Гороскоп на 7 серпня 2017 року

Понеділок, 7 серпня 2017, 00:01
Гороскоп на сьогодні 7 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 7 серпня 2017 року

Овен

Сприятливим буде сьогоднішній день для творчих людей. Вам вдасться реалізувати свої плани, які можуть докорінно змінити ваше життя. Гарний час, щоб налагодити відносини з керівництвом, партнерами і клієнтами. Самотніх може очікувати зустріч з вашою майбутньої половинкою.


Телець

Не сподівайтеся на випадок, розраховувати потрібно лише на свої сили, а астрологічні умови нинішньої доби допоможуть вам вдало завершити розпочаті раніше дела.Только ви здатні самостійно зорієнтуватися в тому, що відбувається.

Близнюки

Напружений день, особливо для тих, хто зайнятий у бізнесі. З одного боку, справи будуть даватися легко, а з іншого, вони навряд чи принесуть вам те, чого ви бажаєте, і ваші старання можуть виявитися марними.

Рак

Сьогодні ви можете опинитися втягнутими в справу або розгляд, так чи інакше пов'язане з грошима. Це може бути все що завгодно - від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки з приводу занадто великих витрат. Зірки радять не гарячкувати в таких розмовах і уникати непотрібних деталей. Зберігайте спокій і зосередьтеся на фактах - образи і взаємні претензії можуть завести вас занадто далеко.

Лев

Не варто сьогодні вдаватися до крайності або приймати бажане за дійсне. В особистому житті, можливі ускладнення, які можуть привести до розчарування. Залишки енергії попрідержіте до повернення додому, адже сьогодні ввечері вам знадобиться творчий підхід під час спілкування з другою половинкою. Порадуйте улюблених смачною вечерею.


Діва

Не сподівайтеся на випадок, розраховувати потрібно лише на свої сили, а астрологічні умови нинішньої доби допоможуть вам вдало завершити розпочаті раніше справи. Тільки ви здатні самостійно зорієнтуватися в тому, що відбувається.

Ваги

У ці дні ви здатні проникнути в суть речей, розбираючи будь-яке питання до атомів і молекул. Це може привести вас до нових, в тому числі і несподіваним, висновків. Навіть на найпростіші повсякденні справи ви маєте шанс подивитися під новим кутом, відшукавши в них невидимі раніше нюанси.

Скорпіон

Сьогодні теж не варто вкладати гроші. Постарайтеся не підписувати договорів і робити великих покупок, щоб не втратити гроші. Сьогодні вам потрібно дотримуватися режиму суворої економії. Може виявитися вельми до речі рада та підтримка людини старшого віку. Не соромтеся звертатися за допомогою, в тому числі і медичної.

Стрілець

У цей день вас може чекати приємна зустріч, яка внесе у ваше життя свіжий струмінь. Сьогодні не час для активних дій, краще приділити увагу своєму духовному розвитку. Не вступайте в суперечки, уникайте конфліктів, інакше настрій вам зіпсують надовго.

Козеріг

Сьогодні відмовтеся від будь-яких експериментів, які не сваріться і будьте обережні на дорозі. День невдалий для початку подорожі, службового відрядження.

Водолій

В цей день вам корисно трохи побути в ролі гуру, тому зірки радять йому провести цей день у колі людей, молодших за віком, нижче за статусом або рівню професіоналізму. Це благотворно позначиться і на вас, і на слухачах, яким ви здатні дати дійсно цінні поради

Риби

У цей день краще уникати гучних компаній і зайвих розмов, хоч у вас і з'явиться велике бажання поспілкуватися. Сьогодні під масками добропорядних людей можуть ховатися пропащі шахраї. Постарайтеся сьогодні гарненько виспатися. До того ж, може приснитися віщий сон.