Гороскоп на 22 травня 2017 року

Понеділок, 22 травня 2017, 00:24
Гороскоп на сьогодні 22 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 22 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни знаходяться під сильним впливом своїх емоцій і фінансових потреб. Буде зроблено все можливе для того, щоб утримати любов або справити враження. День сприяє напруженням почуттів, може спровокувати сцени ревнощів, особливо, якщо у вас чи вашого партнера є до цього схильність. Може зрости марнотратство, тяга до престижних витрат напоказ. Вірогідні витрати на поїздки і подарунки, вкладення в великі проекти. Не виключені тертя з роботодавцем з приводу окладу або гонорару.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть пережити зовнішній або внутрішній криза. Не виключено, що ви будете готові на великодушний вчинок або серйозну жертву в ім'я чогось, що має для вас важливість і цінність. Можливий необачний дорогий вибір. Логіка, обережність, здоровий глузд можуть тимчасово вас покинути, якщо вас «розривають» сильні бажання або переживання. Якщо від природи вам чужі прояви екстремізму і максималізму, краще утриматися і не ризикувати: незабаром ви можете пошкодувати про своєму пориві.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день підказують, що зараз вони на підйомі і здатні «звернути гори». Ситуація дозволяє вам переконливо продемонструвати майстерність, талант, силу й інші переваги. Потужним джерелом натхнення може стати пік роману, кульмінаційний критичний момент давньої історії, приваблива далека перспектива. Стимул для активності можуть дати соціальні події, новини в значимою для вас групі або сфері, в сфері фінансів, медицини, техніки і електроніки, спорту, бізнесу, фешн-індустрії.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто уважніше стежити за подіями в наріжних областях свого життя. Може статися щось важливе в сфері, пов'язаній з кар'єрою, житлом, заробітком, професійною реалізацією. Не виключено значущий момент в любовній історії, особливо, якщо об'єкт ваших почуттів здається вам недосяжною, займає більш високу ступінь у соціальній або іншій ієрархії. Удача потребуватиме жертви, плати: про що-небудь домовитися, отримати до чого-небудь доступ вдасться лише ціною відмови від менш пріоритетних благ.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів очікує на мить удачі. Не варто боятися критичного повороту подій: криза буде своєчасним і ефективним. Зростає ймовірність творчих, політичних, ділових, любовних успіхів. Можна зробити ривок у напрямку, пов'язаному із завоюванням популярності, розширенням сфери особистого впливу або рішенням важливою комплексної задачі, наприклад, еміграції. Можливі значущі події в цікавому сегменті світового простору. Також, обставини цього дня дають імпульс до духовного зростання.

Діва (24.08 - 23.09)

Події цього дня зроблять світовідчуття Дів яскравіше. Для енергійних Дів раціональні міркування можуть відійти на другий план, змінившись азартом. Діви, щиро захоплені чим-небудь, можуть пережити гостре хвилювання, отримати стимул для експерименту або продовження важливої справи. Кризи цього дня будуть недовгими. Можуть бути виправданими ділові та фінансові ризики, можлива реструктуризація боргу, кредиту. Потужний імпульс до дії може дати переживання, пов'язане з любовної або інтимним життям.

Терези (24.09 - 23.10)

День значущий для Ваг, вистраивающих відносини з окремими людьми, групою або публікою. Переслідуючи свої інтереси, важливо вибрати потрібний імідж, врахувати чужу думку, виправдати очікування. При правильному поводженні, може різко злетіти ваш рейтинг, зрости популярність. Є шанс стати впливовою фігурою, наприклад, законодавцем смаків. Можливий переломний момент в любовній або сімейної історії, в шлюбі. Фатальні події можуть відбутися в ході довгої тяжби, ідеологічного чи іншого протистояння.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день може поставити непросту комплексну задачу, яку необхідно виконати у що б то не стало. Блага і переваги навряд чи дістануться даром, швидше за все, вам доведеться їх чесно заслужити. В якості нагороди може фігурувати грошову винагороду, матеріальний або моральний бонус, а також чужа любов, симпатія, прихильність. Можливий ключовий момент в якомусь складному тривалому процесі, наприклад, у ході лікування хвороби або тотального перетворення робочого місця.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть розраховувати на удачу і переконливу перемогу, але доведеться похвилюватися. Висока ймовірність успіху ризикованої угоди, складної багатоходової операції, кульмінаційного гострого моменту в любові, бізнесі, творчості. У критичній ситуації небажано переходити до силових прийомів, так як є умови для мирного врегулювання суперечностей, переведення протистояння в гру, жарт. З потенційними конкурентами сьогодні краще дружити, ніж воювати, добре обмінятися знаками дружби і симпатії.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів чекає важлива подія в будинку або на підвладній території. Будуть прийняті близько до серця події, пов'язані з сімейним життям, житлової перспективою. Не виключено, що ситуації цього дня спровокують переломний момент в любовних відносинах, або загострять розбіжності в подружньому союзі. Інтенсивність переживань буде зумовлена тісним взаємозв'язком кількох тем, які для вас зараз однаково важливі і пріоритетні. Наприклад, це може бути взаємозв'язок статусу, статків та місця проживання.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліїв цей день налаштовує на виправданий позитив. Є всі умови для прогресу у творчості, спорті, бізнесі, у сердечних справах. Може статися щось важливе у вашому близькому оточенні. На хвилі бурхливих зовнішніх подій можна зміцнити популярність, отримати додаткові переваги. Є надія прискорити фінал тривалих проблем або знайти для їх вирішення нову дотепну схему. Не виключено, що будуть порушені теми нерухомості, фінансування, еміграції або розвитку зарубіжних зв'язків.

Риби (20.02 - 20.03)

Риб день потужно мотивує на оновлення. Може з'явитися рішучість для виконання непростого бажання, яке вже давно стало для вас нагальною потребою. Можливі нові великі придбання або вкладення. Трата сил і ресурсів буде виправдана, якщо проводиться в рамках вже знайомого плану, дає надійні гарантії, компенсує попередні збитки, не шкодить здоров'ю. Варто утриматися від спонтанних експромтів у незнайомому або ще не освоєному напрямку: в цьому випадку, ризики можуть перевищити користь.