Гороскоп на 7 грудня

Понеділок, 7 грудня 2020, 00:59
ороскоп на 7 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 7 грудня

Овен 

Овен схильний зайнятися неробством. І ситуація буде грати йому це на руку, не вимагаючи здійснювати подвиги або братися за невідкладні справи. Втім, навіть якщо зажадає, Овен віддасть перевагу цього не помітити: його розслаблений настрій практично неможливо змінити! Так що формула «робота не вовк» стане тимчасовим девізом Овна. Зірки радять йому присвятити цей день трьох основних напрямках: собі, своїм близьким... І ще раз собі!

Телець 

Для Тельця дуже вдалий день! Його енергійність дає йому фору перед оточуючими, яку він має всі шанси блискуче використовувати. Будь-яку справу, за яке Телець візьметься, він зможе просунути вперед і навіть зрушити з мертвої точки, якщо воно там було. Зірки радять Тельцю не розмінюватися на дрібниці: якщо вже йому щастить, варто присвятити день того, що принесе найбільшу користь.

Близнюки 

Близнюкам протипоказано братися за великі справи. Та й за невеликі, загалом-то, теж. Останнім часом вони і так витратили чимало сил, так що вистачить гребти проти течії: настав час розслабитися і відпочити. При цьому Близнюкам зірки радять звернути увагу на ті сфери життя, які вони останнім часом зовсім запустили. Дружнє спілкування, домашні посиденьки, романтичні зустрічі – відпочинок може бути набагато різноманітніше, ніж просто телевізор і диван.

Рак 

Рак буде перебувати в дисонансі з оточуючими, яким важко підлаштуватися під його жвавий ритм. Рак ж буде відчувати себе здатним на багато що! Його ділова активність, хватка і гострий розум будуть на висоті, допомагаючи йому як насіння, одну за одною вирішувати головоломні завдання. А ось апатія і байдужість оточуючих може неабияк його дратувати, так що Раку краще з самого ранку розраховувати виключно на свої могутні сили.

Лев 

Льву слід дозволити оточуючим справлятися зі своїми проблемами самим. Замість того щоб витрачати час на інших, зірки радять йому зайнятися чим-небудь приємним – приміром, творчістю. А ось до точних наук душа у Лева лежати не буде. Забруднитися фарбою або забити голову віршами для нього куди краще, ніж здивовано дивитися в монітор, на ряди цифр, графіків та таблиць.

Діва 

Діва просто зобов'язана поділитися своїми думками зі світом! Або, принаймні, з невеликою його частиною – зі своїми близькими, колегами, друзями. Її голова буде працювати чітко і нестандартно, будучи генератором великих ідей! Втім, не факт, що навколишні відразу ж ці ідеї зрозуміють і оцінять. Нічого не поробиш – Діва настільки випереджає інших, що повинна періодично зупинятися, даючи оточуючим можливість її наздогнати.

Терези 

У Терезів навряд чи буде достатньо сил, щоб з ентузіазмом взятися за справи. День схиляє їх до того, щоб робити якомога менше зайвих рухів. Зате голова обіцяє працювати на найвищому рівні, виношуючи плани, – в першу чергу пов'язані з роботою. Думки, які прийдуть в голову Ваг, будуть відрізнятися логічністю і несподіванкою ходів. В майбутньому ці блискучі задуми здатні забезпечити Терезам просування в кар'єрі і хороший дохід.

Скорпіон

Скорпіону пощастило: йому волею-неволею доведеться займатися тим, що він любить! Вірніше, зірки просто не залишають йому іншого вибору – якщо він візьметься за що-небудь інше, то не доб'ється нічого. Рутинні обов'язки здатні викликати у Скорпіона таку нудьгу, що він ризикує вивихнути щелепу від позіхання! А ось якщо річ викликає у нього живий інтерес, воно обіцяє принести Скорпіону не тільки масу приємних емоцій, але і відмінний результат.

Стрілець 

Стрілець може проявити себе як чудовий друг або як небезпечний супротивник – тут вже кому як пощастить! День наділяє його проникливістю, умінням відчувати ситуацію і схоплювати все на льоту. Будь-які його плани будуть відрізнятися винахідливістю, чи йде мова про те, як веселіше провести час з друзями, або про те, як попсувати крові ворогам. В обох випадках Стрілець приречений на успіх, так що найкраще, що можуть зробити його опоненти, – це спробувати з ним подружитися!

Козеріг 

Козеріг буде перебувати в якомусь ступорі. Добре, якщо ситуація не стане вимагати від нього швидких рішень – тоді неуважність Козерога не принесе йому особливої шкоди. А ось якщо події будуть його торсати, намагаючись надихнути на серйозну справу, Козеріг раптом може застрайкувати або заховати голову в пісок. Іншими словами, Козерогові протипоказана будь-яка активна діяльність – крім тієї, якій він захоче зайнятися не для результату, а для душі.

Водолій 

Водолій при бажанні здатний домогтися багато чого! Однак далеко не факт, що таке бажання у нього виникне. Втім, щоб наситити яскравими подіями свій день, Водолію досить захопитися якоюсь справою або ідеєю. Або симпатичним обличчям протилежної статі, в кінці кінців. В цьому випадку його активності і пробивним здібностям зможе позаздрити фрегат, летить на всіх вітрилах!

Риби 

День не схиляє Риб до прояву організаторських здібностей, однак якщо вони все-таки візьмуться що-небудь організувати, то результат порадує всіх! Це стосується будь-яких заходів, навіть досить статусних та офіційних, не кажучи вже про звичайну вечірці або вихід у світ. Рибам достатньо лише взяти на себе ініціативу й чітко розподілити завдання, оточуючі будуть охоче їм підігравати і допомагати.