Гороскоп на 14 вересня 2017 року

Четвер, 14 вересня 2017, 10:40
Гороскоп здоров'я на 14 вересня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 14 вересня 2017 року

Овен
Сьогодні позитивні зміни в стані вашого здоров'я приведуть до загального підйому настрою і життєвого тонусу. Цей день обіцяє бути дуже сприятливим, тому вам вдасться багато чого встигнути!

Телець
Сьогодні слід бути обережними тим, хто намітив на цей день похід в лазню або в сауну: висока ймовірність підхопити грибкову інфекцію. Тому відразу після відвідин прийміть необхідні заходи, щоб не допустити цього.

Близнюки
У цей день Близнюки можуть зіткнутися з такими досить серйозними проблемами, як головні і м'язові болі, а також швидка стомлюваність. Щоб не погіршити ситуацію ще більше, намагайтеся правильно розпланувати сьогоднішню активність.

Рак
Нині корисно буде провести очистку організму, звичайно, за умови, що ваше самопочуття вам це дозволяє. Можливо, перед цим варто проконсультуватися зі знаючим фахівцем, щоб вибрати відповідну методику.

Лев
У цей день будьте уважні до себе під час занять спортом, оскільки зараз ви можете кілька важко переносити підвищені фізичні навантаження. Не виключено поява задишки і швидкої стомлюваності.

Діва
Нині вам підуть на користь дихальні вправи, робіть їх кілька разів протягом всього дня, і ви помітите, що стали краще мислити і концентруватися на роботі.

Ваги
Нині вам підуть на користь різні вправи, які допоможуть вам тренувати координацію рухів. Це не тільки буде корисно вашому тілу, а й поліпшить роботу головного мозку.

Скорпіон
У цей день вашому організму можуть знадобитися цільні злаки, тому не відмовляйте собі в борошняних продуктах. Головне, щоб вони не містили надлишок цукру, тоді ви зможете принести користь своєму організму без шкоди для фігури.

Стрілець
У цей день ви, швидше за все, зможете відчути себе краще, якщо недавно ваш стан був затьмарений деякими нездужанням. Багато в чому цьому сприятимуть набута душевна гармонія і ваш оптимізм.

Козеріг
Нині Козерогам слід приділити увагу зміцненню імунітету, оскільки найближчим часом вірогідність підхопити якусь інфекцію дещо підвищиться. Будьте пильні, остерігайтеся тих, хто чхає громадян.

Водолій
Водоліям давно пора звернути найбільш пильну увагу на стан дихальних шляхів. Кілька спеціальних процедур або хоча б консультація фахівця будуть більш ніж до речі.

Риби
У цей день ви, можливо, будете дуже багато переживати по справі і без, а значить, і вашому організму доведеться нелегко. Постарайтеся якось себе заспокоїти - побережіть свої нерви.