Гороскоп на 11 вересня 2017 року

Понеділок, 11 вересня 2017, 00:00
Гороскоп здоров’я на 11 вересня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 вересня 2017 року

Овен
Щось, не доробили раніше, нині може повернутися і настійно вимагати вашої уваги. Якщо це стосується самопочуття, ви, напевно, і самі здогадаєтеся, що відкладати вирішення проблеми в черговий раз - не найвдаліший вибір.

Телець
В цей день вам на користь піде образливе вживання фруктів і овочів. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб вони поєднувалися в ваших стравах з максимумом фантазії, вигадки і гармонійності смаку.

Близнюки
У цей день може підвести кишечник, тому було б краще не проводити ніяких експериментів з новими стравами, і тим більше - обійтися без екзотики. Зараз тільки перевірені продукти і найпростіша їжа!

Рак
Не нервуйте, інакше у вас можуть початися проблеми з тиском, а сьогодні вам варто триматися в хорошій формі, бо ясність думки буде вам потрібна, як ніколи. Тому намагайтеся філософськи підходити до невеликих неприємностей, це просто дрібниці життя.

Діва
Сьогодні вам буде властиво занадто багато роздумувати над досить простими речами. І нервах вашим від цих дій аж ніяк не стане краще. Постарайтеся діяти швидко і рішуче.

Ваги
Сьогодні зірки рекомендують Терезам допомогти вашому шлунку справлятися з його і без того непростий роботою і дати йому можливість відпочити від важкої їжі. Фрукти, овочі, йогурти, соки - ось чому він в цей день буде особливо радий.

Скорпіон
Сьогодні - не найсприятливіший день для того, щоб вислуховувати поради від кого б то не було. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб все сказане вам оцінювати тверезо.

Стрілець
У цей день може накопичитися критична маса втоми, тому реакції організму на непередбачені психофізіологічні навантаження теж буде непередбаченої. Побережіть себе, дайте собі відпочити.

Козеріг
В цей день вам особливо підуть на користь вправи на розтяжку, а також заняття в басейні. Зараз було б добре влаштувати своїм м'язам невелике тренування і розім'ятися.

Водолій
Нині Водоліям набагато корисніше буде, по можливості, більше бувати на самоті, ніж в суспільстві людей. Варто уникати суєти і подбати про своїх понівечених нервах, послухайте заспокійливу музику.

Риби
Нині слід Рибам бути особливо уважним при виборі лікарських препаратів. Зараз ви зможете зробити правильний вибір, тільки ретельно вивчивши побічні властивості - в результаті ви зрозумієте, що все це шкідливо і просто підете з аптеки з порожніми руками. І вірно.