Гороскоп на 30 листопада

Неділя, 29 листопада 2020, 17:12
Гороскоп здоров'я на 30 листопада для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 листопада

Овен
У цей день зірки рекомендують Овнам посилено берегтися від застуди, а якщо все ж відчуваєте, що ваша оборона пробита, зробіть все можливе, щоб не пропустити ворога занадто далеко. Профілактика, профілактика і ще раз профілактика!

Телець
Сьогодні пара годин ностальгії підуть на користь вашому організму, дадуть вам розслабитися і пошукати в собі забуті ресурси і направити їх на відновлення деяких забутих аспектів здоров'я.

Близнюки
Нині відповідний день, щоб почати зміцнювати свій організм. Якщо зарядку робити лінь, можна піти іншим шляхом - спробуйте приймати контрастний душ. Акцент краще робити на холодну воду.

Рак
В цей день вам було б корисно подбати про здоров'я своєї спини, особливо, якщо ви ведете сидячий спосіб життя і вам не завжди вдається попрацювати над собою. Не лінуйтеся, а почніть зміцнювати м'язи спини вже сьогодні.

Лев
Сьогодні зірки рекомендують Левам слухати тільки веселу і світлу музику, причому по можливості не дуже голосно, щоб не нашкодити своєму слуху. Вона привнесе у ваше життя такий потрібний вам зараз позитив.

Діва
Нині у представників вашого знаку можуть загостритися старі захворювання, про які ви вже й думати забули. Що ж, значить, пора вже долікувати їх до кінця, коли згадали.

Ваги
У цей день хороший результат може дати лікування за допомогою різних народних засобів. Однак, якщо ваші пізнання в цих областях залишають бажати кращого, то поки варто віддати перевагу традиційній медицині.

Скорпіон
У цей день ви відчуєте себе куди більш втомленим, ніж зазвичай, тому зірки настійно рекомендують вам лягти спати раніше, встати пізніше і влаштовувати собі перерви на роботі частіше.

Стрілець
В цей день вам було б корисно проаналізувати позитивні і негативні сторони проведеного лікування. Ймовірно, що ви зможете дещо змінити свою точку зору і почати який-небудь новий курс.

Козеріг
Сьогоднішній день може бути багатий на травмонебезпечні ситуації, які, якщо до них не поставитися з усією серйозністю, здатні нашкодити вашому здоров'ю. Будьте уважні, і не поспішайте приймати рішення.

Водолій
Водолії будуть схильні відшукувати ознаки нездужання там, де їх, начебто, і немає. І обов'язково знайдеться людина, яка вам про це скаже. Не слухайте - просто нині ви чутливіші, ніж зазвичай. Можливо, проблема стане помітною пізніше - і немає нічого поганого в тому, щоб виявити її прямо зараз.

Риби
Нині Рибам особливо корисно буде зробити масаж стоп: це допоможе вам швидко повернути собі бадьорість, а також стимулювати обмінні процеси в організмі. Також сьогодні слід бути обережним з гострими предметами.