Гороскоп на 2 травня 2017 року

Понеділок, 1 травня 2017, 23:08
Гороскоп на сьогодні 2 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 2 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни можуть планувати на цей день будь-які заходи, пов'язані з грою і самовираженням. Можна налагодити відмінний контакт з представниками молодших поколінь або прогресивних рухів, досягти успіху в справах сердечних, спорті, бізнесі. Важливо зустріти на позитивній хвилі ранок: це посилить вашу впевненість у власній привабливості, автоматично сформує у свідомості установку на перемогу. Матеріальні аспекти сьогодні на другому плані, але, якщо вони все ж виникли, варто приділити їм увагу.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців чекає день, насичений яскравими враженнями. Не виключено, що добру половину з них ви отримаєте будинку, наприклад, в процесі взаємодії з дітьми, або облаштування своїх володінь, особистого простору. Амбітним Тельцям зірки радять стати більш мобільними, комунікабельними, креативними, енергійними, так як сьогодні «під лежачий камінь вода не тече»: якщо ви будете пасивно чекати вдалого випадку, нічого не роблячи, то ваші мрії залишаться мріями, а самолюбство може постраждати.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні Близнюки готові розвинути бурхливу діяльність в будь-якому цікавому їм напрямку. Багато представників знаку будуть діяти безкорисливо в інтересах родини або групи. Може намітитися серія оперативних міні-конференцій в одному з месенджерів, наприклад, у зв'язку з планами щодо організації подорожі, тусовки. Практичним Близнюкам вдасться одночасно займатися бізнесом, завдяки діловитості, товариськості, креативності, різнобічності, вмінню легко включатися в запропонований ритм подій.

Рак (22.06 - 23.07)

Ситуації дня сприятливі для кмітливих, артистичних, комунікабельних Раків, прагнуть бути в тренді. Якщо ви сором'язливі, повільні, обмежені в засобах спілкування або пересування, частина шансів залишиться не використана. Це вдалий момент для планових покупок, які з тієї чи іншої причини відкладалися. Витрати повинні приносити і користь, і радість. Можна вибрати подарунок, обзавестися парочкою сезонних новинок. Добре купувати товари для дітей, в тому числі, навчальні та розвиваючі ігри.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день надає масу можливостей, в тому числі, довгоочікуване виконання деяких бажань. Прекрасний момент для розкриття індивідуальних талантів, отримання визнання. Щоб не пропустити шанс, коштує менше концентруватися на собі і проявити більше відкритості світу. Слабким місцем багатьох Львів буде явна або завуальована амбітність. Не виключено, що вона буде виражатися через матеріальну складову, наприклад, можливість дозволити собі ту або іншу дорогу покупку, послугу.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам цей день допоможе остаточно оформити творчі ідеї, переконатися в вдалості і своєчасності тієї чи іншої знахідки. Не варто відкладати реалізацію готових рішень, особливо, якщо вони носять креативний відтінок, яким-небудь чином пов'язані з літнім відпочинком, вільною діяльністю, вихованням дітей. Ситуації цих доби розташовують до товариськості. Якщо ви від природи замкнуті, то можете мовчати як риба в оточенні малознайомих людей, але блищати дотепністю в компанії однодумців.

 

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто ігнорувати запрошення на розважальні заходи. День спонукає до інтенсивного світського життя, перебування в людних місцях, участі у вечірках, відвідування шоу, конференцій, прем'єр, благодійних та рекламних акцій. Можна одночасно вирішити безліч взаємопов'язаних питань ділового і особистого характеру, поєднати рутину з романтикою або творчістю. Хороший день для переговорів у неформальній обстановці, в тому числі, для залагодження проблем, пов'язаних з фінансуванням.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Атмосфера цих доби пробуджує у Скорпіонів артистичні задатки, підживлює самолюбство, пробуджує амбіції, змушує яскравіше демонструвати фактичні досягнення або нерозкритий особистий потенціал. Багато представників знаку будуть готові піти на ризик або включитися в інтенсивну персональну конкуренцію, щоб виграти престижний бонус або «приз глядацьких симпатій». Закоханим Скорпіонам буде складно приховати почуття. Скорпіони-батьки зосередять свою увагу на успіхах і проблемах дітей.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців день почнеться позитивно. Душевного підйому посприяє приємна подія або приваблива перспектива. З'являться потрібні сили для вступу в гру або в боротьбу, ви можете отримати знак, схвалення, благословення згори. Не виключений конфлікт прагматичного і романтичного, авантюрного початку. Небажано надмірно концентруватися на фінансовій або побутової осторонь подій. А ось здоров'ям зірки вам нехтувати не радять, так як воно може виявитися одним з ваших головних ресурсів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У Козерогів сьогодні може з'явитися несподіваний азарт, що спонукає знову випробувати свої сили у вирішенні будь-яких нетривіальною завдання. Можливо, ви наважитеся ще раз поборотися за прибуток, справедливість або виконання давньої мрії, за чиюсь любов, симпатію і прихильність. Все вийде, якщо ви володієте внутрішнім стрижнем і виберете правильну стратегію. Тактику, навпаки, можна і треба змінювати, в критичний момент вам не раз знадобляться гнучкість, винахідливість, спритність, артистизм.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки радять спокійніше ставитися до будь-якої персональної конкуренції. Вступаючи в суперництво, не варто робити ставку на матеріальне, так як ваші сильні сторони полягають в іншому. Фортуна на вашому боці, якщо ви застосуєте свої ділові, артистичні, організаційні, інтелектуальні таланти, будете спиратися на допомогу групи, закон або перевірену ідею. Бажано уникати прямої конфронтації з батьками, партнером або чоловіком, від якого залежить ваш побут, місце проживання.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам знадобляться творчі нахили, почуття гумору. Варто у всьому знати міру, так як сьогодні легко «переборщити». Бажано дотримуватися правила, терміни, інструкції, поважати чужі кордони, планувати, виконувати прямі обов'язки, особливо по відношенню до дітей і підопічним. Не зашкодить розумне ставлення до власного здоров'я: якщо ви зневажаєте комплексом превентивних заходів, то можливо погіршення самопочуття, а це, в свою чергу, зменшить шанси отримати задоволення від життя.