Гороскоп на 23 серпня 2017 року

Середа, 23 серпня 2017, 12:17
Гороскоп на сьогодні 23 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 23 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

День змусить Овнів рахуватися з станом свого і чужого здоров'я, службовою ситуацією, різними законодавчими і бюрократичними нюансами. Краще відкласти індивідуальні та спільні починання, якщо вони носять необоротний характер і мають стратегічну важливість. Обстановка цієї доби сприяє уточнюючим, завершальним, профілактичних і підготовчим заходам, наведення порядку на робочому місці і в поточних справах, а також досягненню компромісу в нерозв'язних, на даних момент, питаннях.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день допоможе з толком використовувати корисну інформацію, в тому числі, для попередження рецидивів загроз і непорозумінь. Вдасться підтримувати гармонію і взаєморозуміння з близькими. Удача буде супроводжувати вам аж до ночі, якщо ви практичні, обачні, не спокушаєте долю. Результати досліджень, творчі ідеї, господарські ініціативи сьогодні потребують не стільки в подальшому розвитку, скільки в належному оформленні. Стримуючим фактором може стати відповідальність за дітей.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам краще змиритися з об'єктивними межами у часі і просторі, в тому числі, побутовими та службовими рамками. Варто поважати старших, рахуватися з планами партнера, сімейними традиціями. Протягом дня вас може відвідати нудьга, страх, відчуття самотності, безвиході або нерозуміння. Депресивні настрої зведуться до мінімуму або будуть відсутні, якщо ви дисципліновані, терплячі, усвідомлюєте справжню мету накладених на вас заборон і обмежень. Корисно навести порядок в домі.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять не впадати у відчай, якщо попереду проглядається безвихідь, затягується період неясності, перевірки або очікування. За перенесені в цей день розчарування ви неодмінно отримаєте компенсацію, у вигляді приємних вражень або якого-небудь втішного призу. Примиритися з дійсністю вам може допомогти вдала дрібна знахідка, несподіване гастрономічне відкриття, допомога родича, взаємна симпатія з представником вашого близького оточення або інше позитивне обставина.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять використовувати цей день для назрілих скрупульозних досліджень і боротьби з недоліками, в тому числі, в області особистої дієти, здоров'я і фінансової політики. Найбільш простий виявиться завдання усунення дрібних похибок: вам буде нескладно компенсувати невеликий шкоду, або отримати допомогу у вирішенні поточного справи. Стратегічні помилки, в тому числі, допущені вами в минулому, можуть вимагати для своєї корекції додаткового часу, терпіння, скрупульозність і системних дій.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні зірки радять Дівам бути реалістами, але застерігають від надмірного песимізму і самобичування. Не варто позбавляти себе позитивних моментів, так як саме вони можуть виявитися кращим ліками від усіх негараздів. Ключовим якістю, що дозволяє добре провести цей день, буде вміння підтримувати оптимальний баланс. Постарайтеся знайти свою особисту точку рівноваги в питаннях, пов'язаних з контактами, самопочуттям, дієтою, побутовими та службовими обов'язками, сімейним або громадянським обов'язком.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто боятися тимчасового зниження тонусу і потреби в самоті. Для багатьох Ваг усамітнення стане необхідною мірою, покликаної відновити порушену рівновагу, поправити здоров'я або зробити паузу у справах. Можливо, останні події дадуть вам привід поміркувати про щось більш важливе, ніж повсякденна рутина і випадкові непорозуміння. Не виключено, що ви намагаєтеся оцінити підсумок своїх зусиль, задумаєтеся про майбутнє, вирішите відмовитися від не виправдали себе методів або зв'язків.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіонам не раз знадобляться природна спостережливість і вроджений скепсис. Відсутність ілюзій буде подвійно корисно, якщо ви реаліст і плануєте майбутнє, виходячи з практичних міркувань. Одна-єдина деталь може відкрити вам очі на правду, допомогти побачити переваги і вузькі місця цікавить проекту. Відкриття не обов'язково будуть негативними: можливо, після ланцюга непорозумінь ви помиріться зі старим другом або переконайтеся, що, незважаючи на помилки, загалом взяли правильний курс.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Протягом дня Стрільці можуть пережити момент розчарування або смугу депресії. Не виключено глухий кут або складний період у зв'язку з кар'єрою, житлової ситуацією, сімейною обстановкою, здоров'ям. Зірки радять краще керувати своїми думками та емоціями, не впадати в пригнічений стан за звичкою або за інерцією. Нейтралізувати пораженські настрою вам допоможе пам'ять про раніше подоланих перешкод. Одночасно, не варто втрачати надію: необхідна підтримка може прийти в останній момент.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів зірки застерігають від тотального песимізму і цинізму. Знайдена інформація може ввести вас в зневіру, але насправді ви, ймовірно, згущуєте фарби. Не варто перекреслювати всі свої цінності, розчарувавшись в чомусь одному. На противагу контактам, втратило сенс, можна і потрібно зміцнити залишилися взаємовигідні зв'язки. Варто поспілкуватися з партнером, здатним вселити надію. Чарівне зцілююче дію зробить комплімент, знак уваги і симпатії, присутність коханої людини.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки радять звернути увагу на зміни в поведінці партнера, суперника, кумира, іншого значимого особи. Не виключено, що знайомий чоловік постане перед вами в більш реалістичному світлі, або для цього складуться передумови. Можливо, ви будете змушені з чимось змиритися. Якщо ви зіткнулися з технічними наслідками безпечності, некомпетентності або неакуратності, прогноз більш оптимістичний: є час зібратися з думками, опрацювати помилки і знову навести у справах порядок.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби можуть зіткнутися з критичним моментом у стосунках, особливо, з колишнім партнером або старими знайомими. Поряд з відродженням колишніх симпатій, ймовірні повторні розчарування, крах частини очікувань, планів і надій. Зірки нагадують, що зараз не час для «остаточного вироку», радять тимчасово заморозити спілкування або залишити останнє слово за майбутнім. Ставити крапку варто лише в тому випадку, якщо життя показала безперспективність ідеї, і поганого в ній явно більше, ніж доброго.