Гороскоп на 21 вересня 2017 року

Середа, 20 вересня 2017, 23:07
Гороскоп на сьогодні 21 вересня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 21 вересня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам треба ладити з оточенням. Грає роль професійне середовище, контакт з лікарем, адвокатом. Формування відносин та врегулювання інтересів переважно через обмін практичними послугами та їх оплату. Бажано дотримуватися договір, поважати закон. У взаємодії з людьми не виключені елементи об'єктивного нерівності: можливо, зараз ви залежна, приймаюча сторона. Партнери, клієнти, опоненти можуть перебувати у більш вигідній позиції, мати більше часу, ресурсів, впливу.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці сьогодні товариські, швидко адаптуються до нової обстановки, людям, обов'язків, легко знаходять контакт і з задоволенням возяться з «братами меншими». Може появитися випадок ненав'язливо продемонструвати свої таланти і практичні навички, підтвердити позитивну характеристику. Не варто прагнути на перший план, бажано бути скромніше, залишатися частиною групи. Не зашкодить скрупульозне виконання службових обов'язків, лікарських та юридичних рекомендацій, вказівок начальства.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків день має позитивне забарвлення. Навіть в рутинних улюблених заняттях знайдеться привід для оптимізму, з'явиться приємна сторона. Не виключено, що хтось зголоситься допомогти вам, або підкаже, як організувати роботу з найменшими витратами і найкращим результатом. Можлива підтримка від друзів, дітей. Вірогідні зрушення у справах, пов'язаних одночасно з фінансами і нерухомістю, наприклад, почне приносити дохід здача володінь в оренду. Може зрости дохідність творчої роботи на дому.

Рак (22.06 - 23.07)

У Раків на першому місці можуть виявитися домашні справи, управління володіннями, нерухомістю. Можливий особливий інтерес до естетичної стороні, наприклад, дизайну інтер'єрів. Не менш важлива атмосфера в сім'ї, групі близьких людей, на батьківщині. Саме з приватним життям можуть бути пов'язані сьогоднішні контакти, роз'їзди, візити, інформаційні пошуки. День натякає на швидке вирішення довгої суперечки або на закінчення смуги змін, підказує свіжі ідеї, дає новий стимул для навчання чи ведення бізнесу.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять підтримувати протягом доби як можна більш широке коло контактів, частіше демонструвати якості приємного цікавого співрозмовника і надійного партнера. День підвищує загальну комунікабельність, дипломатичність, що і сприяє вирішенню нагальних практичних завдань, допомагає кожному пошуку, порівняння, вибору. Можливий взаємовигідний обмін злободенною інформацією. Відповідний момент для зустрічей з партнерами, консультантами. Може стати неоціненною підтримка з боку чоловіка.

Діва (24.08 - 23.09)

В житті Дів з'являється більше гармонії. Зірки пропонують перейти від агресивної манери взаємодії з людьми до більш делікатною. Вигідніше стають не силові, а дипломатичні методи врегулювання інтересів, засновані на виявлення симпатії і взаємних добровільних поступок. Може посилитися інтерес до естетичної стороні будь-якої справи, власного іміджу, косметичної і парфумерної продукції. Нові смаки можуть зажадати нових витрат. Не завадить уточнити бюджет витрат, особливо великих.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів день гармонійний, якщо у всьому знати міру і не потурати надміру своїм бажанням. Бажано не виходити за рамки, задані обставинами, здоровим глуздом, естетичними канонами, професійними та іншими вимогами. Більшості Терезів не складе праці дотримуватися цієї поради, так як багато корисні правила поведінки, що вже склалися у звичну систему і виконуються автоматично. До того ж, помірність може диктуватися станом здоров'я, ділової або побутової необхідністю.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять не втрачати контактів з потенційними партнерами та однодумцями. Це не найкращий момент для починань, самопіару, спроби завоювати лідерство. Буде цінуватися вірність договором, вміння бути надійним партнером або лояльним співробітником. Має сенс добровільно підкоритися вимогам закону або об'єктивної необхідності, поважати неписані правила колективу. В невизначених ситуаціях можна орієнтуватися на загальноприйняті норми і стандарти, правила етикету.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців найкращим мотиватором стане власна команда, або перевірений коло друзів по захопленню. Від однодумців сьогодні можна отримати не тільки моральну, але і практичну допомогу. День посилює потребу в просторі для дій. Робота, що має соціальний резонанс, обіцяє набагато більше задоволення, ніж рутинна вузькоспеціалізована діяльність. Якщо грубо порушені ваші професійні і особисті інтереси, це підходящий момент для пошуку юридичної або суспільної підтримки.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги завідомо щасливі в малому, але не проти претендувати на більше. Зірки готові надати вам таку можливість, враховуючи ваш досвід, потенціал і таємне бажання добитися успіху. Шанси на успіх зростають, якщо ви заздалегідь готували грунт: заводили зв'язку, нарощували майстерність, грамотно планували свої дії. У той же час, зараз не варто кидати всі свої сили на один напрямок. Краще розподілити увагу між декількома сферами, в кожній з яких вам є що сказати».

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв настав день натхнення і удачі. У складній ситуації, вдасться вийти з кризи, але частина проблем буде вирішена не до кінця і може залишити неприємний осад на майбутнє. Отримавши підтримку, не варто розслаблятися. Краще не знижувати пильність у сферах, що викликають тривогу, продовжувати шліфувати майстерність і працювати над недоліками. Зокрема, не варто при перших же ознаках успіху кидати турботу про здоров'я, для повного зцілення може вимагатися лікувально-профілактичний комплекс.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки настійно радять тримати під контролем правові нюанси. Вирішити будь-яку проблему буде простіше, якщо ви дієте в рамках закону, обізнані про своїх і чужих права, обов'язки, привілеї, користуєтеся послугами хороших юристів і посередників. При вірному підході, можлива несподівана удача при розділі майна, отриманні компенсації, оформлення пенсійних, аліментних та інших виплат. Історію спору або відносин не варто вважати закінченою, поки не випробувані всі доступні шляхи.