Гороскоп на 15 серпня 2017 року

Понеділок, 14 серпня 2017, 23:14
Гороскоп на сьогодні 15 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 серпня 2017 року

КОЗЕРІГ

Сприятливий день для реалізації свіжих творчих ідей або нестандартного рішення старих проблем. Прекрасний час для спілкування з представниками протилежної статі. Не виключено, що ви зможете реалізувати давню мрію або добитися успіху в особистому житті.

ВОДОЛІЙ

День відзначений ваганнями, сумнівами. Комерційна діяльність або ризиковані фінансові операції принесуть збитки. Іронія і оптимізм допоможуть знизити негативні тенденції дня. Вам корисні прогулянки на свіжому повітрі.

РИБИ

День, сприятливий для укладання угод, ділових зустрічей. Ймовірно отримання нових цікавих пропозицій. Сьогодні можливі знахідки давно загублених речей або несподівана зустріч з давнім другом. Можливо, що саме цей день буде сприяти вирішенню хворий сімейної проблеми.

ОВЕН

День несе подвійну характеристику. Перша половина дня сприятлива для спілкування і встановлення нових відносин, су - лит підтримку вищих сил і впливових покровителів. Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми і міжособистісними відносинами. Сварка або сварка з партнером може перерости в скандал. Сон здійсниться через чотири дні. Стріла у сні — до зради, стріляти самому — до успіху.

ТЕЛЕЦЬ

Критичний день. Ваш життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Утримайтеся від відповідальних рішень і активних дій у сфері професійної діяльності. Не намагайтеся занадто спиратися на партнерів і не чекайте допомоги від близьких. Все це тільки зашкодить справі і викличе безліч непотрібних проблем. Можливо зіткнення з ханжеством, грубістю або обманом.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий день. Ваш життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Хороший день для прийняття відповідальних рішень і активних дій у сфері професійної діяльності. Можливо, вас чекають великі і приємні зміни, якими буде ознаменована наступний тиждень, а може, й місяць, — вони пов'язані з дітьми, творчістю, особистим успіхом. Ті, хто мріє про власний бізнес, можуть сьогодні починати реалізацію своїх планів.

РАК

Не намагайтеся занадто спиратися на партнерів і не чекайте допомоги від близьких. Все це тільки зашкодить справі і викличе у вас зайве роздратування. Дуже ймовірна незапланована поїздка. Зірки не радять займатися вирішенням серцевих питань. Цілком покладайтеся на свою інтуїцію.

ЛЕВ

У першій половині дня виключіть комерційні угоди — несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. У стосунках з коханою людиною краще стримувати свої емоції: опіка і владність можуть бути сприйняті як тиранія. Ймовірність великого скандалу надзвичайно висока. Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності.

ДІВА

Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності. Не пропустіть свій шанс. Здоровий глузд і точний розрахунок може вберегти вас від серйозних помилок. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми, творчістю та особистим успіхом. Менше емоцій, більше обережності — ось девіз цього дня.

ВАГИ

День протиріч, несприятливий для активних дій і справ, які потребують негайного вирішення. Вам доведеться витратити час і сили на вирішення невідкладних проблем у стосунках з оточуючими, переглянути намічені плани. Грошових надходжень не передбачається, але деяке поліпшення матеріального становища все ж можливо. У разі необхідності вдамося до допомоги близьких.

СКОРПІОН

Кінець цієї трудового тижня може вас порадувати. Вашу цілеспрямованість та творчий підхід до будь-якої справи принесуть відчутні результати. Можливе потепління у натягнутих відносинах зі старшими Членами сім'ї. Інтереси дітей теж зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий день. Хороший день для прийняття відповідальних рішень і активних дій у сфері професійної діяльності і в особистому житті. Слід звернути пильну увагу на нові вигідні ділові пропозиції або нові знайомства і використовувати їх з максимальною вигодою для себе.