Гороскоп на 20 червня 2017 року

Понеділок, 19 червня 2017, 22:54
Гороскоп на сьогодні 20 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 20 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

В атмосфері цих доби Овни стануть більш м'якими і поступливими. Може знизитися рухливість, зрости інертність і потреба в стабільності. Мотивацією для активних дій сьогодні може стати комфорт, смачна їжа, конкретне винагороду за докладені зусилля. Відповідний день для шопінгу, особливо, якщо в плани входять покупки для дому, від продуктів і одягу до м'яких меблів, садового інвентарю, кухонного обладнання. Можливий підвищений інтерес до заготовок, традиційним домашнім стравам.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців день сприятливий, особливої ласки у зірок виявляться жінки. Ці добу розташовують до підвищеної чуттєвості. Зростає ймовірність приємних моментів, наприклад, отримання подарунків. День схиляє до ліні, але доречні і помірні фізичні навантаження за настроєм. Добре займатися доглядом за тілом і зовнішністю, вибирати одяг і косметику, облаштовувати по своєму смаку будинок і навколишній простір. Можна поласувати улюбленою стравою, дати волю фантазії у близької вам області творчості.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам краще утриматися від метушні і нових ініціатив. Не варто нарікати, якщо виникла пауза в справах, не до кінця зрозумілі чужі мотиви і власні бажання. Не найкращий момент для інтенсивних роздумів і сміливих заяв, бажано мінімізувати зовнішнє спілкування і внутрішній діалог. День дозволяє провести час з комфортом, насолодитися природою, затишком, простими земними радощами, зайнятися хобі, що приносить задоволення і заробіток. Непоганою формою проведення дозвілля буде кулінарія або шопінг.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день допомагає економити сили, використовуючи завуальовану ініціативу замість прямої. Ситуація дозволяє задіяти особиста чарівність, залучити до досягнення цілей додаткові ресурси, використовувати вдалий випадок. Можливі хороші покупки, винагороди, знахідки, подарунки. Ви можете продемонструвати свої творчі таланти, смак, кулінарне мистецтво, ділову хватку в м'якій формі, підтвердити ділом свої почуття і симпатії. Для зняття фізичної та психологічної напруги корисний масаж.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львів метою дня може стати покупка, прибуток, заробіток, матеріальний або естетичний еквівалент досягнень. На будь-який вибір вплинуть міркування престижу, комфорту, гарного смаку. На перший план може вийти тема фінансування, постачання, доставки товару. Це підходящий момент для продуманих вчинків, в тому числі, придбань, грошових витрат, яких-небудь особистих рішень. З новою ініціативою краще не поспішати: можна помилитися в оцінці співвідношення витрат і результату, погрішити проти стилю.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки обіцяють комфорт і удачу, за умови розумної пасивності. Важливо прийняти ситуацію такою, яка вона є, не намагаючись нею командувати. Ви отримаєте бажане швидше, якщо нікуди не поспішаєте і вмієте насолоджуватися кожною хвилиною. У деяких обставинах, буде доречним красномовне мовчання. Щоб не зіпсувати приємне враження про себе і повністю використовувати хороші можливості, не варто занадто багато говорити про свої почуття, давати запізнілі пояснення і передчасні обіцянки.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто підвести риску там, де цього вимагають ситуація і здоровий глузд. Якщо не всі ідеї вдалося реалізувати, незабаром доля дасть вам шанс дописати кінцівку сюжету. Зараз є час для перебудови на новий режим перегляду планів або способів досягнення мети. Бажано зробити паузу в інтенсивному спілкуванні та інтелектуальної діяльності. Увага краще перенаправляти на господарські, фінансові та художньо-естетичні нюанси. День підходить для ділового обіду або вечері.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У Скорпіонів є шанс внести більше гармонії у відносини. Ділове і особисте взаємодія можна зробити більш теплим, завдяки взаєморозумінню без зайвих слів. Обопільна симпатія спростить проведення операцій, притягає один до одного закоханих, підживить прихильність і потяг у шлюбі. Ініціатором або провокатором зближення може виступити друга сторона, залишивши вам право вибору і відгуку. З офіційним підписанням угод, відкриттям серії переговорів або консультацій варто почекати.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто відволіктися від тем, пов'язаних із партнерством і протистоянням. Доречно оголошення перерви в дискусії: «заїжджені» теми можуть вимагати нового ракурсу розгляду, свіжих аргументів. У вичерпали себе договорах краще поставити крапку. Не варто намагатися говорити що-то вслід опонентові: вас вже навряд чи почують. Невигідно і поспішати з новими угодами. М'яко перейти на іншу хвилю допоможуть нескладні заняття, що дозволяють гармонійно поєднати приємне з корисним.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки дають можливість пом'якшити будь-яке протистояння, зробити більш мирними і гармонійними складні взаємини. Якщо ситуація далека від ідеальної і зробити чудо не у вашій владі, рекомендується зробити перерву і зайнятися чимось більш приємним. День створює умови для любові, творчості, зіткнення з природою, з світом мистецтва і музики, підходить для покупок, косметичних процедур, практики в прикладному ремеслі. Особливе натхнення дасть хобі, грає роль особистого бізнесу.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки радять приділити більше уваги житла, володінь, особистого простору. Можлива тяга до домашньої їжі, вдалий момент для сімейного обіду або вечері. Якщо не ладяться відносини з батьками, спільні зусилля щодо облаштування житла і наведення затишку можуть зробити сімейний мікроклімат більш гармонійним і стабільним. Поле для інтенсивної роботи може з'явитися у Водоліїв, чия сфера діяльності пов'язана з дизайном, різними послугами на дому, ріелторським або готельним бізнесом.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто концентруватися на тому, що вже не має значення. Краще зайнятися відновленням гармонії, плавним переходом від однієї тактики до іншої. Бажано вийти з порочного кола сумнівів і жалю, скоротити контакти. Не варто пропускати цей день, якщо є бажання пройтися по магазинах, зайти в салон краси, зустрітися з коханою людиною, побалувати себе, порадувати дітей, насолодитися мистецтвом. Можна скористатися симпатією оточуючих, плодами налагодженого бізнесу або хобі.