Гороскоп на 4 серпня 2017 року

П'ятниця, 4 серпня 2017, 09:38
Гороскоп на сьогодні 4 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто використовувати цей день для цільових контактів, спілкування з начальством і колегами, для роботи з документами, інструкціями, поточною кореспонденцією, на телефоні. Він підходить для нарад, співбесід, для обговорення стратегічних професійних питань і рутинних службових проблем. Можна зайнятися оформленням довідки або звіту. Темою дня може стати питання, пов'язані одночасно зі здоров'ям і професією, наприклад, з медичним оглядом в цілях оцінки профпридатності.

Телець (21.04 - 21.05)

На Тельців сьогодні працює природне практичне мислення. Зросте здатність до навчання або здатність до передачі знань. Вдалі добу для поїздок, контактів. Можна отримати корисну інформацію юридичного чи професійного характеру, налагодити зв'язок з іноземним кореспондентом, бюрократичної інстанцією. Додатковим аргументом у розмові стане особиста чарівність, вміння згладити суперечності. Відповідний момент для екскурсії, цільового шопінгу, спілкування з вчителем або учнем, з дітьми.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто зробити акцент на побутових або професійних темах, а в обговоренні будь-яких питань приділити підвищену увагу практичної частини. Відповідний момент для спілкування з домочадцями, а також для контактів з людьми і інстанціями, що мають відношення до вашого дому або фінансів. Предметом інтересу можуть стати податки, комунальні платежі, пенсійні виплати, господарські дрібниці, невеликі корисні придбання для повсякденних потреб. Можлива матеріальна або інша допомога від родичів.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам краще не пропускати вдалий момент для діалогу або знайомства. День створює умови для консультацій, співбесід, залагодження дрібних суперечностей у спілкуванні, спрощує процедуру купівлі, оформлення довідки або пропуску, підвищує сприйнятливість до корисної інформації. Не варто відхиляти запрошення до розмови, що виходить від партнера по шлюбу, колеги по роботі, лікаря, коханої людини. Для отримання найкращого ефекту від будь-яких комунікацій, бажано «включити» дипломатичність і особиста чарівність.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львова можуть стати актуальними дрібні корисні покупки, поточні службові контакти. День підходить для взаємодії з різними інформаційними сервісами, пошуку помічників. Добре займатися будь-якими питаннями, пов'язаними з лікуванням і профілактикою захворювань. Вдалий момент для відвідування лікаря, аптеки, магазину екологічно чистих продуктів, для підбору медичних препаратів і корисних харчових добавок, для освоєння рецептур дієтичних страв. Не варто забувати про потреби домашніх вихованців.

Діва (24.08 - 23.09)

День допомагає Дівам продемонструвати комунікабельність, здатність до навчання, природну схильність до деталізації і скрупульозності, досягти успіху в заняттях, пов'язаних з посередництвом, консультуванням, інформаційним обміном, кропіткими дослідженнями. Вам буде легко донести свою думку, вловити суть, застосувати літературний або перекладацький талант. Добре спілкуватися з дітьми, родиною, коханою людиною, близькою колом друзів. Непогана перспектива знайомств, особливо, з особистим неформальним відтінком.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день допоможе встановити контакт з сім'єю, колегами, з домашнім, службовим або медичним персоналом. Дратівливі моменти краще промовляти, не тримати в собі. Відповідний момент для обговорення дрібних злободенних питань практичного характеру. Якщо ви не любите вникати в тонкощі побуту або рутинного діловодства, можна довірити роботу такого роду помічникові, наприклад, секретареві. Також, ви можете попросити про невелику послугу члена сім'ї або людини, який вам чимось зобов'язаний.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять використовувати цей день для спілкування, навчання, інформаційних пошуків, а також для здійснення поїздок на близькі відстані. Хороший результат обіцяють контакти і знайомства особистого характеру. Сьогодні немає непотрібних дрібниць, будь-які відомості несуть смислове навантаження, можуть не раз стати в нагоді в сьогоденні і майбутньому. Можливо, ви знайдете відповіді на старі питання. Джерелом інформації може стати близький коло: сусіди, родичі, товариші по службі, попутники на знайомих маршрутах.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні зірки пропонують Стрільцям мислити більш прагматично, прискіпливо, цілеспрямовано. День підходить для тематичних співбесід, виробничих нарад, медичних, юридичних та фінансових консультацій, візитів в інстанції, а також для поточних платежів, наприклад, оплати послуг сервісів, штатного або найманого персоналу. Хороший момент для обговорення нюансів, пов'язаних з окладом гонораром, виплатою боргів, відшкодуванням збитків. Будуть вдалими дрібні набуття практичного призначення.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки дають шанс застосувати дипломатичні навички, продемонструвати лояльність, знайти підходящого співрозмовника і «вилити душу». Також, день допомагає розкриттю літературного, науково-дослідного, викладацького таланту. Доречний непублічний формат спілкування, наприклад, приватна переписка, індивідуальне навчання. Відповідні добу для консультацій і переговорів з делікатних питань, для довірчого діалогу, подружнього чи сімейної ради, таємного побачення в інтимній атмосфері.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто звертати увагу не тільки на зовнішню, а й внутрішню «бік медалі». Корисно фіксувати інформацію, записувати думки: тонкощі, помічені в цей день, стануть в пригоді у недалекому майбутньому. День створює умови для приватних зустрічей і переговорів, для обговорення сімейних, службових та медичних тонкощів. Можуть мати значення побутові, юридичні, професійні нюанси. Знайомства та знахідки несуть у собі великий потенціал для повноцінного ефекту їх краще не афішувати.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять не ухилятися від зустрічей зі старими знайомими і від нових контактів. Бажано приймати запрошення, брати участь у переговорах, ходити на співбесіди, підтримувати листування. Бесіди і знайомства цього дня, в тому числі, романтичні, мають цінність не тільки в рамках цього моменту, але і в перспективі. Діалог з партнером по шлюбу, колегою, клієнтом, консультантом може мати пряме відношення до виконання ваших бажань, нехай навіть ви поки про це не підозрюєте.