Гороскоп на 4 травня 2017 року

Четвер, 4 травня 2017, 10:19
Гороскоп на сьогодні 4 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Вранці Овнам не завадить чітка постановка мети, концентрація на основній задачі. Для Овнів, народжених у середині квітня, свідома самодисципліна стане необхідністю. Як не дивно, саме жорсткий графік і зібраність забезпечать вам омріяну свободу і дозволять досягти того, чого ви хочете. Друга половина дня вимагає підвищеної акуратності, уважності. Ці якості стануть в нагоді за кермом, у поводженні з технікою та медикаментами, при контакті з потенційно небезпечними і агресивними тваринами.

Телець (21.04 - 21.05)

У першій половині дня Тельців може відвідати зневіру, не виключається пауза у справах, відчуття безвиході. Зірки радять бути стриманішим, не порушувати сформованих кордонів і заведених порядків, економніше витрачати сили. Після полудня почнуть формуватися більш сприятливі умови для прояву вашої активності, зросте успішність. До везінню бажано додати спритність, майстерність і передбачливість, інакше навіть у найбільш простих задачах ви можете допускати промахи або стикатися з курйозами.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків день почнеться з «низького старту», але основний сплеск енергії припаде на другу частину доби. Вранці краще ставити завдання, уточнювати маршрути, концентруватися на цілі. Будуть вільними дороги. Не варто відкладати зустрічі. Батькам варто врахувати, що на початку дня більш спокійними і слухняними діти. Друга половина дня обіцяє домашню або ділову суєту, створює передумови для нервозності і травм. Необхідна ретельність: дрібна помилка може запустити ланцюг непорозумінь.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять проявити стриманість, у тому числі, у харчуванні. У другій половині дня знадобиться додаткова обережність в дорозі, незалежно від вашого статусу водія або пішохода. Небажано вирушати в дорогу, не перевіривши запас необхідних дрібниць, наприклад, ліків чи інструментів. Не виключені зайві навантаження, плутанина, дратівливість, погіршення самопочуття, загострення больових синдромів. При підвищеній чутливості, не рекомендуються болючі медичні маніпуляції.

Лев (24.07 - 23.08)

На початку дня Левам не страшні ніякі проблеми, завдяки ідеальному самовладання. Вдало пройдуть ранкові зустрічі, поїздки, переговори. Якщо ви чимось стурбовані, ранок дозволить відновити душевну рівновагу, прояснити хвилюючі нюанси. У другій половині дня заплутані обставини можуть призвести до втрати чітких орієнтирів. Зросте ризик збитків, шкоди, псування речей, претензій до якості товарів і послуг. Не варто поспішати і метушитися, укладати угоди, поспішати з покупками і платежами.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто провести початок дня в максимально спокійній дружній атмосфері. Позитивні емоції, гарні звістки і інші приємні моменти допоможуть вам зарядитися позитивом і запастися врівноваженістю на весь день, що аж ніяк не буде зайвим. У другій половині доби різко зросте чутливість, метушливість, дратівливість, не виключена серія зривів, конфліктів. Це не найкращий момент для ініціативи: чим більше ви докладете зусиль, тим менш імовірний конструктивний ефект.

 

Терези (24.09 - 23.10)

Ранок порадує Ваг гармонією і передбачуваністю. Вдало пройдуть візити, переговори, пошуки, виправдаються розрахунки, дадуть потрібний результат рекламні та інші акції. Задумане краще не відкладати, так як після полудня ситуація зміниться. Друга частина дня додасть хаосу та неспокою, посилить залежність від зовнішніх умов, самопочуття, прихованих чинників. Може знадобитися дрібний ремонт. У цей час не варто пускатися в шлях, укладати угоди, починати цикл планових робіт, лікувальних процедур.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

На початку дня Скорпіонам буде властива інертність, можливо підвищений впертість. Не виключена зацикленість на недавніх результати, незалежно від їх позитивної або негативної забарвлення. Друга половина дня додасть мобільності, спритності, винахідливості, особливо в чисто практичних питаннях. Корисний ефект від дій не буде високим, якщо ви недбалі, не забезпечені потрібним обладнанням та інструментами, не можете покластися на помічників. Бажано виключити глобальні починання.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто з самого ранку намітити план, мета або маршрут, уточнити ключові нюанси, перевірити систему захистів. Після полудня обстановка зміниться не на користь ваших проектів. З-за недбалості або зовнішніх перешкод коефіцієнт корисних дій може спрямуватися до нульової позначки. Не виключено загострення конкуренції або конфліктної ситуації, загальне підвищення нервозності через ланцюга дрібних осічок. Не варто сперечатися з начальством, укладати договори, починати партнерську діяльність, відкривати бізнес.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Після полудня Козерогів чекає зростання навантажень або посилення занепокоєння. Можуть підвести люди, інструменти, розрахунки. Можливі проблеми з самопочуттям, короткі відрядження, спори з оточенням. Може додатися клопоту у власників домашніх тварин. Не виключено, що доведеться звернутися в ремонтний, медичний чи інший сервіс. Погіршити ситуацію здатна допущена раніше недбалість або помилку. Не варто нервувати, для вирішення проблем набагато корисніше самовладання. Небажані важливі ініціативи.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії сьогодні залежні від партнерів або обстановки. Протягом дня варто орієнтуватися на ситуацію, вчасно відслідковувати зміни і приймати заходи. Вранці не завадить підтвердити домовленості, подбати про документи, запастися схваленням впливових осіб або офіційним дозволом на задумані дії. У другій половині доби не виключено побутової або ділової аврал, може знадобитися технічна або медична допомога. Вирішальним може стати наявність потрібних інструментів або комплектуючих.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто подвоїти пильність, особливо в другій половині дня. Ситуація потребує гнучкості, хорошої реакції, уміння тримати в полі зору кілька справ одночасно. У той же час, бажано уникати поспіху, інакше зросте кількість прикрих помилок, стане вище ймовірність стресів і травм. Можлива провокаційна тактика з боку партнера, конкурента. Не виключені сімейні, подружні, ділові розбіжності. Небажано відкривати спільний проект, затівати ремонт, переїзд, робити покупки.