Гороскоп на 4 червня 2017 року

Неділя, 4 червня 2017, 00:04
Гороскоп на сьогодні 4 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів день суперечливий. У важливих відносинах, крім проявів романтики і дружелюбності, доведеться виконати свою частину договору. Можливий ключовий момент у долі пари або спільному заході, не виключена ситуація «останнього шансу». Бажання вести активне соціальне життя і тяга до зовнішніх ефектів можуть сперечатися з потребою знайти притулок, проявити домовитість і турботу про близьких, серйозніше зайнятися побутом, житлом, господарськими питаннями, сімейними справами, захистом своєї території.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців день запрошує стати більш діловитими, підприємливими, рухливими. Буде природним прагнення активніше включитися в життя своєї сім'ї, родини, найближчого оточення. Можливо, посилиться зацікавленість у власному автомобілі або іншому засобі пересування, в нових способах зв'язку і навігації. Може зрости бажання підтягнути водійська майстерність, досліджувати або освоїти інший маршрут. Можливі хвилини хвилювання, не виключено піковий момент авантюри або романтичної пригоди.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки підказують, що пора змінити тактику, інструменти або вектор уваги. Щоб уникнути «перегріву», життя підштовхує вас до корекції колишнього стрімкого ритму. Може назріти новий підхід до вирішення ділових і фінансових питань, сімейних і побутових завдань. Перебудова не завадить приємного проведення часу. Аж до ночі ви можете отримувати задоволення від творчості або спілкування з дітьми, участь у справах групи, насолоджуватися любовної перемогою або іншими плодами своїх зусиль.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам сьогодні складно ігнорувати домашню обстановку, атмосферу в дружньому середовищі або на батьківщині. Можуть вимагати уваги гості в будинку, потреби близьких людей, батьків. Предметом інтересу може стати житло, дачне господарство, інше володіння. Не виключені любовні хвилювання, пікові моменти в шлюбі. Багато Раки отримають імпульс для прояву енергії, займуть більш активну позицію в цікавлять їх сферах, почнуть наполегливіше просувати свої інтереси, всупереч думкам, авторитетам, етикету і традицій.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять не змінювати плани і витягти із ситуації максимум можливого. Сьогодні більшість заходів йде за задуманим сценарієм і цілком відповідає вашим головним бажанням. Це вдалий момент для інтенсивної зовнішнього життя, можливо знакова романтичне побачення або інше примітне для вас подію. Одночасно, варто підвищити пильність у тих сферах, де ви особливо вразливі. Вміло завуалювати таємні почуття або подробиці сімейного життя вам допоможуть прості правила етикету.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Діви можуть бути схильні до марнотратства, особливо по відношенню до родичів, друзям і коханим. Також, статтею витрат може стати творчий проект, незвичайне починання. Події можуть подарувати новий стимул до активності, відкрити шлях до виконання давнього бажання. У найкращому становищі виявляться Діви, мають спонсора – наприклад, одного або партнера, готового оплачувати їх креативні задумки. Зірки радять не форсувати ініціативи, поки не з'ясовані усі обставини.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам обставини дня дозволяють підтримувати бажаний рівень життя і особистої популярності. У той же час, корисно вчасно ставити кордону своїм примхам, особливо, коли вам їх підказує досвід. Якщо довести приємну тенденцію до абсурду, вона може перетворитися у свою протилежність, не виключено, що оточуючі почнуть виявляти невдоволення вашими звичками і масштабом запитів. Також, варто відстежувати зовнішні тенденції: оновлення тактики може вимагати ваш бізнес, будинок або кар'єра.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів чекає звільнення від частини проблем і розворот інтересів в іншому напрямку. Може з'явитись новий шлях, або знайтися більш оптимальний спосіб вирішення старих завдань. Якщо прямих знаків немає, багато Скорпіони безпомилково відчують зміну завдяки інтуїції. Незважаючи на наближення позитивних подій, поки вам краще утриматися від індивідуальних ініціатив. Сьогодні добре провести час з партнером або в колі близьких друзів, особливо, якщо є привід відзначити знаменну подію.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців день складеться вдало. Є можливість користуватися щасливим збігом обставин і непомітно спрямовувати хід подій. Люди, які вам дошкуляли, можуть змінити тактику або зникнути з горизонту. Не варто залишати раніше часу компанію друзів або інше місце, де вам цікаво і комфортно. Відповідний момент для особистого або колективного заходу, що несе особливу смислове навантаження, пов'язаного з зустріччю, проводами, нагородженням, врученням подарунка, святкування важливої дати.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто придивитися до змін у своєму оточенні і в інших областях, вчасно відзначати зміни в настрої близьких людей, поведінці партнерів, тактику супротивника. Якщо ваше положення в даний момент не можна назвати міцним, краще утриматися від надмірного підкреслення своїх перемог і заслуг, навмисної демонстрації свого потенціалу: ваше самозамилування і торжество можуть бути розцінені як виклик, сформувати підґрунтя для ревнощів, гострої конкуренції, невдоволення впливових осіб.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто як слід відпочити, так як незабаром може з'явитися додатковий фронт робіт або нова психологічна навантаження. Участь у спільних заходах сьогодні легко поєднати з просуванням особистих інтересів. Одночасно, буде нескладно захистити себе від зайвих турбот, непотрібних контактів. Можна розраховувати на особистий вплив, помітність, симпатію оточуючих, на захист і заступництво, в тому числі, в дорозі або в незнайомій місцевості. Не завадить закріпити любовну або творчу перемогу.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби отримають підтвердження своїх успіхів, у разі вдалого результату подій, або гарантію своїх прав і захисту в разі будь-яких проблем, загострень. Успішно закінчиться ризикована фінансова авантюра, зворушлива любовна історія. Перемога надихне на подальші дії, проте проявляти зайву заповзятливість в новому напрямку вам сьогодні не варто. Незважаючи на хороші перспективи, може бути відсутнім потрібна людина, або ще не скластися комплекс умов, необхідних для бажаного результату.