Гороскоп на 16 березня 2017 року

Середа, 15 березня 2017, 23:44
Гороскоп на сьогодні 16 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки радять налаштуватися на розмірений темп, не штучно прискорювати хід подій. Можлива інертність, уповільнена реакція, схильність до фантазій. Не виключено, що вам буде потрібно час для того, щоб включитися в той чи інший процес, а потім для того, щоб з нього вийти. Успіх багатьох справ визначить скритність і вміння користуватися не тільки своїми ресурсами. Потенційна небезпека пройде повз, якщо ви будете діяти послідовно і не станете ігнорувати підказки інтуїції.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям не варто орієнтуватися винятково на себе. Ситуація вимагає установки на середу або партнера, часом досить тонкою. На успішне співробітництво сьогодні працює не тільки перетин практичних інтересів. Злагодженість дій також забезпечить взаєморозуміння на рівні емоцій, очікувань, звичок. Якщо ваша діяльність пов'язана з обслуговуванням або виробництвом, важливо орієнтуватися на клієнтуру, правильно розуміти її потреби. У любові і особливо шлюбі важлива сексуальна гармонія.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам необхідно налаштуватися на виконання обов'язків. Не варто афішувати свою роботу, особливо, поки вона не закінчена. День підходить для лікувальних процедур, вологого прибирання. Не завадить терпіння. Рутинна робота буде менш нудною, якщо ви будете залучені в неї емоційно. Змиритися з неприємною завданням, і навіть знайти в ній задоволення, може допомогти щире співчуття. Деяких Близнюків може мотивувати умовно-негативне переживання, наприклад, таємне прагнення взяти реванш.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам сьогодні властиве пасивне завзятість, без ознак зовнішньої агресії. Штурму фортеці багато Раки інтуїтивно віддадуть перевагу облогу, і зірки підказують, що в даний момент це правильне рішення. Якщо швидкий результат відсутній, має сенс трохи почекати: зусилля обов'язково дадуть плоди. Можуть посилитись прояви приналежності, бажання «не втратити свого». Однією з важливих причин вчинити так чи інакше може стати прагнення до забезпеченого майбутнього, свідоме або неусвідомлене.

Лев (24.07 - 23.08)

У Львів може посилитися потребу в особистому просторі, самоті. Можлива підвищена чутливість до сімейній атмосфері, явна або прихована залежність від родинних зв'язків. Довго віддаватися переживанням сьогодні небезпечно, краще налаштувати себе на позитивний лад і свідомо уникати гнітючих спогадів. Добре зосередитися на роботі, в якій ви «кровно» зацікавлені (захист будинку або фінансів, нагальні побутові клопоти, розвиток сімейного бізнесу, заробіток заради свого житла).

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів цей день дуже продуктивний, якщо на час відмовитися від ризикованих експериментів і діяти переважно «класичними» перевіреними методами. Вибравши правильну лінію поведінки, можна не турбуватися про результати: вони можуть трохи запізнитися, зате виявляться саме такими, як ви сподівалися. Не останню роль відіграє ваша ділова і життєва інтуїція. Можна розраховувати на технічну, економічну і психологічну допомогу в близькому оточенні. Можлива співпраця з колишнім партнером.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги можуть вибрати цей день для виконання неприємних завдань, «брудної» роботи. Ефективна чищення, прибирання. Можна дати друге життя корисним старим речам. Добре брати або здавати в оренду інструменти і техніку, відвідувати будівельні ринки, автосервіси. Якщо в планах шопінг, краще віддати перевагу господарської тематики. Співпраця бажано вибудовувати на платформі загальних практичних інтересів, нагальні ділові цілі можуть на якийсь час об'єднати вас з потенційними ворогами і конкурентами.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять не порівнювати себе з іншими, а спокійно виконувати свою роботу. Не варто нікому заздрити, проектувати на оточуючих свої внутрішні проблеми. Якщо ви залучені до співробітництва, небажано перекладати свою частину зобов'язань на партнера. У спілках з представниками протилежної статі ідеально поєднання практичних цілей і повного взаєморозуміння в інтимній сфері. Подружні союзи Скорпіонів значно зміцнить партнерський бізнес або захист спільних інтересів.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні багатьом Стрільцям доведеться відмовитися від відкритого способу життя. Обставини, бізнес або стан здоров'я можуть вимагати тимчасового усамітнення, поглибленої роботи над животрепетним питанням. Одно небажані зайва суєта і повне неробство. Відсутність корисних занять може призвести до ліні, пасивності, потурання власним або чужим поганим звичкам. Рекомендуються превентивні заходи щодо попередження загострення захворювань. Не завадить дотримання ділової та особистої таємниці.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У Козерогів сьогодні є все для плідної спокійної роботи, але під зовнішньою безтурботністю можуть ховатися підводні рифи. Розмірений темп подій схиляє до ліні, мрійливості, гіпертрофованої чуттєвості. Замість того, щоб трудитися, можна піддатися спокусі піти легким, знайомим і приємним шляхом, зайнятися чимось більш цікавим і менш обтяжливим. В результаті, інтенсивну роботу на безбідне майбутнє деякі Козероги ризикують підмінити марними мріями про нього.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не варто заздалегідь ставити собі за кордону і призначати планку досягнень. Сьогодні на хід подій може впливати безліч нюансів, скрутний повний контроль за діями та результатами. Багато чого буде залежати від домашньої обстановки або забезпеченості необхідним. Не останню роль зіграють працездатність, витривалість, стресостійкість. Щоб отримати потрібний ефект, доведеться трудитися. Має сенс повчитися на помилках, попрацювати над закладанням бази або вдосконаленням майстерності.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб день вдалий, потенційно плідний. Всюди знайдеться підказка, допомога. В новому середовищі не виключені ефекти дежавю. Для багатьох Риб ідеальним «лоцманом» буде власне чуття. Може переважати інтерес до романтичної, духовної, магічної, еротичної складової ситуацій. Практичні досягнення зажадають свідомого настрою на діловитість. У цьому випадку, обіцяють успіх ділові роз'їзди і зустрічі, співпраця з іноземцями. Варто приділити увагу фінансів і транспортного засобу.