Гороскоп на 25 листопада 2017 року

П'ятниця, 24 листопада 2017, 23:24
Гороскоп на 25 листопада 2017 для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 25 листопада 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни плідно проведуть цей день в товаристві однодумців, або за улюбленими заняттями. З новими приятелями вас може швидко згуртувати схожість захоплень чи рівня освіти, однак буде краще, якщо ви опинитеся відразу представлені один одному вашими спільними знайомими. Може стати в нагоді знання іноземних мов і реалій. Можливі труднощі при спробі об'єднати особисте життя і дружні зв'язки. Не виключені проблеми при розподілі спільних ресурсів, небажано позичати великі суми.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять уникати зайвих вольностей: така лінія поведінки може зіпсувати репутацію, ускладнити відносини. Неоднозначними і потенційно проблемними можуть стати моменти, коли ви залучаєте інших людей і їхні ресурси для вирішення своїх персональних завдань, або уявляєте спільні інтереси. Важливо ладити з супутником життя, з партнерами, друзями, спонсорами, юристами, фінансистами, педагогами, відрізняти цільові ділові контакти від дружнього спілкування, ідейних симпатій, любовних ігор.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам сьогодні краще дотримуватися знайомої тактики і перевіреного кола спілкування. При дотриманні цього правила, день буде цікавим і безпечним, будуть мінімальними розбіжності, непорозуміння, втрати від пригод. Не варто скорочувати психологічну дистанцію з людьми, яких пов'язує з вами взаємна повага і чисто діловий інтерес. День дозволяє задовольнити допитливість, продемонструвати ерудицію. Кризові моменти найімовірніше в незнайомому місці, у новій для вас великої компанії.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки не радять розкривати свої сердечні, творчі, фінансові секрети. Сьогодні велика ймовірність витратити зайві кошти, вибрати невдалий момент для інтимності. Закохані і недосвідчені Раки можуть потрапити в пастку, розставлену більш холоднокровними і розважливими людьми. Можливі примхи у дітей. Не кращий момент для угоди, вступу в співтовариство, презентації ідеї, доленосного любовного побачення. У мовленні доречно використання евфемізмів і нейтральних формулювань.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки рекомендують аж до ночі дотримуватися «емоційну дієту», контролювати звички і внутрішні імпульси. Це прекрасний день, якщо ви прямуєте офіційним регламентом, заздалегідь обумовленою програмою, знайомому сценарієм поведінки, вибагливі в спілкуванні і виборі друзів. Краще ухилитися від зближення з тими, хто викликає у вас бурю суперечливих почуттів. Не варто боятися зіпсувати відносини: досвід підкаже підходящий привід і допоможе втілити відмову у форму, не образливу для співрозмовника.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто проявити організованість, системність, дружелюбність. Краще не відкладати виконання обіцянок, даних друзям і близьким. Деяким Дівам доведеться допомогти колегам по роботі. Уваги може зажадати комп'ютер, засіб зв'язку, домашнє тварина. Можуть стати в нагоді знання в електроніці або медицині. День не підходить для вираження почуттів, не варто використовувати його для флірту, зізнань. Не варто завойовувати чужу симпатію угодливостью. Небажано порушувати режим, приписаний лікарем.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваг ситуації дня підштовхнуть до марнотратства, витрати частіше будуть добровільними, Багатьом Терезам буде важко в чомусь себе обмежити, а також утриматися від бажання порадувати коханих, друзів, близьких. Можливі свідомі додаткові вкладення в гру, розвагу, творчий або відпускної проект. Не варто повністю віддаватися почуттям і примхам. Вчасно зупинитися вам допоможе комплекс стримуючих факторів: особистий досвід, компетентний рада, сложившиаяся звичка, внешнеее обставина.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіонам нелегко відмовитися навіть від частини своїх звичок, але ситуація вимагає компромісу. Перш за все, зірки радять вам ладити з найближчим колом: старими друзями, домочадцями, батьками. Можливо, вам доведеться змиритися з недостатнім комфортом, а точніше, відсутністю простору для реалізації фантазій. Небажано захоплюватися покупками, шукати нових однодумців або нове пристановище. Якщо є схильність до набору зайвої ваги, не варто захоплюватися обжерливістю.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні зірки дають Стрільцям «зелене світло», дозволяють ефективно задіяти напрацьовані зв'язки. Відповідний день для поїздок по знайомих маршрутах, інтелектуальних бесід на глибоко і давно цікавлять вас теми. До емоційно забарвленим ситуацій краще поставитися з обережністю: вони внесуть у будь-яке спілкування інтригу, можуть стати причиною розладу, зайвих витрат, душевного дисонансу. Не найкращий момент для любовних знайомств і словесних одкровень, в тому числі, в дорозі та в процесі листування.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів аж до ночі можуть переслідувати спокуси. Можливий спокуса поступитися іншому почуттю або повірити чужого досвіду. Зірки радять утриматися від гастрономічних експериментів, від вибору повсякденного одягу, взуття та аксесуарів. Можуть стати вдалим придбання з області техніки, електроніки, програмного забезпечення, якщо критерієм вибору не робити виключно престиж і моду. Бажано спиратися на компетентні поради, не варто забувати про сертифікати якості та інші гарантії.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні зірки страхують Водоліїв від критичних помилок, допомагають відновити рівновагу, ясність думки і витримку. Це хороший день для спілкування в знайомому колі, спільних акцій зі старими друзями. При хорошому логічному мисленні, можуть підвести емоції. Збивати з «шляху істинного» може тяга до успіху, престижу. Не варто йти на поводу у почуттів і поганих звичок, так як буде складно зупинитися. Небажано переїдати, надто демонстративно виражати свої почуття, смітити грошима напоказ.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні зірки показують Рибам «зворотний бік медалі». Корисно спостерігати за подіями, стежити за новинами, аналізувати чужі слова, вчинки, ідеологію. При уважному погляді, не замутненому зайвими емоціями і фантазіями, ви зможете отримати своєчасне попередження про потенційну небезпеку, обмані або сильному спокусу. У спілкуванні краще дотримуватися рівного тону, уникати особистих подробиць. Небажано ініціювати любовну переписку, починати роман. Не варто фотографуватися.