Гороскоп на 9 квітня 2017 року

Неділя, 9 квітня 2017, 14:33
Гороскоп на 9 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 9 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки радять дотримуватися помірності в усьому і не форсувати події. Сьогодні складно звернути на себе увагу, але ви можете стати незамінним людиною, яка завжди прийде на допомогу, та бути затребувані саме в цій якості. Не варто чекати багато чого в області фінансів і особистих відносин: у цих сферах настав час переосмислення, а не руху вперед. Небажані покупки, крім нагальних дрібниць. Увечері може стати важливим поведінку партнера, не виключено зміна обстановки.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні Тельці налаштовані на пасивний режим. Не виключається творча криза, відчуття безвиході, дефіцит інформації, розчарування в коханні. Можлива схильність зациклюватися на одній темі. Енергійні представники знаку можуть діяти за інерцією, але до вечора і у них зросте потреба у відпочинку, може перестати мотивувати навіть улюблене хобі. Варто бути уважнішими до потреб дітей, вони можуть вимагати турботи, вередувати. Увечері добре приділити увагу здоров'ю, косметичним процедурам.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам краще уникати гучних розваг та тривалих подорожей. День посилює невизначеність, змушує набратися терпіння. Клопоти можуть зайняти більше часу або відняти більше енергії, ніж планувалося. Не виключено, що бажаний результат так і не вдасться отримати, справа не буде доведена до кінця, зажадає вичікування або подальшої роботи. Багатьох Близнюків буде супроводжувати нездужання, смуток, загальна втома, може залишати бажати кращого атмосфера в сім'ї, особистих відносинах.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раки залежні від навколишнього оточення, на багатьох представників знаку вона справляє гнітюче враження. Можливий глухий кут в інформаційних або духовних пошуках, обрив зв'язків, перерва в бажаному спілкуванні. Можуть не збутися привабливі таємні надії. Небажані цільові поїздки, крім самих необхідних. Якщо ви схильні до нападів зневіри, не варто проводити занадто багато часу серед буркотунів і песимістів. Залишок дня бажано провести у своїй родині або в гостинному домі друзів.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто відмовитися від покупок і фінансових операцій, так як сьогодні вони не обіцяють ефекту. У кращому випадку, ви зіткнетеся з затримкою, відмовою, скасуванням. У гіршому варіанті, не виключені вельми прикрі непорозуміння, помилки через неуважність і неуважність, підвищується ймовірність марної трати коштів, псування речей, іншого збитку. Багато вимагатиме перегляду, можуть спливти наслідки колишніх прорахунків у фінансовій політиці або інших сферах, наприклад, в любовних відносинах, вихованні дітей.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви можуть зіткнутися з низкою перешкод, паузою в дорозі, тимчасовим припиненням успішно розпочатих справ. Джерелом проблем і відкату назад може стати сімейна обстановка, ситуація з житлом або здоров'ям. Можливий глухий кут у романтичних стосунках, повторний період охолодження, відчуження або недовіри в подружніх парах. Деякі події виявляться прямим наслідком вашої власної необережності та недалекоглядності. Рекомендується відмовитися від придбань, ключових рішень, остаточного вибору.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваг зірки застерігають від надмірного зневіри. Ситуацію не можна назвати оптимістичною, але в ній є свої плюси. Саме вона дає вам шанс глибоко переосмислити свою поведінку і обстановку, закрити борги і назавжди виключити повторення колишніх помилок. Даний процес може відняти час, так як вам належить акуратно розплутати цілий клубок протиріч. Можливо, вам доведеться період самоти, рефлексії, поправки здоров'я або фінансових справ. У багатьох питаннях буде важлива внутрішня чесність.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони можуть зіткнутися з вже знайомої ситуацією невизначеності в любовних відносинах, професійних, матеріальних або творчих планах. Багато Скорпіони знову прийдуть до висновку про неможливість або непродуктивність дій поодинці, усвідомлюють неминучість і необхідність партнерства, дотримання справедливого балансу інтересів. Варто утриматися від затвердження планів, зараз вони нестійкі. Ваші надії та розрахунки, як і погляди інших людей, можуть неодноразово змінюватися, уточнюватися.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців найбільш сприятливим періодом доби стане вечір, саме він дозволить налаштуватися на оптимістичний лад і повернути внутрішній позитивний баланс. Вранці та вдень багато Стрільці будуть схильні до зневіри, можуть нудьгувати або віддаватися чорної меланхолії. Деякі представники знаку відчують себе на грані відчаю, так як цей день змушує гостріше відчувати безвихідність і заплутаність ситуації, провокує почуття провини. Додати проблем може нездужання або загальний знижений тонус.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Вранці над Козерогами нависне тінь потенційної депресії. Можливо, до цього будуть схиляти зовнішні обставини, але варто взяти до уваги й емоційний фактор. Багатьом Козерогам нагоді моральна підтримка, напрацьований раніше духовний стрижень. Не варто нехтувати елементарною турботою про здоров'я, так як нездужання ще більше посилить ризик зневіри. Увечері доброчинну роль відіграють конкретні плани: вони переконають оптимізм і допоможуть переключитися на більш конструктивний стиль мислення.

Водолій (21.01 - 19.02)

Поки не настав вечір, Водолії будуть налаштовані песимістично або критично. Багато Водолії будуть схильні шукати в собі, в інших людях і в навколишній дійсності недоліки, а не чесноти. Настрій може виявитися конструктивним, якщо безглуздим переживань віддати перевагу ретельну роботу з виявлення та усунення похибок. Можливо, доведеться взяти паузу, на час відкласти якісь заходи. В кінці дня краще відволіктися від подібних занять і переключитися на щось більш позитивне.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби ризикують знову втягнутися в старий непродуктивний сценарій, що загрожує бігом по колу. Можливий повторний криза у відносинах, останній акт внутрішньої драми. У ключових питаннях сумнівний успіх півзаходів, може знадобитися більш тривала і масштабна процедура, наприклад, реструктуризація боргу. Не кращий день для побачень, появи перед публікою. Якщо діалоги, роздуми та пошуки зайшли в глухий кут, варто дочекатися вечора: багато що вдасться побачити під новим кутом, більш оптимістичній перспективі.