Гороскоп на 16 січня 2017 року

Вівторок, 16 січня 2018, 18:00
Гороскоп на сьогодні 16 січня 2018 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 січня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни мають шанс добре зарекомендувати себе перед начальством або потрібними людьми. Свої дії краще підпорядкувати одній меті. На вашу кар'єру або самовизначення може вплинути жінка. Не виключено, що з вами жарт зіграє ваше поточне настрій, або природне прагнення до самостійності і креативу. Виконуючи розпорядження, важливо правильно їх зрозуміти, інакше ви ризикуєте зробити прямо протилежне тому, що від вас очікують. Вам багато проститься, якщо ви добре впораєтеся з дорученням.

Телець (21.04 - 21.05)

У Тельців сьогодні вдалий день, і навіть якщо не обійдеться без сюрпризу, він буде приємним. Ви зможете поставити ефектну крапку в довгій історії або зробити перший крок до відкриття нової успішної голови у своєму житті. Може завершитися перемогою випробувальний термін, промо-акція, період ризиків, експериментів і пошуків. Це відповідний день для об'єднання зусиль заради завершення спільної справи. Не варто упускати можливість відстояти свої права, зміцнити власний авторитет, заручитися підтримкою впливової.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки можуть сміливо братися за непросту задачу. День забезпечує не тільки практичну мотивацію, але і технічну підтримку ззовні. Відповідний момент для відпрацювання боргів, ремонтних маніпуляцій. Бажано обмежитися одиночної акцією, першим або завершальним кроком. Можна і потрібно ризикнути, але не варто втрачати почуття реальності і забувати про відповідальність за можливі наслідки. Корисно прийняти заходи безпеки при великих угодах, складних тренуваннях, роботі з технікою та електрикою.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять бути уважнішими до поведінки партнера або іншого значимого особи. Можна розраховувати на чужу чесність, але не варто забувати, що у будь-якого вчинку, слова чи жесту сьогодні може бути додаткова глибина, важливий підтекст. Укладена угода добре закріпити якимось пам'ятним спільним дією: незвичайною, викликає або ризикованою акцією, оригінальним подарунком. Якщо мова йде про розставання, воно буде коректним, можна залишитися партнерами, але навряд чи друзями.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львів визначальним може стати почуття обов'язку. Можлива залежність від списку обов'язків, обставин, поточного самопочуття. День підходить для інтенсивних клопотів, пов'язаних з прибиранням, розчисткою, ремонтом, утриманням вихованців. Можна зайнятися реорганізацією побуту, робочого місця, відповідального процесу. Відповідний момент для завершального ривка. Якщо на сьогодні припали технічні випробування, лікувальні косметичні процедури, не завадить передбачити захист від непередбачених ускладнень.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Діви неодмінно відсвяткують успіх в одній з важливих для себе областей. Пережиті труднощі і вкладені кошти повністю компенсуються хорошою віддачею в даний момент і прекрасними видами на майбутнє. Вас може чекати перемога в грі, доленосна удача в бізнесі, спорті чи фінансовій сфері. Можливо значуща подія, пов'язана з дітьми, творчим захопленням, любовними відносинами. Не варто відкладати дії, які підказує інтуїція або про яких просить дорогою вам людина.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам необхідно проявити діловитість і хазяйновитість. Якщо ви не займаєтеся справами особисто, вам доведеться проконтролювати і профінансувати чужу роботу. Терезам, не займає ключових позицій, доведеться підкоритися більш авторитетної фігури. День дозволяє перейти від слів до дій, багато зробити для освоєння ввіреній території. Вдалий момент для чергової прибирання або реорганізації. Сімейна злагода і гармонія в робочому колективі будуть досягнуті швидше, якщо всі працюють на спільну мету.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У Скорпіонів сьогодні є відмінна можливість для дій, якої не забаряться скористатися активні і цілеспрямовані представники знаку. Успіх забезпечений у будь-якій сфері, включаючи особисте, але варто пам'ятати, що деякі вчинки здатні дати несподіваний результат. Якщо ви втомилися і не відчуваєте азарту, можна балансувати між варіантами і підтримувати декілька напрямків, не докладаючи до цього великих зусиль. Можуть стати в нагоді майстерність і винахідливість в технічній або медичної галузі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям цей день дає шанс продемонструвати ділову хватку і господарські навички. Чим вище вправність і майстерність, тим успішніше угоди, результативніше зусилля, найімовірніше швидке подолання кризових ситуацій. У складний момент збережеться можливість фінансового підживлення або технічної підтримки з прихованих джерел. Вам допоможуть ті, хто співчуває вашим ідеям чи вклався в ваш проект, або ваші родичі. Можливо несподівано вдалий цільове придбання, компенсація за втрату або шкоду.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги вміло ведуть справи, але хоча б один сюрприз забезпечений. Не варто звалювати на себе весь обсяг робіт, частина завдань краще делегувати. Не виключена форс-мажорна ситуація, коріння якої вам добре відомі. Ймовірність серйозного кризи вище для Козерогів, народжених у середині січня, але є все необхідне для успішного фіналу. Може вирішитися складне питання. Важливо зберегти досягнуте. Небажані покупки, косметичні процедури, експерименти з іміджем, побутом і особистим життям.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям доведеться впоратися з хвилюванням, любовним потрясінням, матеріальним або духовним кризою. Не виключено, що ключові події відбудуться у глибинах вашої душі або в приватному житті, залишаться невідомі широкому колі знайомих і навіть вашим близьким друзям. Зірки радять займатися лише необхідними справами і не намагатися починати з нуля. Можливо, сьогодні вам вдасться позбутися пережитків минулого, підготувавши тим самим грунт для кардинального оновлення своїх справ або поглядів.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять стежити за подіями в соціумі або близькою по духу групі, беручи участь у подіях за необхідності. Вибравши вдалий момент, в цей день можна непогано показати себе. У багатьох ситуаціях у вас буде вибір, не виключено, що вас будуть цікавити два напрямки відразу. Можливо, ви комусь допоможете, повторіть чийсь досвід, візьмете за зразок чиюсь зовнішність, логіку або тактику. Небажані фінансові операції будь-якого роду, в тому числі, модні покупки і вкладення в проекти.