Гороскоп на 26 грудня 2017 року

Вівторок, 26 грудня 2017, 09:38
Гороскоп на 26 грудня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 26 грудня 2017 року

Гороскоп на 28 грудня 2017 Овен

Найбільш сприятливий день для різного роду важливих починань. Можете сміливо просувати свої пропозиції, вони обов'язково знайдуть відгук і будуть прийняті. День гарний для зміцнення родинних стосунків.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Телець

Особливих переворотів у справах і змін у графіку щоденних турбот не передбачається. Сприятливим чином складуться ділові зустрічі, переговори, підписання документів. Більше часу проводите в колі людей, з якими вам приємно спілкуватися.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Близнюки

При бажанні зможете згорнути гори. Але перед тим як що-небудь зробити, все добре зважте. Внутрішній голос підведе вас до правильного рішення, в той час як слова оточуючих можуть збити з правильного шляху. Більше довіряйте собі.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Рак

Успіх буде супроводжувати практично у всіх починаннях. День може подарувати відчуття спокою тим представникам знака, хто цінує міцні любовні або сімейні відносини. Самотні представники знаку мають всі шанси зав'язати нові знайомства.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Лев

Будьте готові до труднощів, які можуть виникнути на вашому шляху. Якщо в цей день виникнуть розбіжності з близькою людиною, не варто їх посилювати або намагатися домовитися - краще відкласти розмову до більш сприятливого моменту. Займіться тим, що у вас добре виходить.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Діва

Сьогодні ви можете відчувати себе розбитими, і з-за цього знизиться ваша працездатність. Період сприятливий для початку нових справ, тому є сенс себе пересилити і все-таки взятися за справу. У стосунках з коханою людиною ніякі неприємності вам не загрожують.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Ваги

Зараз ви здатні на необдумані кроки, про які потім доведеться пошкодувати. Можливо, ваша запальність буде викликана проблемами на особистому фронті, тому постарайтеся поки не планувати серйозних заходів і не приймати відповідальних рішень. У взаєминах з коханою людиною, не варто лізти на рожен і відстоювати свою правоту. Зірки - не на вашій стороні.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Скорпіон

Якщо ви своїми руками не створите собі проблеми, день пройде цілком успішно. Постарайтеся не вступати в суперечки ні на роботі, ні в сім'ї. Можливі нові романтичні захоплення, не виключено початок серйозних відносин. Це гарний час для невеликих поїздок і короткочасних відряджень.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Стрілець

Якщо на роботі вас щось не влаштовує, то зараз не найвдаліший час для серйозних змін. Перечекайте цей період, постарайтеся вести себе тихіше, скромніші. Перед тим, як що-небудь зробити, слід обміркувати свої дії і поговорити з людьми, які можуть дати слушну пораду. Зараз не варто довіряти своїй інтуїції.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Козеріг

Серйозних випробувань виникнути не повинно. День, вдалий для ділових переговорів, побудови та обговорення довгострокових планів. Ви зможете бути достатньо переконливими, якщо проявите в спілкуванні з людьми терпіння. У любовних питаннях потрібно проявити терпимість і обійтися без критики на адресу близьких людей.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Водолій

Добре робити конкретні, але невеликі вкладення сил і коштів на підтримку внутрішньої діяльності (будинок, внутрішній світ, робоче місце, колектив). День зажадає конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і кошти.

Гороскоп на 28 грудня 2017 Риби

На цей період краще всього планувати справи, які вам цікаві. В іншому випадку, ви будете працювати як з-під палиці, зрозуміло, не отримуючи від цього ніякого задоволення. В особистому плані все непогано. В сім'ї - стабільність і взаєморозуміння. Самотні представники знаку можуть несподівано влаштувати свою долю.