівним і позитивним. Обставини дозволять підтвердити успіх, надати потрібну форму знахідкам або результатами творчості, стабілізувати відносини. У другій половині дня нагадають про себе обов'язки, може з'явитися термінова справа. Не виключено наростання невдоволення, загострення нездужання. Можливо, доведеться зайнятися неприємною роботою, вдатися до невеликого медичному втручанню.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять почати день з наведення ідеального порядку в будинку або на робочому місці. Якщо напередодні ви пройшли через період хвилювань, першу половину доби краще витратити на відновлення душевної рівноваги. У випадку сімейного чи іншого конфлікту, бажано прийти до взаємного мирної угоди. До вечора очікується ділової або творчий підйом, багато Раки стануть дуже емоційними, сприйнятливими до чуттєвим імпульсам, наполегливими у переслідуванні своїх цілей і реалізації бажань.

Лев (24.07 - 23.08)

На початку дня у Львів все буде складатися само собою, що може створити ілюзію захищеності і відсутності необхідності докладати зусилля. Після полудня обставини почнуть спростовувати подібні переконання. Підвищиться ваша цілеспрямованість, що може вивести вас з рівноваги. Можуть скластися передумови для конфлікту з начальством, постачальниками, підлеглими, родичами, персоналом фінансових і податкових установ. Бажано акуратніше поводитися з технікою, інструментами, ресурсами.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто привести в порядок фінансові справи, причому зробити це бажано до полудня. Не варто відкладати покупки, необхідність яких очевидна, а ціна відома. Починання будь-якого роду краще перенести на другу половину дня. В цей період доби у вас додасться енергії, наполегливості, підприємливості. Будь-які дії виявляться результативними, включаючи ділові поїздки. В деяких питаннях не виключено «ходіння по колу», але інтуїція підкаже вам, що ви не даремно витрачаєте свій і чужий час.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги будуть відчувати себе найбільш спокійно і захищено в першій половині дня. Якщо вам потрібно щось довести, підтвердити або в чомусь переконатися, це дуже вдалий час. Якщо всі потрібні справи завершені у строк, це вдалий момент для відпочинку. У другій половині дня варто акуратніше вести будь-які справи, включаючи фінансові. Небажано вести загальний бюджет або виконувати чужі функції. Можуть стати актуальними невідкладні витрати на продукти, інструменти, ліки, техніку, на потреби будинку чи бізнесу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів найбільш насиченою стане друга частина дня. Ранок краще присвятити зміцнення тилів, перевірці інформаційних та інших захистів, підтвердження загальної безпеки, стабілізації відносин. Після полудня можлива ініціатива з боку партнера, клієнта, потенційного конкурента. Той, хто потребує вашої допомоги, може несвідомо провокувати вас на агресію. У спільній справі або в шлюбному союзі важливо вміло розподілити зони відповідальності, щоб виключити приводи для конфліктів.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Період до полудня виявиться для Стрільців благополучним і спокійним. При необхідності, можна буде скористатися особистим авторитетом, підтримкою закону або колективу. Якщо до вечора очікується суєта і підвищення навантажень, то вранці краще зайнятися накопиченням сил, не витрачати енергію. Друга половина дня може змусити вас активніше зайнятися здоров'ям, харчуванням, тренуваннями, поточними побутовими і службовими справами, потребами домашніх вихованців. Не виключено, що вам доведеться комусь безоплатно допомогти.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У першій половині дня Козероги пожнуть плоди своєї організованості, цілеспрямованості та вміння користуватися шансом. При цьому багато представників знаку вважатимуть за краще залишитися за лаштунками, відмовившись від зовнішніх атрибутів слави. Якщо ви занадто розкидалися, результат може виявитися скромним. Вечір дасть вам у руки важіль управління подіями, який варто задіяти вчасно. Секрет успіху буде полягати в послідовності, наполегливості, вміння користуватися чужими ресурсами або слабкостями.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії володіють найбільшими перевагами в першій половині дня. Важливі справи, особливо завершального характеру, не варто відкладати на вечір: енергії доведеться витратити більше, результат може виявитися нижче очікуваного, в гру може вступити нові ускладнюючі фактори матеріального характеру. Не виключено, що ввечері складеться конфліктна обстановка в будинку, виникнуть технічні неполадки або фінансові проблеми. Бажано утриматися від початку ремонтних, будівельних, виробничих робіт.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто перенести будь-які починання на вечір. У першій половині дня бажано позбавитися від зайвої ідеалізму, зрозуміти розстановку сил і можливі перспективи, подбати про системну захисту, підстраховці, резервах. І закономірний успіх, і випадкову удачу краще закріпити офіційно. В кінці дня актуальні ділові роз'їзди, термінові покупки, зустрічі з нагальних практичних випадках. Є шанс отримати реальну допомогу. Не варто відкладати заходи, пов'язані з ремонтом та профілактикою автомобіля.