Гороскоп на 21 серпня 2017 року

Понеділок, 21 серпня 2017, 01:17
Гороскоп на сьогодні 21 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 21 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнів чекає удача в будь-яких діях, включаючи співробітництво з іншими людьми, колективами та організаціями. Сьогоднішні досягнення будуть найкращою рекламою ваших талантів і гарантією стабільного майбутнього. Ваша участь автоматично підвищить шанси дітей, вихованців або команди, лідером якої ви є. За важливі справи краще братися вранці: на початку дня вище ймовірність вдалого збігу багатьох обставин, у разі ускладнень буде запас часу для виправлення курсу і усунення дрібних перешкод.

Телець (21.04 - 21.05)

Цей день тримає Тельців в напрузі. Життя може перевірити на міцність ваші переконання і принципи, територіальні або психологічні межі. Кульмінаційного моменту можуть досягти важливі процеси в сім'ї, особистих або спільних володіннях. Якщо ви не залучені в події безпосередньо, не виключені переживання за близьких, які потрапили в непросте становище, і спроби їм активно допомогти. Бажано уникати конфліктів з тими, з ким ви пливете в одному човні»: разом живете, робите одну справу.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків день успішний, так як обіцяє безсумнівні удачі і зрушення, проте загальне враження від нього може бути суперечливим і неоднозначним. Задоволення загальним ходом справ може поєднуватися з незадоволеністю своєю власною роллю в них. Позитивні події розгортатимуться на тлі посилення сумнівів, дрібних непорозумінь. Не виключені окремі казуси в дорозі, може надходити суперечлива або неповна інформація. Важливу місію або функцію краще довірити комусь з оточення.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять проявити послідовність і довести справу до кінця. Якщо ви вже включилися в роботу, можна не звертати увагу на суперечливі відомості, не слухати поради. З новими проектами, навпаки, краще почекати, особливо, в умовах інформаційного голоду або при наявності серйозних сумнівів. Запорукою безпеки будуть дисципліна і порядок. Не рекомендуються спонтанні дії, краще дотримуватися складеної програми і проявляти творчий підхід виключно в її рамках.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів чекає енерговитратний і ефективний день. Простору для ініціативи може виявитися трохи, зате ключові нитки і важелі управління будуть у вас в руках. Не виключено, що зірки повністю віддадуть вам кермо правління і дозволять розпоряджатися власною долею. Водночас, сьогодні діє «позитивний фатум»: незважаючи на частку свободи, напрямок інтересів і метод дій зумовлені, можливо, вашими ж зусиллями. Ви можете заздалегідь передбачати результат своїх дій або подій в цілому.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять проявити більше твердості і наполегливості, не забувати про креативний підхід. Головним ворогом успіху аж до вечора може залишатися ваша невпевненість. Якщо ви зацікавлені в якісному результаті починання, краще залишити «за бортом» сумніви і схильність до прокрастинації, скоротити до мінімуму випадкові контакти і непотрібні розмови. Найбільш міцною сьогодні може виявитися не зовнішня, а внутрішня опора, наприклад, ваша віра, досвід, почуття обов'язку, стійке переконання.

Терези (24.09 - 23.10)

Зірки обіцяють терезам благополучне завершення справи, підтвердження розрахунків і позитивних очікувань. Можливо значуща подія в групі друзів або близької вам соціальному середовищі. Добре прийняти участь у спільному проекті. Важливий день, якщо ви – лідер у колективі. Якщо своїх ресурсів не вистачає, можна розраховувати на підтримку одного, вдалий збіг обставин, знахідку, осяяння. Надію не варто втрачати до самого останнього моменту: не виключено, що допомога надійде тоді, коли ви її вже не чекаєте.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Від Скорпіонів день вимагає активності та цілеспрямованості. Честолюбним Скорпіонам доведеться вкласти всі сили в задумане. При відсутності особистих амбіцій, доведеться обслуговувати чужі плани, виконувати термінові накази. День стимулює не тільки на просування своїх талантів, але і на зусилля заради дітей, ділового чи творчого проекту. Підсумки дня цінні навіть у разі поразки, так як дадуть важливий досвід. Можливий конфлікт, розставляє багато по місцях. Побічним ефектом може стати перевтома.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогоднішній успіх не стане для Стрільців сюрпризом. Для більшості представників знаку, він буде очікуваним результатом заздалегідь продуманої акції. Можливо, увінчаються перемогою плоди багатомісячних праць і випробувань. Найбільш продуктивно ранок: в цей час ваші індивідуальні зусилля будуть ідеально узгоджені з командними, буде простіше отримати підтримку від інстанцій, публіки або Ангела-хранителя. Фаворитом фортуни може вдало виявитися приваблює вас справу, напрямок, група або конкретна особистість.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять аж до вечора зберігати спокій і концентрацію на основній задачі. Сюжети дня можуть стати вашою перевіркою на міцність і внутрішню стійкість. Можливо, від вас будуть потрібні не нові подвиги, а всього лише невсипущий контроль за результатами виконаної роботи, щоб уникнути збоїв, випадкових перешкод і інших неприємностей. Вдало подолана перешкоду дозволить вам відчути себе переможцем, однак ближче до ночі не виключається новий сплеск сумнівів і невпевненості.

Водолій (21.01 - 19.02)

Цей день не дозволить Водоліям зосередитися на собі. Буде мати значення чужу поведінку, навколишнє середовище, психологічна атмосфера. Можливо, вам доведеться спостерігати за чужими успіхами, або за ефектом від спільної роботи. Торжество загальної ідеї може виявитися важливіше індивідуальних амбіцій, але не виключено, що буде закладено підґрунтя для образ і конкуренції на майбутнє. Якщо ваші запити скромні, буде достатньо стати тінню партнера, опинитися в таборі переможця або в «свиті» потрібної персони.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять проявити вимогливість і не відриватися від справи, поки воно не буде успішно закінчено і «здано в архів». Скрупульозність, самодисципліна, досвід, серйозний настрій стануть відмінним доповненням до творчого натхнення і сильному бажанню, дозволять реалізувати задумане з максимально доступною вам ефективністю. Правильно організований процес дозволить не відчувати втоми і вчасно робити потрібний хід. Якщо вибір зроблено, не варто шкодувати про рішення, боятися пліток або критики.