Гороскоп на 16 листопада 2017 року

Четвер, 16 листопада 2017, 08:43
Гороскоп на 16 листопада 2017 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 16 листопада 2017 року

Овен

Почніть день з позитивом, інакше доведеться "розгрібати" неприємності на роботі. Колеги не зрозуміють, чому у вас ранок не склався. У родині - ідилія і тиша. Дотримуйтесь внутрішньому спокою, воно вам ще стане в нагоді, щоб пережити ще два робочих дня!

 Телець

Відповідний час для відпочинку. Краще не починати чого-небудь нового і глобального, а швидко завершити раніше розпочате і сплановане. Добре збиратися в групи, обговорювати загальні проблеми. Вдалий перехід на нову роботу.

 Близнюки

У цей день необхідно відповідально поставитися до виконання своїх обов'язків. Потрібно демонструвати ділову активність намагатися знаходити вихід з будь-яких ситуацій займатися розвитком раніше розпочатих справ. Період сприятливий для навчання, зустрічей зі старими друзями та розширення кругозору.

 Рак

Якщо ви хочете змінити роботу — для цього настав сприятливий період. У будь-якому випадку, у професійній сфері на вас чекає багато різних ділових пропозицій. Не бійтеся помилитися з вибором і довіртеся своїй інтуїції — вона вас не підведе.

 Лев

Будьте енергійні, товариські і доброзичливі. Якщо на свою адресу ви почуєте слова критики, не ображайтеся. Обміркуйте сказані слова, зважте їх, і якщо все-таки вирішите, що до вас несправедливо чіпляються, то гните свою лінію, не переходячи на крик і образи.

 Діва

День може виявитися напруженим з-за оточуючих, точніше їх дратівливості і незговірливість. Перш ніж розлютитися у відповідь, подумайте, наскільки важливі для вас існуючі відносини, оскільки в даний період ви здатні їх розірвати.

 Ваги

У професійних справах постарайтеся не виявляти зайвої ініціативи. Ви можете натрапити на нерозуміння. Не відмовляйтеся протягнути руку допомоги, якщо вас про це попросять. Для нових ділових і романтичних знайомств зараз не найбільш вдалий час.

 Скорпіон

Потрібно продумати план професійного зростання або просто скласти список справ, якими доводиться займатися найближчим часом. У фінансових питаннях варто проявити стриманість і утриматися від покупок, в яких ви не дуже потребуєте.

 Стрілець

Якщо в цей період ви будете потребувати моральної підтримки або просто схвалення інших людей, сміливо звертайтеся до старих друзів. Їм вдасться поглянути на вашу проблему з абсолютно несподіваного боку. Завдяки їх допомогою ви зумієте знайти швидке і просте рішення проблеми.

 Козеріг

Професійні справи виявляться не такими складними, як може здатися на перший погляд, тому на трудовому фронті можна не дуже старатися. День сприятливий для романтичних побачень, зустрічей з друзями, і навіть спілкування з малознайомими людьми вас порадує.

 Водолій

Треба добряче попрацювати, зайнятися пошуком нових партнерів. Зусилля, прикладені в цьому напрямку, будуть винагороджені сторицею. Намагайтеся прислухатися до думки і порад досвідчених людей, які досягли в своїй справі помітних успіхів.

 Риби

Можна починати нові справи, вести переговори, підписувати важливі документи. Якщо перед вами стоїть конкретна мета, то в цей час ви будете наближатися до неї впевненими семимильними кроками. Недоброзичливці можуть плести інтриги за вашою спиною, тому не давайте їм приводів для пліток.