Гороскоп на 5 травня 2017 року

Четвер, 4 травня 2017, 23:50
Гороскоп здоров'я на 5 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки радять сконцентруватися на практичних аспектах ситуації, вважатися із станом здоров'я. Якщо є мета добитися хорошого результату, необхідно боротися з такими якостями, як поверховість, непослідовність, легковажність, непосидючість. Може стати важливим є особистий контакт з колегою, з лікарем або іншим профільним фахівцем. Не варто активно нав'язувати свою думку, прагнути на передній план. Сумлінна робота буде оплачена, в матеріальному чи іншому еквіваленті.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день додасть впевненості, підкаже найменш витратний спосіб впливати на людей і обставини. Якщо ситуація не передбачає повну ясність і однозначність, вдасться зупинитися на одному з найбільш вигідних варіантів. Це вдалий момент для розкриття одного з ваших особистих талантів або виграшних якостей. Інтуїція Не підведе. Небажані ефекти. Вільний час можна присвятити хобі чи творчості. Батькам-Тельцям краще виховувати дітей не словами, а власним прикладом.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день допоможе подолати розгубленість або ряд помилок, погасити зайву нервозність. Якщо ви допустили промах, то отримаєте підказку, що допомагає вчасно його виправити. Особливої уваги може зажадати домашня або службова обстановка, особиста територія. Небажано зловживати алкоголем і ліками. Близнюки практичного складу можуть відновити душевну рівновагу, займаючись якою-небудь корисною справою, наприклад, приготуванням їжі, прибиранням або садово-городніми роботами.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день дарує додаткову точку опори, підказує просте рішення в скрутній ситуації. Можна виправити технічні неполадки, відновити штатний режим роботи, згладити наслідки конфлікту в близькому оточенні. У разі нездужання, знайдеться потрібні ліки. Незважаючи на пріоритет розуму і логіки, не раз дасть хорошу підказку чуття. Бажано знизити темп, звузити коло завдань, приділити увагу дрібницям. Підняти настрій і поліпшити самопочуття допоможе смачна і здорова їжа.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять поставити на перше місце міркування користі і якості. Не варто витрачати багато грошей. Добре приділити час питань харчування, закупівлю продуктів, технології приготування їжі. Варто уважніше вибирати робочі засоби, лікарські препарати, побутову хімію, інструменти та комплектуючі. Будь-які функціональні придбання, включаючи господарські дрібниці, не завадить відразу перевірити на справність. Небажано укладати угоди, оформляти банківські карти, відкривати рахунки.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто витратити цей день на відновлення душевної рівноваги, а якщо необхідно, то і фізичного здоров'я. Також, ці добу дають можливість пом'якшити конфліктну ситуацію, обійти «гострі кути». Одна з обов'язкових умов добре проведеного дня - помірність. Небажано захоплюватися надмірностями, ризиками, експериментами, прагнути до розмаху в справах, брати на себе додаткову відповідальність додатково до вже наявної. Не вітається зловживання ліками та алкоголем.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам зірки радять знайти час для господарських клопотів, турбот про здоров'я. Уваги може вимагати внутрішня сторона бізнесу, наприклад, питання фінансування, постачання. У будь-якій справі можуть мати велике значення деталі, не виключено, що доведеться вдатися до діагностики, інспекції. Тимчасово може звузитися коло спілкування. Не самий відповідний момент для публічних виступів, участі в розвагах, масових заходах. Переговори краще вести в приватному режимі, або з обмеженим числом осіб.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіони допитливі, схильні приділяти увагу практичним тонкощам. Темою дня може стати технічна сторона проекту, фінансування, штатний розклад, інструментарій і техніка, утримання приміщень, територій, лабораторій. Може зіграти роль ваша особиста домовленість з конкретною особою. Це хороший день для партнерства, заснованого на реалізмі і взаємній вигоді. Є можливість згладити суперечності або зам'яти недоліки, в тому числі, пов'язану з вашого власного поведінки.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто утриматися від зайвої принциповості. Небажано піддавати зайвим навантаженням нервову систему. Якщо ви зазнали невдачі, наштовхнулися на опір, стали жертвою критики або насмішок, краще не прагнути до моментального реваншу. Якщо справа не термінова, мудрим рішенням буде пауза, що дозволяє вам та іншим учасникам подій трохи «охолонути». Можна зайнятися рутиною, матеріальними і технічними нюансами. У той же час, не варто розслаблятися і втрачати з виду головні цілі.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам день підкаже оптимальну тактику, вселить помірний оптимізм. Може прийти вдала думка, адресна допомога. Ймовірна підтримка від колег «по цеху», матеріальна чи моральна. Там, де неможливо вирішити всі питання раз і назавжди, інтуїція підкаже непогане тимчасове рішення. Також, сьогодні можливе поліпшення самопочуття, зниження напруженості в рутинних справах. Незважаючи на позитивні зрушення, зірки рекомендують поки задовольнятися малим, не поспішати з подальшими важливими діями.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто на якийсь час відмовитися від масштабних дій, відволіктися від глобальних задумів. Не самий відповідний момент для романтичних ескапад. Ситуація вимагає занурення в деталі, ретельного опрацювання дрібниць, відстеження неочевидних нюансів. На перший план може вийти тонкий процес, що вимагає майстерності, контролю, мінімізації ризиків. Завдання захопить вас, якщо ви добре розбираєтеся в «кухні» справи. Не виключено, що вам або вашим помічникам належить провести по-справжньому ювелірну роботу.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять відмовитися від агресивності, виключити капризи, непослідовність. Трудомісткі заняття і справи, в яких ви зазнали невдачі, варто тимчасово перервати. День дозволяє пом'якшити протистояння, проявивши розсудливість і дипломатичність. Якщо на перемир'я натякає інший учасник конфлікту, варто відгукнутися. Залагодити розбіжності особливо важливо, якщо мова йде про подружньому союзі, важливому діловому партнерстві, сімейних відносинах, житло, майно, стосунки з вищими особами.