Гороскоп на 13 грудня 2017 року

Вівторок, 12 грудня 2017, 23:33
Гороскоп на 13 грудня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 13 грудня 2017 року

Овен
Ви схильні вважати нерозв'язною проблему, яка такою зовсім не є. Не варто отруювати собі життя порожніми переживаннями, а то як би доля не підкинула вам реальний привід для розладу.

Телець
Сьогодні найкращим чином ви будете себе почувати повністю будь-що-небудь занурившись. Якщо ви не любитель тривалих водних процедур, значить це буде книга або авантюра - на вибір.

Близнюки
Навколо вас сьогодні може зібратися занадто багато людей, дають поради вам як жити далі, щоб їх можна було виносити. Доведеться пошукати яке-небудь притулок, інакше день цей не принесе нічого, крім роздратування.

Рак
Сьогоднішній день буде залежати від того, як ви його почнете, чи зможете зловити вірний ритм дій. Не дозволяйте занадто себе квапити, це призведе лише до повної недієздатності.

Лев
Сьогодні вас, можливо, буде мучити відчуття, що ви зробили помилку і витратили час і гроші даремно. Не варто мучити себе подібними думками, той факт, що очікуваний результат затримується, ще не означає, що його не буде зовсім.

Діва
Сьогодні ви отримаєте нехай невелику, але перемогу. Цей день принесе вам повагу оточуючих.

Ваги
Сьогодні не варто ні на крок відходити від власних принципів. Принциповість буде оцінена по достоїнству, а позитивна оцінка завжди корисна, від кого б вона не виходила.

Скорпіон
Не дозволяйте упертості або нерозуміння, а цим ви і будете грішити сьогодні, приректи вас на самотність. Краще поступитися.

Стрілець
Сьогодні для вас не буде нічого неможливого. Правда, ви ризикуєте витратити занадто багато часу на милування власним могутністю. Якщо вам вдасться скоротити цей процес, то, цілком ймовірно, що день буде продуктивним.

Козеріг
Пошукайте смішну сторону у всякій безглуздій ситуації, в яку потрапите. Обхохочетесь, бо сьогодні їх буде більш ніж достатньо.

Водолій
Сьогодні ваш творчий потенціал виросте до такої міри, що просто перестане в вас поміщатися. Хольте його, плекайте, і не забувайте використовувати на всю котушку.

Риби
Не їжте сьогодні на сніданок важкої їжі, це допоможе вам зберегти гарний настрій до кінця дня. На роботі постарайтеся залишитися в стороні від надмірно гарячих дискусій.