Гороскоп на 22 червня 2017 року

Четвер, 22 червня 2017, 00:13
Гороскоп на сьогодні 22 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 22 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів це інформативний день. Заслуговують уваги не тільки новини й очевидні факти, але й більш тонкі послання Всесвіту – символи, натяки. Не варто ігнорувати їх, якщо вони викликають внутрішній відгук, породжують передчуття, викликають спогади і асоціації. Це сприятливі добу для спілкування, в тому числі, із впливовими, шанованими, популярними людьми. Можна заново придивитися до оточення, безболісно адаптуватися до змін в середовищі, непомітно влитися в компанію, організацію.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять бути відкритими світу, але ставитися до всього з обережністю, не сподіватися на щасливий випадок. Подарунки, знахідки, пропозиції сьогодні можуть мати не те значення, яке ви їм приписуєте. Не всі обіцянки надалі будуть виконані. Удача буде швидше наслідком ненавмисного збіги, ніж плодом вірного свідомого вибору. Корисно розібратися в багажі речей і контактів. Не виключено, що у вас не підніметься рука викреслити який-небудь елемент минулого з-за ностальгії.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам пощастить завдяки збігу обставин або інтуїції. Натхнення додасть віра в краще. Важливо не помилитись, відокремити реальність від фантазій, при романтичному настрої зберегти вірні орієнтири. Атмосфера дня здатна повести в минуле, нагадати вам одночасно про приємні моменти і про періоди розчарувань. Вас можуть повторно відвідати великі надії, підступні ілюзії та спокуси. На формування особистої позиції може вплинути творчість, мрія, батьківський інстинкт, духовне життя.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто підтримувати контакти зі світом, вбирати інформацію. Відкрита ініціатива недоречна, поки ви не освоїлися в обстановці. День може пробудити і надії, і ілюзії. Варто позбутися від шкідливих зв'язків і більше спілкуватися з тими, хто підтримує вашу віру в себе. Важлива турбота про фізичне здоров'я, яке зараз тісно пов'язане з ментальним. Варто навести порядок у свідомості, позбувшись від інтелектуальних і духовних помилок, паразитичних мислеобразів, помилкових логічних конструкцій.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день допомагає зберегти оптимізм. Якщо ви зажурилися, вас підбадьорить вдалий збіг обставин, віра в загальну ідею або в свою персональну «щасливу зірку». Моральна підтримка може виходити від друзів або наставника. На вразливих, емоційно нестійких Львів може нахлинути непрохана сентиментальність. Не варто довго затримуватися на деструктивних спогадах та асоціаціях: вони здатні непомітно направити ваші зусилля у непродуктивне русло, підточити зсередини вашу впевненість.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам сьогодні не завадить частка здорового скепсису. Знадобиться вміння жити своїм розумом, не спокушатися, чекати вдалого моменту. Ситуації цього дня виглядають райдужно, але можуть приховувати в собі пастку. Можливі ілюзорні уявлення про легкість досягнення мети, отримання прощення, виправлення помилок. Не варто орієнтуватися на чужі цінності і стратегії, краще почекати день або два, поки не складуться ідеальні умови для вас особисто. Життя може ще раз показати вам, чому слід вірити, а чому ні.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день вселяє надію, підживлює впевненість в особистій правоті і невразливості. Можливо спокуса закрити очі на нові реалії, проігнорувати сигнал. Зірки підказують, що зараз краще бачити ситуацію тверезо. Якщо змінюється ваш статус, мета, режим, оточення, благодушність може бути небезпечним. Варто позбутися від самозакоханості, уточнити вузькі місця своєї позиції. Якщо акценти розставлені вірно, можна розслабитися, тимчасово «випасти з обойми», відпочити, віддатися спогадам.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні у Скорпіонів є можливість озирнутися назад, щоб пригадати і хороше, і погане. Не виключено, що життя влаштує вам день спогадів і змусить шукати зустрічі з певною аудиторією, наприклад, з колишніми колегами по пригодам або з «друзями по нещастю». Починання рекомендується відкласти, поки не створені всі необхідні умови для старту, не отримано потрібний імпульс, або не дано благословення відправитися в шлях. Не варто витрачати сили на капризи, піддаватися спокусам.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять звернути увагу на своє оточення. У цій ситуації важливо, які люди знаходяться поруч з вами, або, до якого табору ви примикаєте. Випробування не страшні, якщо ви оточені друзями і партнерами, з якими можна «піти у розвідку». Не завадить посилити критичні фільтри при виборі посередника, групи підтримки, захисту. Варто уважніше відбирати прихильників серед родичів, земляків, довірених осіб: не виключено, що деякі з них будуть для вас слабкою опорою.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто подумати про страховку на випадок можливих проблем. Не найкращий момент для загострення сімейної ворожнечі, ділової конкуренції. Корисно налагодити взаєморозуміння з колегами, дотримуватися дух корпоративної культури. Доречно надання послуг вищестоящим особам, у тому числі приватних. Не завадить уточнити нюанси, пов'язані зі здоров'ям: помилковий оптимізм може дорого коштувати. Бажано звертатися в престижний сервіс за якісною послугою, уникати сумнівних закладів з неоднозначною репутацією.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки радять скористатися моментом, щоб обернути ситуацію на свою користь, або кого-небудь «у свою віру». День дозволяє керуватися натхненням, грати за зручним знайомим правилами. Вдалий момент для відпочинку. Варто підтримати духовну зв'язок з дітьми, учнями, колегами по захопленню. Не важко розпізнати обман чи провокацію, уникнути спокус. Недосвідченим Водоліям допоможе щасливий випадок або допомогу з боку друга, вчителя, представника закону, авторитетної особи.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам важливо вибрати правильний тон у спілкуванні, взяти гнучкий курс в домашніх справах, не зосереджуватися на уявному негативі. Варто бути дружелюбніше з друзями, колегами, домочадцями, гостями, уникати удаваної сором'язливості, розбещеності, неохайності, зневіри, уразливості, злопамятности. Корисно провітрити житлові та робочі приміщення, використовувати якісні «позитивні» аромати. Правильна тактика забезпечить гармонійну обстановку в будинку, теплий прийом в компанії, здійснення бажання, підніме ваш дух.