Гороскоп на 5 листопада 2017 року

Неділя, 5 листопада 2017, 14:42
Гороскоп на сьогодні 5 листопада 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 листопада 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У першій половині дня Овнам буде властива інертність. Активності, рухливості, вільному спілкуванню може заважати власна лінь або ряд зовнішніх обставин. Будь-які заходи, включаючи поїздки, пошуки, спільні акції і початок переговорів, рекомендується відкласти до другої половини доби. Не варто поспішати з остаточними рішеннями, категоричними судженнями, купівлею інфопродуктів, вибором маршруту: протягом дня щось зміниться, розрахунки будуть потребувати перевірці, відомості в підтвердженні.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть пережити період дезорієнтації. Ймовірність втратити чіткі орієнтири вище, якщо ви у всьому покладаєтеся на іншу людину, розраховуєте на тверді домовленості, довіряєте звичного інформаційного джерела. Сьогодні не варто сліпо вірити чужим словами, ні заздалегідь підозрювати інших у навмисному обмані: не виключено, що співрозмовник сам перебуває на роздоріжжі і зовсім не збирається вводити вас в оману. Рекомендується почекати з будь-яким вибором, з необов'язковими витратами.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків сьогодні може підвести недолік упевненості в собі, у партнері. Протягом доби ваші думки і наміри будуть неодноразово мінятися, не виключені помилки, ілюзії. Друга половина дня створить хороші умови для активності, але результат багато в чому буде залежати від інформаційної складової. Не варто робити важливі акції, вступати в діалог чи починати співпрацю, поки ви не отримали підтвердження чуткам, не переконалися в прозорості ситуації і чесності чужих мотивів.

Рак (22.06 - 23.07)

Ранок для більшості Раків комфортно.Можливий ідилічний настрій, не виключена лінь, повна пасивність, майбутнє може малюватися в райдужних фарбах. Це вдалий момент для відпочинку. У другій половині доби ви можете виявитися втягнутими в чужі справи, або надихнутися чужим прикладом. Зірки застерігають від копіювання зразків, якщо воно не пов'язане з навчанням і «пробою пера», і для важливої справи радять вибрати інший час. Розширюючи кругозір, варто остерігатися духовних помилок і спокус.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львова триває період адаптації та уточнення курсу. Корисно розглядати події з різних боків, знаходити в них нові грані. При всій багатоваріантності майбутнього, жоден із знайомих сценаріїв може не підійти до ситуації, що склалася, і вам доведеться шукати принципово інший шлях для ефективного вирішення своєї задачі. Слабким місцем будь-яких планів буде безпеку. Думаючи про майбутнє, не варто жертвувати цим. Для спілкування, вечірок, побачень, легких пригод вдала друга половина дня.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто робити ключових необоротних дій. Хід подій підштовхує до чергової зміни курсу, може знадобитися корекція звичок, поглядів або кола спілкування.Не виключена перестановка ролей у побуті, у сімейних і родинних стосунках. Можлива зміна маршруту або місцеперебування. У другій половині дня зростає ризик помилки, навіть результат грамотних і своєчасних дій може виявитися неоднозначним. Корисно мати доброзичливого помічника, фінансову та технічну підтримку.

Терези (24.09 - 23.10)

Вранці Терезам варто бути стриманішим. Бажано зробити правильний вибір у фінансових питаннях. Краще не відкладати на вечір вирішення поточних господарських завдань, дрібні покупки і взаєморозрахунки. У другій половині дня з'явиться довгоочікуване натхнення і поле для індивідуальної активності, при цьому свою енергію ви зможете застосувати і в ділових, і в романтичних цілях. Ваші дії виявляться інтуїтивно вірними, якщо ви будете спонтанні, не почнете вибудовувати надто складні стратегії і маршрути.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У Скорпіонів в цей день більше питань, ніж відповідей. Уваги може вимагати рівень знань або доходів, порядок взаєморозрахунків, безпека, стиль управління ресурсами. Не дуже ясної може бути розстановка ролей в особистому житті. Зірки підказують, що все змінюється на краще для вас, але радять не поспішати. Має сенс утриматися від обіцянок, зізнань, заяв, укладання договорів, оформлення документів. Не рекомендується організовувати спільноти, очолювати їх або примикати до них.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто поспішати з новими знайомствами, виступом перед аудиторією і озвучуванням своїх ідей, з публікацією книг, щоденників, результатів досліджень. Якщо вам поставили запитання або зробили пропозицію, краще взяти час на роздуми. Сьогодні багато висловлювання передчасні, ви можете виявитися не готові до діалогу або недостатньо інформовані. Співпраця, побачення, відвідування заходу ефективніше у другій половині дня, за умови, що не потребує погоджень та пояснень.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Початок дня Козерогам варто провести в спокійному режимі. Краще не піддаватися спокусі продовжити розмову вже не актуальну тему. Поспішати з обговоренням нових ідей теж не варто, поки ви не уточнили свої власні цілі і плани. Друга половина дня додасть корисної інформації та дасть поживу для роздумів, але будь-які відомості та розрахунки не завадить перевірити. Прискіпливого підходу зажадають дані, пов'язані зі здоров'ям, кар'єрою, навчанням, далекими подорожами, дистанційними контактами.

Водолій (21.01 - 19.02)

У першій половині дня Водоліїв буде багато стримувати. Можливо, вам доведеться побути вдома, додатково поміркувати над актуальною темою. Якщо ви зайшли в глухий кут або занудьгували, варто почекати другої половини доби: до цього часу у вас з'являться свіжі дотепні думки і варіанти цікавого проведення часу, може отримати новий оригінальний оборот бізнес-ідея або сценарій заходу. Не виключено, що ви підете в гості, отримаєте шанс вільно зайнятися своїм особистим життям або хобі.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб найбільш сприятлива перша половина дня. В цей час навряд чи захочеться кудись поспішати і щось змінювати. Багатьом Рибам буде комфортно в стані невизначеності, буде радувати наявність альтернативи, можливість поєднання різних інтересів. Друга половина дня змусить звернути увагу на домашню обстановку, зробить вас чутливіші до атмосфери в сім'ї або групі однодумців. Не варто ігнорувати виникають питання та підозри, поспішати використовувати неперевірені дані.