Гороскоп на 6 серпня 2017 року

Неділя, 6 серпня 2017, 11:49
Гороскоп на сьогодні 6 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 6 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У першій половині дня Баранів може чекати несподіваний поворот подій, мить хвилювання або нервозності. Не варто у всьому звинувачувати долю: не виключено, що ситуація буде частково спровокована вашим же поведінкою. Можуть позначитися як наслідки ваших недавніх вчинків, так і результати попередніх дій, про які ви встигли забути. Друга половина дня виявиться більш оптимістичною, ви отримаєте підказку, як діяти далі. Щось важливе може статися у вашій групі, команді, сфері інтересів.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять не втручатися в хід подій, якщо в них немає прямої зацікавленості. В ситуаціях, які безпосередньо пов'язані з вашими особистими інтересами і мають ключове стратегічне значення, сьогодні краще діяти строго заданих межах і не займатися самодіяльністю. Можливо, для цього вам доведеться на якийсь час забути про свій комфорт і особистих смаках. Нагородою стане прогрес у важливій справі або позбавлення від можливої загрози. Потрібні умови для активності складуться ближче до вечора.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Початок дня може ознаменуватися для Близнюків тупиком. Несподіваний хід подій здатний спровокувати хвилювання, змусити нервувати. Перевага буде у Близнюків, що володіють практичним складом розуму. Заходи краще планувати на вечір. Якщо щось йде не так, краще почекати: у другій половині доби проблема вирішиться сама собою або втратить актуальність, ви отримаєте допомогу чи самі знайдете вдалий вихід з положення. Можливо значуща подія в цікавить вас географічній точці.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Ракам зірки радять забути про стандартному образі дій і вибирати тактику, виходячи зі сформованої ситуації. День може початися з нервозності і навіть паніки, особливо, якщо ви надмірно вразливі, однак будь-яка задача буде мати своє конструктивне рішення. Впоратися з будь-якою проблемою в рази простіше, якщо ви підтримуєте зв'язки зі старими друзями і не соромитеся звертатися за підтримкою. Одночасно, ви зможете використовувати свій особистий досвід, так як ситуація буде частково знайомої.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам доведеться орієнтуватися на обставини і панує навколо атмосферу. Можливо, доведеться зайнятися не тим, чим хочеться, особливо на початку дня. Увечері ситуація стабілізується, але тон будете задавати не ви. Краще відмовитися від претензій на лідерство. Умовою успіху стане ваша готовність вписатися в запропоновані рамки і виправдати очікування, відповідна реакція буде важливіше особистої ініціативи. Доведеться врахувати думку друзів, партнера, групи, соціальну ситуацію, правила гри, неписані закони.

Діва (24.08 - 23.09)

У Дів сьогодні може з'явитися поле для роботи. У першій половині дня події можуть відрізнятися непередбачуваністю, не виключено хаос в поточних справах, особисте життя, стосунки з друзями. Ближче до вечора доведеться проявити більше терпіння, дисциплінованості, витримки. Не виключено, що задача, яку ви вважали вже вирішеною, що потребує додаткової уваги і цілеспрямованих зусиль: ремонту, доведення, повторних випробувань. Може стати у нагоді вже знайома, відпрацьована до дрібниць система дій.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто планувати на вечір. До кінця дня з'являться умови для будь-яких починань, як індивідуальних, так і спільних. Романтичні мотиви відступлять на другий план, якщо ваша основна мета - відстояти свою правоту, потішити самолюбство, підтвердити права. Не виключено, що на перший план вийдуть потреби дітей, друзів, спільного проекту. Можливо, заради спільної ідеї ви вирішите пожертвувати своїм особистим комфортом, інтереси іншої людини або команди опиняться важливіше ваших власних звичок.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів на перший план можуть вийти інтереси сім'ї або друзів. Якщо ви приступили до виконання важливого завдання, не варто відмовлятися від можливості згуртувати команду, зміцнити взаємозв'язку з однодумцями в процесі виконання спільної справи. Не виключено, що для цього вам доведеться тимчасово пожертвувати особистим життям, вільним часом, відпочинком, індивідуальним творчим задумом. Не найкращий момент для прямого прояву лідерських якостей: можна закласти грунт для конфлікту з потрібною людиною.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять проявляти активність ближче до вечора. В цей час відкриються потрібні шляху, буде простіше дістатися до місця, знайти технічну допомогу, об'єднати зусилля з друзями. Можливо, доля винагородить вас за довготерпіння, прибере з вашого шляху перешкоду, і вам, нарешті, вдасться здійснити давню ідею. Не виключено, що вам прийде очікувана звістка, чи покращаться погодні умови. Продуману акцію краще реалізовувати, не відкладаючи, без додаткових переговорів і узгоджень.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Вранці Козерогам корисно стримати нетерпіння, приборкати амбіції. Не варто піддаватися хвилинним емоційним поривам і спровокованим ними спонтанним імпульсам: результат навряд чи буде таким, як ви думали. Потрібну безпечну тактику підкаже вечір. До цього часу ви відновите рівновагу і знову знайдете здатність діяти відповідно до ситуації. Енергію краще направити в вже задане русло. Небажані покупки, вкладення та інші акції, крім заздалегідь обговорених і всебічно продуманих.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв продуктивні вечірні години. До кінця дня не тільки з'явиться нова енергія, але і складуться відповідним чином обставини, виявлять готовність до співпраці потрібні вам люди. Зберегти стосунки, що склалися допоможе вірний баланс сил. Однією з умов успіху буде вміння розподіляти ролі та відповідальність, підтримувати рівновагу інтересів, делегувати ініціативу. Можливо, вам доведеться залишитися в тіні більш яскравого підприємливого партнера, розділити з ким-то почесне призове місце.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам зірки пропонують відмовитися від індивідуальної ініціативи, залишитися учасником або спостерігачем загальнозначущих подій. Якщо вам необхідно поспілкуватися з однодумцями, непогано взяти участь у спільному проекті, який-небудь запланованої колективної акції, відвідати вечірку або мережеву конференцію. Можливо, вам доведеться продемонструвати солідарність з ким-то. Хороший спосіб підтвердити свою прихильність до тієї чи іншої ідеї - виступити в ролі добровільного рядового помічника.