Гороскоп на 10 липня 2017 року

Понеділок, 10 липня 2017, 09:12
Гороскоп на сьогодні 10 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 10 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам не варто замикатися у світі приватних проблем. День підвищує контактність і навчання, є умови для приємних знайомств, легких розваг. Корисно змінити імідж або обстановку, прогулятися, поспілкуватися з друзями, сходити на побачення, обговорити новини. У службовій середовищі допускається менш формальний тон, особливо, якщо ви працюєте з людьми, у креативної посади, в інформаційному сервісі. Якщо ви прив'язані до будинку або офісу, можна активніше користуватися мережевими та іншими каналами зв'язку.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто бути коммуникабельнее. Товариськість дозволить швидше знаходити варіанти, оновлювати актуальну інформацію, вчиняти дрібні вдалі покупки, знайомитися з альтернативними точками зору на питання, що цікавить. Краще цільові контакти. Вдалий момент для участі в нараді, сімейному чи педагогічній раді. Також, сьогодні добре наносити візити, ділитися враженнями. Будь-який контакт піде швидше, якщо продемонструвати дружелюбність, допитливість, почуття гумору.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Ці добу піднімуть Близнюкам настрій, додадуть життєлюбства і привабливості. Підвищиться навченість, красномовство. Можливі приємні новини, цікаві зустрічі. Якщо ви потрапили у складне становище, день подарує свіжий погляд на проблему і підкаже несподівано простий вихід. Добре розвивати таланти в сфері малювання, моделювання, естетики, у якому-небудь популярному літературному жанрі. Відповідний момент для інформаційних пошуків, розсилки листів, мережевих контактів, практики в іноземній мові.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять змінити кут зору на події і свою роль у них. Якщо щось не вдалося, не варто стукати в закриті двері і наполягати на своїй правоті, краще скорегувати стиль дій або коло спілкування. Замість силових енерговитратних рішень, ситуація пропонує використовувати інтелектуальні методи. Можуть стати в нагоді дружні зв'язки, оригінальні захоплення, мережеві джерела, знання в нестандартній області. Для здійснення задуманого можуть знадобитися дрібні платіжні операції.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки підказують, що це прекрасний день для діалогу. Обіцяють успіх консультації, наради, знайомства, переговори, навчальні заняття, зустрічі з друзями, відвідування заходів, візити в інстанції, пошуки клієнтів, попутників, посередників. Взаєморозуміння буде досягнуто швидше в неформальній дружній обстановці, але не варто використовувати невимушену атмосферу як привід для виплеску емоцій, навіть у середовищі однодумців і доброзичливців особисті подробиці краще залишити при собі.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам знадобиться вміння ладити з оточуючими, швидко навчатися новому. Не завадять дружні відносини з колегами і начальством. Робота з людьми або інформацією може стати не тільки задоволенням, але й нагальною необхідністю, наприклад, умовою кар'єрного росту. Це відповідний день для освоєння нових комп'ютерних та медичних технологій, опрацювання службової кореспонденції. Можливо, доведеться багато користуватися загальнодоступними джерелами відомостей, новинними порталами, корпоративною поштою.

 

На Терезів день надасть сприятливий гармонізуючий вплив. Можна використовувати його для знайомств, відновлення зв'язків, зміцнення популярності, реклами своїх досягнень і талантів. Вдалий момент для освоєння іноземної мови, обміну любовними посланнями і знаками дружньої симпатії. Можлива тяга до неформальної богемному середовищі, громаді однодумців. Буде природним підвищений інтерес до модним трендам, дизайну, світських подій. Добре піде викладацька і рекламна діяльність.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто відмовлятися від бесід з домочадцями, батьками, близькими друзями, навіть якщо вони скажуть не зовсім те, що хотілося б почути. Це підходящий момент для розмови на рівних. Добре взяти участь у сімейній раді, мережевий дискусії, корпоративному зборах. Офіційні розмови стануть менш формальними. Також, це вдалий час для консультацій з делікатних питань. Буде легко говорити про складний, не складе труднощів знайти доступну популярну інформацію з делікатній темі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

У Стрільців є можливість закласти основу для взаємно приємного діалогу. Варто скористатися вдалим моментом для початку або продовження знайомства, дискусії, консультації, навчальних занять. День схиляє до демократичності, невимушеності, обміну жартами або компліментами. Відповідний момент для надання особистих знаків уваги, проявів дружньої симпатії. Навіть ділові зустрічі та офіційні виступи небажано починати з серйозною ноти. Можливі хороші новини, цікаві пропозиції.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам корисно стежити за оновленнями, підтримувати розмови на ці теми або вивчати відповідні сторінки в Мережі. Варто придивитися до прогресивним тенденціям, прислухатися до новин: вміння бути в курсі подій позитивно вплине на матеріальне становище, допоможе грамотно вибудувати фінансову стратегію, вчасно проводити переоцінку цінностей, робити правильні прогнози на майбутнє. Можливо вдале придбання або вигідний хід, пов'язаний з заробітками, накопиченнями, вкладеннями.

Водолій (21.01 - 19.02)

Головними перевагами Водоліїв сьогодні будуть товариськість і чарівність. Навіть сором'язливим Водоліям буде неважко почати діалог, зав'язати знайомство. Прекрасний день для озвучування своїх думок. Зустрічі цих доби перспективні, можуть мати гарне продовження і стати корисними для реалізації ваших задумів. Вдалий момент для переговорів, узгодження намірів, почуттів і симпатій, але варто пам'ятати, що гармонія на словах в даний період не гарантує ідеальної сумісності на ділі.

Риби (20.02 - 20.03)