Гороскоп на 17 вересня 2017 року

Неділя, 17 вересня 2017, 09:10
Гороскоп здоров'я на сьогодні 17 вересня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 вересня 2017 року

Овен
У цей день ваше самопочуття буде дуже сильно залежати від випадку. Чи не тому не варто занадто сильно сподіватися на диво, більше покладайтеся на себе. І уникайте ризику.
Телець
У цей день зірки рекомендують вам звертати особливу увагу на поради лікаря. Навіть якщо вам здається, що запропонований ним план дій не особливо дієвий, хоча б прислухайтеся до того, що вам говорять.
Близнюки
У цей день Близнюкам не варто зображувати бурхливу господарську діяльність. Толком нічого не зробите, а ось палець дверима прищемити, шкіру теркою здерти, обпектися, порізатися або ще як-небудь порушити цілісність свого організму можна запросто.

Рак
У цей день представникам вашого знака варто було б звернутися до профілактики різних серцево-судинних захворювань. Тому, якщо у вас є можливість подбати про себе, не відмовляйтеся від такого шансу.
Лев
Нині подбайте про здоров'я свого серця. До речі, швидше за все, буде перевірити рівень свого холестерину, а ось знижувати його без попередніх вимірювань може бути навіть небезпечно.
Діва
Нині можливі сильні головні болі, особливо з самого ранку, тому постарайтеся передбачити подібну халепу і обзавестися яким-небудь відповідним ліками. Уже той факт, що воно під рукою, в значній мірі допоможе впоратися з ситуацією.
Ваги
Сьогодні Терезів може відвідати хандра, апатія і втрата інтересу до подій. Не поспішайте хапатися за антидепресанти - можливо, просто і справді нічого цікавого не відбувається, і ви не хворі, а адекватно сприймаєте реальність.
Скорпіон
Нині намагайтеся більше бувати на сонці, це допоможе вам підняти настрій і підвищити імунітет, особливо якщо останнім часом ви відчуваєте себе кілька пригнічено.
Стрілець
Сьогодні у вас велика можливість підхопити інфекцію, що передається повітряно-крапельним шляхом. Тому будьте особливо обережні. Може, варто часнику перед виходом з дому з'їсти?
Козеріг
У цей день ваш організм може бути особливо чутливий до негативного впливу міського середовища. Тому не дивно, якщо через поганий повітря до вечора у вас можуть виникнути сильні головні болі. Пощастить тим, хто завбачливо з міста поїхав.

Водолій
Водоліям варто пошукати для себе нові враження: вони вам зараз дуже потрібні, щоб не дати вам впасти в нову депресію. Намагайтеся не переживати про багатьох незначних речах, це тільки принесе вам головний біль.
Риби
У цей день Рибам варто було б утриматися від прослуховування музики в навушниках, оскільки це може не тільки нашкодити вашим вухам, але навіть спровокувати виникнення сильних головних болів.