Гороскоп на 10 серпня 2017 року

Середа, 9 серпня 2017, 23:49
Гороскоп на сьогодні 10 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 10 серпня 2017 року

Овен

В цей день вашим близьким буде нелегко. Постарайтеся не занурюватись цілком у свої особисті інтереси й улюблені заняття. Залиште місце для спілкування. Подумайте про близьких, які можуть страждати від вашої неуважності.

Телець

В емоційному плані день пройде досить напружено: почуття будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів та погіршення самопочуття. Будьте справедливі по відношенню до близьких. Ви можете незаслужено образити їх одним необережним словом. Можливо зростання тривожного стану. Зірки рекомендують вам бути ближче до землі. Можна всією сім'єю відправитися в ліс або парк. Зверніть увагу на те, що романтика хороша в міру, а бажання досягти свого негайно, незважаючи на почуття партнера, зіпсує ваші подальші відносини.

Близнюки

Ймовірно, вас чекає зустріч з друзями. Постарайтеся не втручатися в їх справи, хоча їх погляди і спосіб життя будуть різко відрізнятися від ваших. Все повернеться на круги своя. Можливі великі покупки для дому, або ви несподівано вирішите зайнятися ремонтом. Дійте рішуче в усьому і не випускайте ініціативу зі своїх рук. Не бійтеся братися за будь-яку роботу, хоча реалізувати свої плани буде непросто. Але завдяки впевненості в собі ви здійсните свої плани.

 Рак

Деяка монотонність і удавана одноманітність життя можуть змусити чоловіків шукати нові знайомства або враження. Стримуйте своє бажання, не поспішайте – нові контакти створять у майбутньому безліч проблем. Не виключені цікаві ділові пропозиції. Зірки рекомендують зберігати обачність при укладанні фінансових угод.

 Лев

В цей день вплив Меркурія на ваше життя помітно слабшає. Можливі фінансові втрати, помилки і прорахунки в справах, розбіжності з начальством і колегами. Однак не падайте духом – в кінці кінців конфлікти вирішаться на вашу користь. Будьте рішучі. Активні дії позитивно позначаться на справах і дозволять досягти успіхів.

 Діва

Для чоловіків перевантаження і нервове напруження можуть стати причиною стресів і захворювань. Їм слід звернути більше уваги на стан свого здоров'я, точніше дотримуватися режиму відпочинку і сну. Жінкам чекають інтенсивні контакти та зустрічі. Вони зможуть проявити свою чарівність для самоствердження і пошуку нових партнерів. Зірки застерігають від надмірної захопленості. Можуть виникнути проблеми, для вирішення яких потрібно багато часу і сил.

 Ваги

Енергія та віра в свої сили допоможуть вам зробити щось видатне. Особливо це стосується чоловіків Вагів, що займаються творчою діяльністю. Але якщо вам не вдасться самореалізуватися, нехай це не затьмарить вашого настрою. Зірки обіцяють вам успіх у пошуку додаткових джерел доходу, нових видів діяльності. Вдалими будуть будь-які колективні дії, зустрічі, контакти, спільні проекти.

 Скорпіон

Настає прекрасний час для роздумів про перехід до нового роду діяльності, відновленню і зміцненню старих зв'язків або надання допомоги близьким. Це іспит на здорове мислення, твердість духу і вміння знаходити компроміси. Тим не менше не йдіть повністю в свої проблеми. Як би ви не були зайняті, приділіть час близьким людям. Існує ймовірність загострення хронічних захворювань, тому уникайте перевантажень або невиправданого ризику. Надмірна упевненість в своїх силах може призвести до травми.

 Стрілець

Перша половина дня несприятлива за вашою незібраність чи розгубленості. У сфері професійної діяльності контакти з партнерами або начальством будуть утруднені. Зірки попереджають про неприємності, тому постарайтеся уникати різких висловлювань або необдуманих вчинків. Уважно поставтеся до колег. В кінці дня контакт з колегами і партнерами налагодиться. Стримуйте свої емоції. Не піддавайтеся на провокації. Сприятливі контакти з особами протилежної статі.

 Козеріг

Завдяки вашому емоційному багатства відносини в родині стануть теплішими. Дуже хороший день для взаємного спілкування з партнером. Якщо ви зібралися в подорож, не відкладайте – сьогодні вам бажаний активний сімейний відпочинок. Увечері можливо неприємне звістка, яке викличе втому і роздратування. Проявіть самовладання. Налаштовуйтеся на активну робочий тиждень. Дозвіл майбутніх проблем потребує багато зусиль.

 Водолій

Перша половина дня несприятлива. Ймовірно, вам належить витримати екзамен на зрілість. Якщо ви впевнено впораєтеся з випробуванням, зможете тверезо переосмислити минуле, продумати майбутні дії, ви знайдете мир і спокій у родині. В кінці кінців можна реалізувати задумане іншими методами і з новими людьми. У сексуальній сфері вас підстерігають розчарування. Надії швидше за все не збудуться, а мрії так і залишаться мріями. Ваш енергетичний потенціал слабшає. Якщо ви будете надавати цьому великого значення, то ризикуєте впасти в депресію. Перейдіть на проблеми близьких вам людей.

 Риби

У першій половині дня робота зажадає від вас максимальної працездатності, самодисципліни і організованості. Проблеми не відпустять вас і вдома. Доведеться засукати рукави і навести в кінці кінців порядок. Від роздратування вас може врятувати тільки притаманне вам почуття гумору. У другій половині дня можливі сварки з коханою людиною. В результаті відносини з ним стануть дещо натягнутими і потребують оновлення.