Гороскоп на 25 березня 2017 року

Субота, 25 березня 2017, 00:42
Гороскоп на сьогодні 25 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 25 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки рекомендують здійснювати задумані важливі справи на початку дня. І вам, і оточуючим в цей час буде легше проявити дисциплінованість і відповідальність, продемонструвати твердість характеру і вірність слову. З кожною годиною ці якості будуть танути, а у другій половині дня остаточно зміниться обстановка, план або настрій. Не виключено, що вечір ви проведете за якимось практичним заняттям (ремонтом, рукоділлям, приготуванням їжі) або пустити в таємне пригода.

Телець (21.04 - 21.05)

Початок дня буде пов'язано для багатьох Тельців з участю в колективній програмі. Зобов'язання можуть перешкоджати вашим особистим планам, особливо, якщо ви вважаєте справою честі виконувати обіцянки і відповідати заданим стандартам. Друга половина дня звільнить вас від обмежень, що дасть можливість перейти до вашим улюбленим заняттям або до задоволення ваших щоденних особистих потреб. В залежності від темпераменту і самопочуття, ви станете більш активним або більш м'яким, «домашнім» людиною.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків найбільш комфортною стане перша половина дня. Якщо є якісь домовленості і важливі спільні плани, краще зайнятися ними з ранку. У другій половині доби може розвалитися хороша компанія, виявитися вичерпано ліміт ресурсів або часу. Не виключено, що ввечері вами почне керувати почуття обов'язку, жалості, провини, або вас підведе самопочуття. Може з'явитися необхідність зайнятися практичними турботами. Можливо, ви будете змушені приховати свої дії від сторонніх очей.

Рак (22.06 - 23.07)

У першій половині дня Ракам краще дотримуватися встановлених правил, не бунтувати проти існуючого порядку. Дисципліна і послідовність будуть запорукою спокою, а якщо ситуація критична, то гарантією безпеки. Друга половина дня подарує повноту почуттів і свободу дій, підвищить загальну успішність. Може прийти віддача від вчинку, зробленого вами за натхненням або за покликом душі. Це більш підходящий момент для особистих зустрічей, побутових дій і ділових акцій, які ви вважаєте потрібними.

Лев (24.07 - 23.08)

Вранці події розгорнуться для Львів передбачувано. Це найкращий період доби, якщо ви прагнете до чесного діалогу, прозорості у справах, справедливості у відносинах, цінуєте душевну рівновагу. До вечора зросте активність і сила бажань, але є ризик непомітно втягнутися в аферу, потрапити у сумнівну компанію. Почне яскравіше проявлятися прагнення до матеріального або природна чуттєвість. Якщо надійшов сигнал тривоги, краще не рубати з плеча і обмежитися м'якими профілактичними діями.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам доведеться почати день з дотримання режиму, виконання домашніх або інших зобов'язань. Може вимагати особливої уваги домашній вихованець. Варто дотримуватися даного слова, навіть якщо ви давали його неофіційно. Самопочуття не доставить проблем, якщо ви прямуєте комплексу профілактичних заходів. Вечір - період романтики або зростаючої ділової активності. Можлива зацікавленість у тісній співпраці або емоційна залежність. У відносинах на першому місці може виявитися чуттєвість.

Терези (24.09 - 23.10)

На початку дня ніщо не завадить Терезам слідувати прийнятим планом. Багатьом Терезам здасться, що заробила бажана ними схема подій та збоїв не передбачається. Підтвердяться припущення і висновки, виправдаються надії. Ближче до вечора люди або обставини можуть виманити вас із зони комфорту. Непомітно для себе, ви можете виявитися втягнутими в чужі справи, потрапити під вплив партнера. Не виключено, що ви відставите на час свої смаки і принципи, щоб допомогти іншим. Можуть зажадати турботи з тваринами.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не завадить розпочати уїк-енд з наведення порядку, а якщо дана процедура вже йде, то варто привести її до успішного завершення. Друга половина дня подарує більше свободи, пробудить фантазію, підкреслить чуттєві потреби. Заповзятливих Скорпіонів можуть відвідати привабливі ідеї у сфері ділового співробітництва. Недовірливим Скорпіонам не варто всюди бачити недоброзичливців: швидше за все, загрози вигадані. Надлишок фантазії краще направити на творчість або в сферу особистих відносин.

Стрілець (23.11 - 21.12)

У першій половині дня Стрільці можуть сміливо покластися на своє природне везіння або на симпатії оточуючих. Це період, коли «потяги приходять за розкладом», дотримуються домовленості, виправдовуються розрахунки. Краще написати з ранку важливі листи, зустрітися з потрібними людьми. Ближче до вечора стане важливіше наявність будинку, влаштованого побуту, сімейного тепла. Відсутність надійного притулку або істинного взаєморозуміння з близькими може призвести до спокуси, від якого ви б утрималися при інших умовах.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Перша половина дня буде пов'язана для Козерогів з тими чи іншими стримуючими факторами. Дисциплінувати можуть як зовнішні обставини, так і внутрішні моральні міркування, наприклад, почуття відповідальності. Друга половина дня дасть свободу, якої не варто зловживати, інакше сьогохвилинне задоволення може мати віддалені небажані наслідки. Можна дати волю почуттям, зайнятися творчістю. Фізичного комфорту сприятимуть масаж, ванна з травами, келих доброго вина.

Водолій (21.01 - 19.02)

На початку дня Водолії схильні спиратися на логіку і розрахунок, в точності слідувати наміченим планам і даним обіцянкам, і чекати того ж від оточуючих. Така позиція дасть добрі плоди вранці, але не варто розраховувати на неї ввечері. Друга половина дня розташовує до менш суворому поведінки, до потурання почуттєвим слабостей і таємним примхам. Можливо, вам захочеться вишуканих страв, більш речових та інтимних знаків уваги. Може отримати особливе значення музика, домашній затишок, душевне тепло.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто почати день з підбиття підсумків, неупередженої систематизації фактів. Важливо не тільки підсумувати отримані відомості, але і зробити з них потрібні висновки, взявши «на олівець» корисну інформацію. Друга половина дня дасть простір для фантазій і непогане простір для маневру. В межах, поставлених обставинами або вашими власними внутрішніми нормами, ви зможете робити все, що вам заманеться. Найкращий ефект дадуть інтуїтивні рішення і м'яка, ненав'язлива тактика.