Гороскоп на 11 серпня 2017 року

Четвер, 10 серпня 2017, 23:29
Гороскоп на сьогодні 11 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 серпня 2017 року

Козеріг

Двоїстий, суперечливий день. Козероги можуть стати переможцем, так і жертвою. Твердо йдіть до намічених цілей, в боротьбі долаючи перешкоди, багато працюйте, накопичуйте життєву силу.

Водолій

Вплив планет має Водоліїв до самоти, індивідуальним праці, домашній роботі. Багато будуть незадоволені собою, своїм рівнем життя, оточенням. Корисні контакти з людьми здалеку, вивчення зарубіжної культури.

Риби

Риби, які останнім часом у спілкуванні з близькими та знайомими відрізнялися домінуючою позицією, можуть зіткнутися з невдоволенням товаришів по службі. Постарайтеся уникнути агресивного методу вирішення конфлікту. Не слід давати в борг. Уникайте змін звичного способу життя.

Овен

Ділове життя більшості представників цього знаку обіцяє бути дуже насиченою, службовці отримають можливість піднятися ще на одну сходинку соціальної драбини, у багатьох цілком можлива зміна роботи на більш цікаву і перспективну. Не втрачайте зв'язку з колишніми партнерами, старими друзями, колишніми сусідами. Можливо, в недалекому майбутньому вам доведеться звернутися до них за допомогою.

Телець

Чоловіки, народжені під цим знаком, можуть отримати шанс по-новому поглянути на оточуючих і змінити давно усталену думку про багатьох людях. Родичі та колеги здивують сміливими вчинками. Якщо в колективі виникають конфліктні ситуації, не йдете в сторону. Ваше втручання здатне врятувати становище. До того ж ваш авторитет зросте.

Близнюки

Зірки готують Близнюкам приємні несподіванки: можливо цікаву пропозицію від шанувальника. У вашому житті може з'явитися людина, заради якого ви будете готові на кардинальні зміни. Тільки не впадайте в ейфорію і не втрачайте на радощах пильності - захоплення азартними іграми може призвести до втрати значної суми.

Рак

Цей день спонукає до колективної діяльності. Раки можуть відчути плече друга в самий важкий момент. Успіх чекає вас в тому випадку, якщо ви будете діяти в колективі, під чиїмось керівництвом, не висуваючи себе на перший план.

Лев

Багатьом Левам сьогодні вдасться представити громадськості свої напрацювання та досягнення, домогтися популярності і визнання. Не сидите, склавши руки, і не чекайте ініціативи ззовні. Самі допоможіть підписання угод і договорів. Першими йдіть на контакт, будьте наполегливими.

Діва

Ймовірно, що зірки нададуть вам можливість оцінити сприятливі моменти свого повсякденного життя, затишок будинку, турботу близьких. Не потворствуйте своїм бажанням заводити дуже дивні знайомства. Нічого доброго з цього не вийде.

Ваги

Не виключено, що нове захоплення Ваг здатне відкрити нові перспективи. Однак глибоке почуття навряд чи виникне, а зв'язок з дійсно дорогим людиною ви зруйнуєте. Ймовірний програш або втрата грошей. Не варто приймати нове, нехай і дуже приємне, знайомство за велику і справжню любов. Терезам не слід грати в азартні ігри.

Скорпіон

Не виключено, що сьогодні багато ваші мрії збудуться, а плани, які давно виношуєте, обов'язково здійсняться. Розширюйте коло свого спілкування, і тоді зміниться ваше світогляд, що призведе до духовного та інтелектуального зростання.

Стрілець

У будь-якій професії ви можете добитися успіху, у вас велика спрага знань. Максимально зосередитися на справах. Уважно проводите угоди, перевірити всю документацію, кілька разів обговоріть умови договорів.