Гороскоп на 11 липня 2017 року

Вівторок, 11 липня 2017, 11:43
Гороскоп на сьогодні 11 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни зможуть провести цей день не тільки з задоволенням, але і з користю. Якщо ви цінуєте свою працю і будуйте великі плани, не варто проявляти легковажність по відношенню до власних досягнень, краще всіляко закріплювати свої успіхи з розрахунком на майбутнє. Сьогодні неважко отримати захист і заступництво з боку впливового партнера, можна розраховувати на підтримку наставника або групи, на лояльність закону. Однаково цінні офіційні і неформальні зв'язки, нові контакти і стара дружба.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки нагадують, що для досягнення мети сьогодні важливо не тільки вміння ладити з оточуючими і в доступній формі доносити свою точку зору до співрозмовника. Для повного і міцного успіху необхідні такі якості, як цілеспрямованість, відповідальність, дисциплінованість. Бажано поважати службове і сімейне ієрархічну структуру, пам'ятати про субординацію. Не варто допускати надмірну фамільярність з вищестоящими, і одночасно, краще не дозволяти подібного по відношенню до себе.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки проведуть цей день на оптимістичній хвилі, що цілком виправдано. Багатьох представників знаку порадує приємний сюрприз, благополучний розвиток вчорашніх подій чи законна можливість спертися на колишні напрацювання. Обіцяють удачу справи з іноземними фірмами, поїздки та екскурсії, рекламні заходи. Є шанс виграти приз, отримати подарунок, обернути на свою користь справу в суді. Можлива допомога з боку перевіреного надійного партнера. Будь вдалим випадком краще скористатися відразу.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам, особливо потрапили в критичну ситуацію, краще підійти до завдань дня системно і без емоцій. Складна справа стане простим, якщо знайти ключ, знати пароль, мати досвід або підтримку від фахівця. Візит в банк або іншу організацію стане успішніше при ясному представленні про суть питання, опорі на правила, норми та стандарти. Багато проблем можна вирішити, використовуючи електронну версію послуги або віртуальний формат спілкування. Можлива дружня або професійна допомогу від колег, родичів.

Лев (24.07 - 23.08)

День дозволяє Левам зберігати рівновагу і «триматися на плаву» навіть у випадку невдалого збігу особистих обставин. Можна розраховувати на порядність партнерів, лояльність закону і середовища в цілому. При нестійкому душевному фоні, триматися в рамках і захищати свої інтереси вам допоможе перевірений сценарій діалогу, звична дистанція. Якщо ви не впевнені в собі, може стати відмінним підмогою раніше складений договір, дане слово. Безпечніше офіційні контакти, бесіда при свідках.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять систематизувати корисні знання, навести порядок на робочому місці, в особистому комп'ютері, в службових справах і контактах. Також, ясність і системність не будуть зайвими в питаннях, пов'язаних з лікуванням і профілактикою захворювань, утриманням домашніх вихованців, фінансами, нерухомістю, стосунки з друзями та колегами. Багатьом Дівам не завадить усунути хаос в побуті, особливо, якщо повсякденні обов'язки виконуються вдома, наприклад, ведеться робота на умовах аутсорсингу.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги можуть розраховувати на успіх і визнання. Успіх найімовірніше у сферах, пов'язаних з вільною діяльністю, улюбленим захопленням, творчістю, особистим життям. Якщо в одному з напрямків ви зазнали краху або ваш потенціал залишився недооцінений, зірки допоможуть отримати компенсацію за рахунок упевненої перемоги в іншій області. Конкретний результат буде вражаючим, а відчуття морального задоволення більш глибоким, якщо раніше ви не сиділи склавши руки: користувалися шансами, розвивали свої таланти.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів зірки закликають до об'єктивної оцінки реальності. Не біда, якщо при цьому трохи постраждає ваш особистий комфорт або виявиться зачеплене самолюбство: розібравшись в коренях того чи іншого дратівної фактора, ви отримаєте уявлення про те, як його усунути. Важливо зберегти незалежність від власних емоцій і чужих упереджених думок. Може знадобитися експертиза житла, аналіз стану ресурсів або сайту, робота зі статистикою або базою даних, прояснення родинних чи дружніх стосунків.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять використовувати по максимуму можливості для спілкування. Дружелюбна атмосфера цих доби допомагає зберегти рівне настрій, вірити в краще. Лояльність не завадить об'єктивності. День гарний для цільових візитів. Можлива підвищена активність з вашого боку чи з боку знайомих вам людей в соціальних мережах. Якщо ви не впевнені в собі і потребу в успіху, має сенс діяти в першій половині дня: в цей час вище ймовірність отримати повноцінну підтримку.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам можуть стати в нагоді знання в програмуванні, аналітиці, економіці, включаючи досвід невдач. День дозволяє користуватися послугами перевірених сервісів, вкладати кошти в надійні проекти, робити якісні покупки. Ефективні планові придбання, в тому числі, великі і нестандартні. Не останню роль у плануванні бюджету і витрат зіграють статус і престиж. Не варто сліпо слідувати моді, але краще не економити на тому, що є для вас принципово важливим: такі витрати окупляться.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям день пропонує зробити більш міцним будь-яке партнерство. Не варто відкладати спілкування з перевіреними людьми, групами, інстанціями, особливо, якщо є можливість проявити ініціативу. Продовжувати розпочатий напередодні важливий діалог краще з ранку: в першій половині доби на вашій стороні будуть не тільки об'єктивні, але й випадкові чинники. Можна успішно захистити свої інтереси в суді, суперечці. Відповідний момент для стабілізації особистих зв'язків: можна зробити важливий крок, що дозволяє їх легалізувати.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять рахуватися з обстановкою, наприклад, з думкою друзів, колективним рішенням, актуальною соціальною тенденцією, офіційним розкладом, законом, корпоративною етикою. Це не найкращий день для індивідуальних ініціатив та пропаганди особистих ідеалів. Краще взяти ситуацію як належне і почекати більш вдалого моменту для активних дій. Не варто нехтувати обов'язками, професійним і громадянським обов'язком, забувати про обіцянки, дані друзям, колегам, дітям.