Гороскоп на 16 вересня 2017 року

Субота, 16 вересня 2017, 00:31
Гороскоп здоров'я на 16 вересня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 вересня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Настали вихідні запрошують Овнів до приємних розваг, романтиці, ігор. Життя дає можливість на час забути про повсякденні турботи, розвантажити свідомість, відволіктися від неприємних думок і зацикленості на робочих процесах. Можна планувати захід, що займає два дні. Любовні, батьківські та інші почуття добре виразити через оригінальний подарунок: ваш досвід чи обставини підкажуть, який саме. При нездужаннях, бажано виключити надто активний і виснажливий відпочинок.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців кінець тижня обіцяє бути насиченим і напруженим. Поряд з приємними і надихаючими періодами, не виключені хвилини дискомфорту: можливо, доведеться рахуватися з розпорядком дня, затвердженим планом заходів. Багато Тельців опиняться перед перспективою провести вихідні вдома. Якщо ви опинилися в їх числі, не поспішайте засмучуватися: можливо, це дозволить вам провести більше часу з дітьми, або зайнятися облаштуванням житла за власним смаком. Вдалий момент для прийому гостей.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам корисно провести вихідні поза домом. Якщо це нереально, варто намітити таку програму дій, яка дозволяє підняти настрій, повеселитися, знайти час для любові, ігри або творчості. Розумніше зробити перерву і в ділових турботах, трудові подвиги: як відомо, всі рутинні справи переробити неможливо. Для розваг краще вибрати надійний сервіс, гарне місце. Не варто відхиляти запрошення в гості, особливо, якщо добре знайомі люди звуть вас у свій гостинний будинок.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам корисно змінити обстановку, відволікти увагу від власних потреб на щось інше. Цей уїк-енд хороший для програмних розваг, де заздалегідь відомі правила гри, судді та призи. Відповідний момент для планового шопінгу. Можна відвідати торговий центр або ярмарок разом з дітьми. Покупки можуть вилитися в масштабний захід. Перевагу краще віддати подарунків, товарами для дітей, аксесуарів для творчості, свята, відпочинку. Не варто витрачати гроші на яскраві речі, виходять з моди.

Лев (24.07 - 23.08)

У львові в ці вихідні є вагомий бонус, у вигляді особистої чарівності. Не варто зволікати, якщо ви маєте намір звернути на себе увагу, або відобразити у чиїйсь свідомості свій яскравий незабутній образ з розрахунком на майбутнє. Підвищена прихильність фортуни забезпечена представницям прекрасної статі, особливо, якщо вони зуміють поєднувати оригінальний імідж з гарним смаком, дружелюбністю, бездоганними манерами. Вдалий час для побачень, шопінгу, візиту в салон краси, розважальних заходів.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам настали вихідні дозволять розкріпачитися, виявити творчу або «дитячу» грань своєї натури. День створить атмосферу гри, пригоди, флірту, відкриє поле для застосування прихованих талантів. Небажано забувати про зовнішню сторону: сьогодні люблять не тільки за внутрішні якості та практичні заслуги, але і за мистецтво подати себе, хороший стиль, артистизм, елегантність, вміння красиво доглядати і приймати знаки уваги. Ваш вигляд виграє, якщо ви додасте собі трохи загадковості.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Ваг уїк-енд обіцяє стати приємним і гармонійним. Внутрішні проблеми, труднощі та кризи буде надійно приховувати ваш чарівний і бездоганний імідж. Зірки забезпечать вам любов друзів, захоплень, дітей, публіки, дозволять користуватися плодами популярності, привабливості, успішності, обдарованості, залишатися душею компанії. Легка святкова атмосфера допоможе ігнорувати або нейтралізувати насторожуючі нюанси. Відповідний момент для відвідування вечірки, красивого видовищного заходу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам в ці вихідні мета підкаже кошти. Щоб отримати бажане, доведеться рахуватися з запропонованими правилами, в тому числі, поведінковими і естетичними. Якщо ви хочете потрапити в потрібний соціальний, творчий, професійний коло, або звернути на себе увагу окремих людей, важливою умовою буде відповідний вашим заявками імідж. Можливо, вам доведеться враховувати вимоги моди, негласні закони колективу, культурний код навколишнього середовища, смаки цікавить вікової групи.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто скористатися моментом і вийти на час із замкнутого кола обов'язків. Зірки допоможуть насолоджуватися заслуженою удачею або законними правами, зберігаючи при цьому контроль за ситуацією. Багато приємного обіцяють розваги, побачення і покупки за кордоном. Якщо обставини змушують підтримувати тісні робочі контакти, рекомендується проявити винахідливість і змінити обстановку на менш формальну: можливо, знайдуться спільні захоплення, оригінальні точки перетину інтересів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів головною темою уїк-енду може стати любов, хобі або вистражданий результат особистої творчості. Для батьків на одному з перших місць опиняться потреби дітей, для викладачів і тренерів успіхи вихованців, підопічних. Увагу Козерогів-бізнесменів може прикувати ключовий рекламний проект. У будь-якому випадку, буде природним бажання закріпити успіх, зробити враження, продемонструвати плоди довгих зусиль, отримати заслужений приз, подяку, віддачу, виграш, компенсацію.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям уїк-енд допоможе перейти на соціальне життя і значимі особисті стосунки. Відповідний момент для заходів, спрямованих на підтвердження та скріплення взаємних почуттів: шлюбу, заручин, появи удвох серед друзів або перед широкою публікою. Вдалий момент для виступу, з метою демонстрації артистизму або результатів творчості, особливо спільного. Увага може бути прикута до дітей. Якщо відбувається щось важливе, в питаннях іміджу краще довіритися партнеру або спеціаліста.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки підказують, що в ці вихідні всьому необхідно надавати закінчену бездоганну форму. В особистому житті буде мало спонтанного прояву почуттів, доведеться потрудитися над відносинами або чином пари в очах оточуючих людей, позитивну роль відіграє узгодженість смаків і звичок. Не варто подавати в «сирому» вигляді підсумок творчого інсайту, бажано додатково шліфують, щоб довести до досконалості. Батьківську любов доведеться часто виражати в контролі, турботи.