Гороскоп на 3 липня 2017 року

Неділя, 2 липня 2017, 23:51
Гороскоп на сьогодні 3 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 3 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки підказують, що для продуктивної роботи сьогодні важлива психологічна атмосфера. По можливості, краще не залишати обжите місце, наприклад, окремий особистий кабінет. Небажаний надміру офіційний відтінок у контактах. Не варто захоплюватися знайомствами, освоювати нові ресурси. Обіцяють удачу інтуїтивні ділові рішення. Приємніше службової рутини можуть виявитися нагальні домашні клопоти. Добре зайнятися сімейним бізнесом, загальним бюджетом, розподілом прибутку або податкового навантаження.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців сьогодні має значення порозуміння з оточенням в цілому, або з конкретними людьми, які мають статус ділових партнерів, довірених осіб, близьких друзів. Також, варто проявити більше поступливості по відношенню до супутника життя, дітям, батькам. При обопільній довірі, краще підуть спільні справи і конфіденційні переговори, не потрібні докладні пояснення, будуть зайвими підозри, не виникне серйозних розбіжностей у сфері управління спільним проектом або домашнім господарством.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто відволіктися від глобальних тем і зайнятися справою. Звичні заняття, в тому числі, відокремлені, допоможуть відновити душевну рівновагу і заповнити сили. Вдалий момент для адаптації на робочому місці, освоєння корисних прийомів, рецептів, інструментарію. Може стати актуальною консультація лікаря, купівля ліків або харчових добавок. Позитивну роль відіграє контакт з домашнім вихованцем. Якщо ви стурбовані, присутність чотириногого друга дасть додаткову «моральну підтримку».

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам початок календарної тижня обіцяє гармонію, яку не варто що-небудь порушувати. Порадує рівний емоційний фон, хороше фізичне самопочуття, щасливий збіг обставин. Ваше особисте втручання в хід подій сьогодні доречно, органічно і благотворно, інтуїція допоможе вам прикладати зусилля у вірному напрямку, не витрачаючи зайву енергію. Це підходящий момент для короткострокових індивідуальних починань. Якщо ви самоустранитесь, багато справи залагодяться самі собою в ваших інтересах.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львова сьогодні важливо наявність будинку, притулку, безпечного середовища, елементів конфіденційності та довіри. Саме така обстановка дозволить дати волю пригніченим почуттям. Емоційний комфорт, в свою чергу, стане джерелом психічної і фізичної енергії, допоможе успішно вирішити поточні завдання. Увага може виявитися зосереджено на приватне життя, адаптації до обстановки, різних аспектах побуту і родинних зв'язків, зміст нерухомості або авто, ведення індивідуального або сімейного бізнесу.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять налаштуватися на активну діяльність, але без зайвої метушні. Обіцяють хороший результат поїздки, інформаційні пошуки, знайомства, переговори, різні навчальні, тренувальні та дослідницькі заходи. Ефективні заняття, що вимагають проникливості, спостережливості, розуміння людських мотивів і прихованого підгрунтя подій. Не варто зловживати щирістю: перевагу над співрозмовником забезпечить загадковість, інтрига, вміння не поспішати з розкриттям всіх своїх намірів.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не завадить взяти тайм-аут, утриматися від спроби взяти нову вершину або негайно отримати реванш. Корисно змінити кут зору на події і на свою роль у них. Для розуміння суті може знадобитися повний спокій, зміна обстановки, поглиблене вивчення фактів, дослідження психологічної межі обставин. Правильно оцінивши стан справ і мотивацію чужих вчинків, можна отримати приховану вигоду, зняти зайве роздратування і конфліктність, інтуїтивно знайти спільну мову з потрібними людьми.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів день вдалий. Не варто сидіти склавши руки і пасивно користуватися збігом обставин, якщо ви не задоволені сьогоднішнім станом справ, хочете заявити про себе і чогось досягти. Це відмінний момент для вашої індивідуальної ініціативи, але не забороняється паралельно обдумувати і більш широкі перспективи: не виключено, що в майбутньому у вас з'являться колеги, помічники або наставники. Заради нових цікавих знайомств не варто забувати старі корисні зв'язки і особисті прихильності.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто звернути на час активну зовнішню діяльність. Закритий спосіб життя допоможе впоратися зі складними завданнями, від вирішення яких залежить безпека або інший важливе питання. В залежності від обставин, може знадобитися усамітнення, маскування, перехід до більш конфіденційної манері спілкування та ведення справ. Небажано афішувати початі в цей день пошуки, угоди, поїздки. Добре побути в обстановці, обостряющей фантазію, інтуїцію, пригнічені природні інстинкти.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть розраховувати на спокійний день, прогресу в поточних справах, залагодження суперечок. Незважаючи на велику роль інших людей або зовнішніх обставин, ситуація дозволяє вам прямо або побічно вплинути на події. Якщо ви виявили витримку і дипломатичність, то сьогодні отримаєте приємні плоди своєї мудрої політики. У разі будь-яких конфліктів, зривів або перекосів у відносинах, зірки підкажуть шлях до відновлення рівноваги. Найбільш безпечні та ефективні тонкі заходи, обхідні шляхи.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні зірки направляють увагу Водоліїв на рутинні справи, без яких неможливе досягнення мети. Ідеальна ситуація повного порозуміння з оточенням, начальством, ріднею. Якщо відносини складні, хорошим способом відновити гармонію буде спільний внесок у загальну справу. Не варто забувати про субординацію. Краще не сперечатися з начальством, бути терпиміше з близькими. Водоліям-керівникам варто проявити більше турботи про підлеглих, проявити інтерес до особистих справах найбільш цінних співробітників.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам день подарує гармонію, допоможе відновитися після стресу і перебудуватися на більш комфортну хвилю. Джерелом натхнення і впевненості може стати матеріальний або моральний чинник. Внутрішню силу здатна дати мрія, віра. Можна довіряти власній інтуїції, символів, снів, передчуттів. Фантазії цих доби мають під собою ґрунт, але, щоб вони почали реалізовуватися, вам вже зараз варто користуватися шансами. Буде вдалим взаємодія з іноземцями, владою, силовими структурами.