Гороскоп на 3 квітня 2017 року

Понеділок, 3 квітня 2017, 08:44
Гороскоп на сьогодні 3 квітня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 3 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни схильні ставитися до всього емоційно. У той же час, звична для багатьох Овнів відкритість може зникнути, переживання будуть накопичуватися всередині. День сприятливий для розвитку проектів, в яких ви кровно зацікавлені. Можна просунутися в питаннях, пов'язаних із заробітком, житлом, особистим або сімейним бізнесом. Основна увага краще зосередити на поточних клопотах, уникаючи глобальних стратегічних рішень. Попутно, зайнятість допоможе зняти напругу, що виникла у відносинах.

Телець (21.04 - 21.05)

Цей день посилить чутливість Тельців, зокрема, підвищить сприйнятливість до атмосфери в близькому оточенні. Більш інтенсивними і глибокими стануть особисті переживання. Не виключено, що на вас чекає хвиля спогадів, ви опинитеся у владі колишніх мрій або сумнівів. На щастя, сенситивність не вплине на працездатність. В деяких випадках саме вона стане стимулом і підтримкою – наприклад, дозволить вам зосередитися на потрібних справах, не звертаючи уваги на зовнішні бурхливі події.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Предметом інтересу Близнюків може стати бюджет, майно, продуктовий запас, заробляння коштів на життя. Також, день сприяє підвищенню апетиту і виникненню гастрономічних забаганок, підштовхує до більш тісної та різнобічного спілкування з представниками сімейного клану. Не виключені позапланові витрати і угоди, спонтанні придбання. Зростає ймовірність випадкового виграшу, повернення великої суми. Серйозні покупки, тверді фінансові домовленості можуть бути передчасними.

Рак (22.06 - 23.07)

У Раків сьогодні багато можливостей. Зовнішні події можуть мати фатальний присмак і не залежати від вашої волі, зате в сфері рутини цілком можна вибрати потрібну лінію поведінки, варіювати імідж, режим роботи, рівень запитів. Можлива надмірна сентиментальність, романтичність, експансивність, запальність, амбіційність. Якщо ваші пріоритети - конкретний результат і реальна користь, краще не витрачати сили на ефектні пафосні виступи, уникати боротьби і спокійно займатися нагальними справами.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто зробити акцент на вирішенні делікатних і життєво важливих завдань. Увага сьогодні зосереджена на подробиці приватного життя, на внутрішній стороні бізнесу або офісної рутини. Актуальні таємні заходи, приватний режим, ефективні дії через довірених осіб Велику роль може зіграти наявність родинних зв'язків, спорідненої протекції. Можна зайнятися темою житла, спадщини, бронювання готелю, охорони території або вкладень, страхування транспортних засобів і вантажів, загальною безпекою.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам ці добу дарують багате поле діяльності, і одночасно, дають простір уяві. Поєднавши дані тенденції в одне ціле, можна добитися зрушень у будь-якому напрямку. В силу емоційного підйому, навіть у найбільш прагматичних Дів авантюризм може взяти верх над обережністю. Можлива нова хвиля почуттів, черговий сплеск інтересу до фінансових, домашнім і іншим експериментів. Щоб уникнути перекосу та посилення ризиків, дії по натхненню бажано поєднувати з роботою над поточними справами.

Терези (24.09 - 23.10)

Цей день розгойдує емоційність Ваг, підвищує апетити, живить амбіції, спонукає прагнути до великої мети. Можлива залежність від родинних зв'язків, національних чи культурних традицій. Сміливі ідеї цілком здійсненні, якщо налагоджена матеріальна сторона справи. Багато чого залежить від особистої вдачі і правильно обраного напрямку. Можна скористатися сімейним або іншим заступництвом. Зіграє роль і самопочуття: не варто братися за вирішення завдань, які в даний момент не по силам.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні у Скорпіонів хороший потенціал, яким потрібно правильно розпорядитися. Важливо йти своєю дорогою, саме на неї чекає успіх. Не варто вплутуватися в чужі справи, якщо цього не вимагають ваші особисті інтереси, або інтереси партнерства, в яку ви залучені. На шляху до успіху можливі перешкоди. Їх подолання загартує дух ваш, і перевірить готовність до ролі, на яку ви претендуєте. Гальмуючим фактором може стати будь-яке об'єктивне обставина, наприклад, юридична або морально-етичне.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто приділити увагу сімейним і життєвих справах. Також, сьогодні добре займатися питаннями, пов'язаними зі спільною діяльністю, майном, правами, доходами. Можуть стати актуальніші теми фізичної, фінансової, психологічної безпеки. Варто відрізняти ситуації, що вимагають радикального втручання і пафосних емоцій, від випадків, коли досить скрупульозного виконання рутинної повсякденної роботи. У відносинах буде недостатньо єдності переконань, якщо немає довіри, інтимності.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні у Козерогів є важелі для простого і ефективного управління обставинами – працездатність і наполегливість - однак врятують вони далеко не у всіх випадках. Не виключено момент, коли на карту буде поставлено авторитет, кар'єра чи інше ключове питання. Можуть пройти через кризу контакти з роботодавцем, клієнтом, партнером, власником житла, з групою або організацією. Взаємні амбіції можуть створити напруженість у сімейних і шлюбних відносинах, ускладнити вирішення правового спору.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії схильні сильніше переживати дрібниці, тонше реагувати на нюанси емоційного взаємодії. На характер дій і режим дня вплине настрій, самопочуття, домашня або службова обстановка. На одній шальці терезів можуть виявитися сімейні цінності, душевні прихильності, матеріальні інтереси, турбота про сім'ю, побут, домашніх вихованців, на іншій – ваші переконання, стратегічні цілі, публічні обіцянки. Думка близького оточення може стати не менш вагомою, ніж думки друзів.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби отримають гарну віддачу від своїх зусиль, діючи спокійно. Емоційні сплески, незалежно від їх природи і причини, сьогодні здатні збити вас з курсу і знизити практичну ефективність будь-якої роботи. Сильні перепади емоцій можуть сприяти успіху лише у творчих сферах та в справах, що вимагають особливого авантюрного настрою. Варто уникати перебільшень, екзальтованості, зайвого залучення в чужі справи, в тому числі, включення деяких уподобань і симпатій «по старій пам'яті».