Гороскоп на 18 липня 2017 року

Понеділок, 17 липня 2017, 23:32
Гороскоп на сьогодні 18 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 18 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У центр уваги Овнів сьогодні не раз потраплять практичні нюанси, наприклад, вартість подарунка, поїздки, послуги зв'язку. Можуть мати потребу в перевірці поточні рахунки, платежі, кошторису. Не зашкодить акуратність у здійсненні грошових операцій: є ймовірність дрібних помилок при взаєморозрахунках, зарахування та зняття коштів. Варто ретельніше вибирати продукти, приладдя для літнього відпочинку, ігор, навчання. Батькам не варто довіряти значні суми дітям молодшого віку, в тому числі, на розваги.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці сьогодні потребують можливості висловитися, але при цьому можуть відчувати деякі труднощі при висловлюванні своїх думок, почуттів, відчуттів, потреб. Можливо непорозуміння з близьким оточенням, включаючи дітей і батьків. Не виключена неуважність веде до помилок у веденні переговорів або господарства, виборі маршруту або засоби зв'язку. Може тимчасово знизитися здатність до навчання, у зв'язку з труднощами засвоєння матеріалу. Важливу поїздку, купівлю або зустріч краще відкласти до завтра.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам сьогодні не варто покладатися на свої ключові таланти, «коронні» здібності можуть бути тимчасово заблоковано. Можливе зниження швидкості реакції, може піти більше часу на розрахунки, пошуки, налагодження контакту, вивчення документів, рецептів, листів, інструкцій, пропозицій, використовуваних матеріалів. Підвищується ймовірність невеликих затримок і інших дрібних проблем в дорозі, в ході спілкування, у процесі платіжних операцій. Не найкращий момент для знайомства, піару, початку навчального циклу.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять зайнятися нагальними турботами і не заглядати далеко вперед. Поточні справи вимагають підвищеної ретельності, в іншому випадку, є передумови для помилок в окремих грошових розрахунках, або у формуванні фінансової стратегії в цілому. Небажані спонтанні покупки і позики, краще почекати з підключенням до вирішення своїх практичних завдань друзів і рідні. Якщо вам залишився один крок до завершення важливої справи, не завадить додаткова перевірка його матеріальної складової.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не завадить дисципліна в матеріальній сфері і в харчуванні. Це не найкращий день для придбань та грошових розрахунків, крім звичайних буденних дрібниць. Особистий і сімейний бюджет, дієта, фінансова база, економічна політика зараз потребують обговорення та перегляд, може знадобитися калькуляція, нарада. Не варто винагороджувати себе їжею за позбавлення: можна створити передумови для формування шкідливої звички і набору зайвої ваги. Невідповідний час для початку навчання, знайомств, переговорів.

Діва (24.08 - 23.09)

Труднощі, які очікують сьогодні Дів, можуть бути викликані «опором середовища» або бути наслідком безтурботності. Можливо, доведеться розібратися в питанні оплати послуг, в темі подорожей, навчання, торгівлі, обміну, доставки товару або вантажу. Контакти з іноземцями може ускладнити погана зв'язок, мовний або валютний нюанс. Небажано вирушати в далеку дорогу, замовляти квитки, оформляти візу, відкривати рекламний або комунікаційний цикл, публікувати літературні та наукові матеріали.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні зірки радять Терезам утриматися від важливих акцій, а замість цього, зайнятися їх ретельної підготовкою. Особливої уваги можуть потребувати питання, пов'язані з фінансуванням, постачанням і зв'язком, в тому числі, на великій дистанції. Можливо, буде потрібно відвідування податкової інспекції, обговорення штрафу, бюджету, страхового випадку, вивчення загальної економічної ситуації в актуальному аспекті. Варто почекати з грошовими вкладеннями і перекладами, відкриттям рахунків і карток, оформленням кредиту.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів може чекати пропозицію, співбесіда, нарада, консультація. Можливо, буде потрібно узгодження інтересів, буде порушено питання реклами, працевлаштування, заробітку, забезпечення зв'язку. Нюанси бюджету, виховання та утримання дітей можуть стати темою дискусії в шлюбі. При розбіжностях, зірки радять не доводити справу до конфлікту і відкласти спробу: не виключено, що незабаром ваші позиції посиляться, і ви зможете уявити опоненту більш переконливий аргумент на користь своєї думки.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Увагу Стрільців сьогодні можуть поглинути «дрібниці життя», насамперед, практичні. Можливо, доведеться вивчити службову інструкцію, фінансові дані, насущний господарський питання, щільніше поспілкуватися з колегами, провести нараду з підлеглими або сімейна рада. Не виключено, що в ході роботи доведеться подолати невеликий бар'єр, особливо, якщо ви спілкуєтеся з представниками іноземних установ, потребу в послугах інформаційного, транспортного, побутового та медичного сервісу.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам доведеться змиритися з повільним перебігом справ і спробувати знайти в ньому позитивну сторону. Не варто ігнорувати дрібні перешкоди: якщо ви залишите їх без уваги зараз, то згодом вони можуть створити вам більш глобальні системні проблеми. Можливі труднощі в ході пошуку й обробки корисної інформації, при спробі встановити або оновити контакт, знайти ресурси. Через брак фінансів або відомостей може бути відкладена зустріч, бесіда, спільна акція. Небажані покупки.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водоліїв може чекати дискусія в близькому оточенні: сім'ї, шлюбі, колективі колег або помічників, співтоваристві земляків. Спір може діяти вам на нерви, якщо тема «не ваша», і повністю поглине вашу увагу, якщо порушені ваші практичні інтереси. У цьому випадку, доведеться глибше вникнути в господарський, житловий або територіальний питання, розібратися в темі фінансування або оплати праці. Не варто стверджувати рішення щодо спільного майна, спадщини, нерухомості.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам доведеться проявити грунтовність, інакше можна втратити ряд істотних деталей. Можливо, доведеться врахувати фінансову сторону послуг, вартість роз'їздів, лікування, навчання, харчування, доступу до інформаційних каналах. Рекомендується уважність при вивченні практичних інструкцій, підписання платіжних та супровідних документів. Небажано купувати засоби зв'язку, остаточно вибирати тариф, маршрут, провайдера, місце роботи. Є вірогідність розбіжностей з персоналом, попутниками.