Гороскоп на 6 квітня 2017 року

Четвер, 6 квітня 2017, 08:09
Гороскоп на 6 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 6 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

День допомагає Овнам висловити власну індивідуальність, але нагадує, що свобода самовираження має межі. Обмеження можуть бути задані професійними рамками, умовами договору, переконаннями, юридичними або етичними нормами. Овнам-батькам, педагогам, вихователям варто пам'ятати, що їх особистий приклад для підопічних важливіше, ніж слова. Зоною конфлікту може стати бізнес або галузь матеріального. Захоплення, особливо серйозні, будуть вимагати фінансових або енергетичних вкладень.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять уникати зайвої впертості, не накопичувати в собі невдоволення, роздратування, гнів. Краще не доводити себе до «точки кипіння», так як у цей день складно швидко переключити увагу, розслабитися, охолонути. Тельцям, захопленим своєю справою, бажано уникати перевантажень: вони можуть позначитися на емоційному чи фізичному стані. Трудомісткі заходи і тренування краще здійснювати за заздалегідь складеною програмою. Не варто все тягнути на собі, відкидати пропозиції допомоги.

Близнюки (22.05 - 21.06)

У Близнюків є всі шанси провести день вдало, але деяких труднощів все ж не уникнути. Можливо, ви зіткнетеся з наслідками своєї безтурботності, або, навпаки, в чомусь перестараєтеся. Не виключено, що вам знову доведеться вдатися до допомоги партнера або впливовою захисту. Це не найкращий момент для активного нагадування про себе. Не варто вирушати в дорогу, робити важливий крок. Бажано дотримуватися правила і домовленості. Брати участь у заходах, вести справи краще на загальних підставах.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки нагадують, що це день креативу. Творчий підхід може допомогти вам реалізувати мрії, при цьому чарівним чином заощадивши гроші. Дана тактика може знадобитися Ракам-батькам, яких осаджують проханнями і примхами діти. День сприяє плановим витратам, але не варто витрачати більше, ніж ви маєте або заробляєте. Варто відмовитися від необов'язкових дрібних придбань на користь великих і давно продуманих. Операції ризиковані, не варто відкривати бізнес, укладати контракт.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів чекає відповідальний напружений момент. Незважаючи на досвід, захист і страховку, не виключається невдача або конфлікт. Непростий день, якщо ви ведете бізнес, ваша робота пов'язана з фізичним навантаженням, фінансами, адмініструванням. Виправити становище допоможе впевненість у собі, своїх планах і таланти. Найбільш безпечна і виграшна роль яскравого індивідуала, вільного художника. В цій якості, ви можете зміцнити свій рейтинг, підтвердити права, отримати моральну підтримку або духовну опору.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви можуть зіткнутися з перешкодою там, де воно спочатку не передбачалося. Наприклад, батькам доведеться врахувати інтереси дітей, або виконати їхні капризи. Частина коштів може піти на створення матеріальної бази для неординарного проекту. У найбільш складному становищі опиняться Діви, що бажають досягти успіху одночасно на фінансовій і творчій ниві: несподіваний сплеск креативної думки може відвести в сторону від надійного курсу, призвести до додаткових витрат або збитків замість очікуваного прибутку.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто виходити за рамки, вироблені самостійно або запропоновані обставинами. Сьогодні будь-які обмеження виявляться вам на благо. Відстрочку, відмова або іншу невдачі краще сприймати як оберіг, а не наказующий фактор. День підходить для спілкування зі старими друзями, допомагає повернутися в колишню компанію, відновити популярність у знайомої аудиторії. Бажано уникати участі у фінансових і ділових авантюрах, утриматися від взяття кредитів, сплати внесків, пожертвувань.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто тримати себе в руках, так як це потенційно конфліктні добу. Уникнути розбіжностей буде простіше, якщо ви не претендуєте на чужі ресурси та володіння, а знайшли (чи шукаєте) свою власну нішу. Важливість подій підвищується, якщо ви прагнете до офіційного визнання, кар'єрному росту, міцної слави і популярності, або вже займаєте керівну посаду, маєте здобутки, наділені владою. Батькам-Скорпіонам варто усвідомити моральну або фінансову відповідальність перед дітьми.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто турбуватися про результат подій. Протягом дня можливі технічні неув'язки і дрібні конфлікти, але все закінчиться вдало. Це підходящий момент для підтвердження прав, застосування авторитету, відновлення репутації. Можна розраховувати на допомогу закону або групи однодумців. Відстані та інші перешкоди не мають значення. У питаннях, які залишаються відкритими, викликають сумнів або дискомфорт, краще не поспішати: ситуація може виявитися тимчасовим, а дії зайвими.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Увагу Козерогів аж до ночі може притягувати ризикований захід. Можливо, ви вирішите знову спробувати щастя там, де одного разу вас спіткала невдача. Навіть при вірної тактики, не варто чекати швидкого результату. Може затягнутися процес угоди або формування потрібних умов, не варто сподіватися на моментальне поява цікавить людину. В якості компенсації, можлива віддача від колишніх зусиль, нагорода за терпіння. Ви можете отримати довгоочікуваний бонус, підтвердження своїм розрахунками.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто дотримуватися вчорашньої тактики, за умови, що вона дала сприятливий результат. Якщо допущений промах, краще вчасно зупинитися. Події дня мають інерцією: не прийнявши заходи в потрібний момент, можна потрапити в мережі довгострокових зобов'язань або виявитися втягнутим у тяжку боротьбу. Сварки не мають великого значення, якщо ви і протилежна сторона є старими друзями, справжніми однодумцями. Найбільш небезпечні конфлікти, викликані війною за ресурси або територію.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто дотримуватися чіткого режиму дня або заданої програми дій. Сьогодні ролі розписані заздалегідь, бажано дотримуватися інструкції, поважати закони, в потрібний момент проявляти терпіння. У відсутність дисципліни, багато зусиль втратять сенс, а жертви виявляться марними. Можливо, вам доведеться звернутися за медичної, технічної, педагогічної чи іншої допомогою. У цьому випадку важливо потрапити до фахівцю-практику, майстру своєї справи. Конфлікти краще вирішувати в установленому порядку.