Гороскоп на 7 вересня 2017 року

Середа, 6 вересня 2017, 23:22
Гороскоп на сьогодні 7 вересня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 7 вересня 2017 року

Гороскоп Овен.

Ви самі не знаєте, чого хочете, але цього домагаєтеся з упертістю, гідною кращого застосування.

Гороскоп Телець.

Вам весь час здається, що Ви чогось недодали, і тому Ви займаєтеся цим самим «доплатою». Декому з них здається, що Ви трохи перегинаєте, але особисто Ви так не вважаєте.

Гороскоп Близнюки.

Правильно складений розрахунок сам по собі може принести яку-ніяку вигоду. Адже при бажанні можна акуратно округляти трохи в одну, або в іншу сторону.

Гороскоп Рак.

Гарний час для будь-яких поїздок, не заради розваги, а справи. Те, що Ви звідти привезете, може, і не відразу, але обов'язково виявиться корисним.

Гороскоп Лев.

Ви багатоядерні, як Пентіум, і багатозадачні, як Windows, а тому тягнете відразу кілька справ, навіть якщо деякі з них спрямовані в протилежні сторони. Піклуйтеся про одне: вистачило б потужності блоку живлення.

Гороскоп Діва.

Можна запросто підійти до шефа, затиснути його в кутку між сейфом і факсом і запитати прямо, коли він виконає свою обіцянку підвищити Вам зарплату? Якщо що, можна сказати, що у Вас вже є на прикметі два (більше не треба!) місця, і що Вас утримує тут лише звичка та дружні відносини в колективі.

Гороскоп Ваги.

Ваша напруженість і нервозність може зіграти Вам на руку при відвідуванні казенних будинків. Місцеві чиновники перепугаются і вирішать, що Ви – «великий людина зі зв'язками», і Ви отримаєте своє.

Гороскоп Скорпіон.

Спершу Ви прийдете на допомогу колективу, а потім колектив вирішить Вашу проблему. Якщо, звичайно, Ви його про це попросите.

Гороскоп Стрілець.

Все обертається навколо грошей та інших матеріальних цінностей. Їх отримують і витрачають, вкладають та вилучають, укладають угоди і роблять ставки. Сьогодні діє правило: чим активніше участь, тим більше відсоток.

Гороскоп Козеріг.

Цей день дещо гірше попереднього, і легких успіхів навряд чи можна очікувати. Але ви не здаєтеся, і це дуже похвально. Будьте наполегливі, і зірки змінять гнів на милість і прийдуть вам на допомогу. Можна отримати підтримку і від тих, хто ближче – наприклад, від старих друзів і колишніх ділових партнерів. Завдяки їм ви зможете реалізувати проект, який здається вам важливим і перспективним.

Гороскоп Водолій.

Відмова від колишнього алгоритму міркування або якоїсь звички допоможе легко розплутати здається дуже складною проблему. Але краще зробити це самостійно, нікого більше не залучаючи до цього питання.

Гороскоп Риби.

З Вами можна говорити про що завгодно, крім любові. Сердечні справи відійшли на задній план, поступившись пальму першості якогось сильного захоплення, хобі.