Гороскоп на 15 липня 2017 року

П'ятниця, 14 липня 2017, 23:39
Гороскоп на сьогодні 15 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів уїк-енд почнеться з гармонійною ноти. З'явиться привід для гарного настрою, будуть забуті недавні сумніви і недомовки. День підходить для приємного спілкування, знайомств, побачень, пікніків, мирних розваг, вечірок, відвідування заходів, обміну подарунками і знаками уваги. Незважаючи на благополучну картину, варто врахувати існуючі напружені тенденції. Наприклад, якщо у відносинах зберігається грунт для розбіжностей, то примирення і поєднання інтересів може виявитися неміцним.

Телець (21.04 - 21.05)

Щоб найкращим чином використовувати потенціал уїк-енду, Тельцям варто бути товариськими і привітнішим. Важливо опинитися на одній хвилі з оточенням, вдало вписатися в компанію. До числа приємних розваг може увійти колективний шопінг. День сприяє несподіваним придбань, які будуть на рідкість вдалими і, можливо, комплектними. У виборі одягу, подарунків, літніх аксесуарів, косметичних товарів і послуг не варто покладатися лише на свій смак, варто прислухатися і до чужої думки.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день дозволяє насолоджуватися життям, отримуючи задоволення від безлічі речей відразу. Чималу роль в цьому зіграють друзі, а також ваша відкритість новому і схильність до експромту. Вам буде забезпечена симпатія оточуючих, можливість продемонструвати особисту чарівність, таланти, стиль, хороший смак. Прекрасний день для сезонних розваг. Можливий великий інтерес до актуальних трендів в моді, світського життя. Приємно здивує результат відвідування салону краси, елітного бутіка, виставки новинок.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто відмовитися від зайвої запальності, демонстративного індивідуалізму, напору. Проявлена вами щира ініціатива сьогодні може бути сприйнята оточенням як перешкода загальної гармонії, нав'язливість, претензійність, неуживчивість. Зірки підказують, що в цей день є чимало способів мирного врегулювання інтересів, від приязної посмішки і компліменту до більш оригінальних тактик, наприклад, незвичайного подарунка. Якщо вас щось дратує, краще відволіктися, переключити увагу.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день допоможе відволіктися від прихованих особистих проблем. Благотворну роль зіграє товариськість, схильність до новизни і розширення горизонтів. Добре змінити обстановку або імідж, оновити коло контактів. Варто прийняти запрошення в гості, на побачення, виставку, екскурсію, відвідати салон краси. Незважаючи на гармонійну атмосферу і приємні сюрпризи, повністю зняти внутрішнє напруження і позбутися від супутніх йому симптомів вам навряд чи вдасться. Будь розвагах бажана помірність.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто залишатися на самоті. Товариськість допоможе не тільки весело провести час, але і знайти застосування талантів, дати рекламу особистим проектам. Популярність, в свою чергу, сприятиме досягненню цілей: зростуть шанси познайомитися з потрібними людьми, привернути до себе увагу, несподівано владнати фінансові питання, отримати користь з кризи. День сприятливий для флірту, спілкування з дітьми і однодумцями, вивчення модних тенденцій, розвитку задатків у нетривіальною сфері.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день забезпечить сприятливі зовнішні обставини, решта залежить від бажання користуватися ними. Це прекрасний день для кохання, креативних розваг, літнього відпочинку, спільної творчості, дружнього спілкування. Можна нагадати потрібним людям про свої достоїнства і переваги. Зростає ймовірність отримати подарунок або комплімент, уникнути неприємностей. Якщо надійшло мирну пропозицію від конкурента або ідейного супротивника, краще його прийняти, так як завтра момент може бути вже упущений.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

На час уїк-енду Скорпіонам варто відмовитися від демонстративності і не хизуватися індивідуальними досягненнями. Сьогодні краще не виділятися, а гармонійно вписуватися в середу. День допомагає отримати задоволення від спілкування, згладити приховані протиріччя. Добре прийняти участь в житті партнера, у дружній зустрічі або колективному заході. Наявність зв'язків і вміння викликати симпатію будуть дуже до речі, якщо у вас виникла несподівана нестандартна проблема, яку необхідно терміново вирішити.

Стрілець (23.11 - 21.12)

У Стрільців цей день посилить романтичні або авантюристичні нахили. Що саме ви оберете, сплеск адреналіну або гармонію, буде залежати від вашого темпераменту. Можуть бути зачеплені струни вашої душі, що відповідають за любов, творчу самореалізацію, спрагу новизни і пригод. Вдалий момент для знайомства, примирення, розвитку відносин. Стрільцям, наділеною владою і авторитетом, обставини дозволять вести себе невимушено, не помічати різниці поколінь і соціальних умовностей.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть ризикнути і трохи змінити звичний сценарій, щоб провести уік-енд не так, як зазвичай. Якщо подібну ініціативу проявили інші, варто її підтримати, але з застереженнями. До скасування штампів можуть змусити домашні або інші обставини. Умовою конструктивного спілкування буде щире дружелюбність, невимушена дипломатія. Не варто провокувати тих, хто налаштований агресивно. Вміння вчасно пом'якшувати суперечності і запобігати відкриті конфлікти подвійно важливо у близькому колі.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв день насичений, спонукає до романтики, динаміці, експромту, ризику. Обстановка сприяє поїздкам, розширенню кругозору та списку контактів, розвитку любовних і дружніх відносин. Прискорити бажане розвиток подій може непередбачений поворот обставин, наприклад, пригода в дорозі, збій віддаленого з'єднання. Азартні Водолії здатні перевищити швидкість, порушити правила, що доставить хвилюючі відчуття і дасть справі новий імпульс, але одночасно може створити проблеми.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто діяти за інерцією. Щоб день пройшов успішно, потрібно зрозуміти і прийняти вимоги моменту. Сьогодні нелегко чинити опір хвилинним імпульсам, навіть якщо вони пов'язані з ризиком. Можливо, ситуація змусить вас змінити звичній тактиці. Важливо бачити межі дозволеного і не намагатися повторити чужий трюк. Невеличкий експромт може піти на благо ваших справах. Необачні і надто сміливі дії, навпаки, здатні перекреслити частина досягнень, з перспективою почати все з нуля.