Гороскоп на 4 лютого 2017 року

Неділя, 4 лютого 2018, 11:23
Гороскоп на сьогодні 4 лютого 2018 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам не варто відхиляти запрошення і залишатися вдома. Цю добу розташовують до товариськості і рухливості. Жорсткі правила і вимоги не завадять вам цікаво провести час. Не варто позбавляти себе можливості змінити обстановку, щось дізнатися, поліпшити відносини. День гарний для знайомств, спільних подорожей, пізнавальних заходів. Вдалий момент для інтенсивного мережевого спілкування: можна завести друзів, обмінятися новинами, налагодити контакти з представниками віддалених територій.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям доведеться рахуватися з офіційними і негласними правилами, різними умовностями. Можливо, саме від них буде залежати рівень вашої популярності або доступ в цікавий світ. Також, сьогодні вам не варто нехтувати вимогами моди та лікарськими приписами: їх скрупульозне дотримання дозволить вам краще себе почувати і виглядати більш презентабельно. Це хороший день для пошуку помічників і підтримання зв'язків в потрібних колах. Можливо підвищена увага до домашніх вихованців.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не доведеться нудьгувати. Можливо, з'явиться відразу кілька можливостей добре провести час. Буде нескладно обійти заборони. Ви можете отримати приємну звістку, гладеньке запрошення. День вдалий для подорожей, зустрічей з цікавими людьми, віртуальних дискусій, практики з іноземною мовою і інших занять, які допомагають розширенню кругозору. Товариськість і ерудиція допоможуть вам просунутися в справах сердечних, особливо, якщо ви прямуєте етикету і не переступаєте невидиму межу.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам важливо вибрати правильну лінію поведінки і відрізняти заборонені сфери від вільних. Сьогодні не у всьому вітається невимушеність, в деяких питаннях будуть сковувати умовності. Можливо, ви будете обмежені в своїх правах на особистий простір, або вам доведеться суворо дотримуватися сімейних традицій. Можливий жорсткий контроль з боку суспільства, батьків або партнера. Не варто порушувати кордони, особливо, перебуваючи на чужій території. День підходить для офіційних візитів і прийому гостей.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не варто упускати чудовий день для спілкування та самопрезентації. Ви можете блиснути на вечірці, побаченні, офіційному заході або власному творчому бенефісі. Хороша компанія, особиста «свита» додадуть вам шарму і успішності в будь-якій справі. Вдалий момент для спільної поїздки, колективного шопінгу. Важливо пам'ятати, що сьогодні мається на увазі діалог на рівних, у ряді ситуацій необхідні стриманість і хороший тон. Не варто ігнорувати думку друзів, очікування суспільства, смаки партнера.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам доведеться орієнтуватися на зовнішні вимоги: етикет, естетичні норми, а також на міркування користі. Необхідно правильно розпорядитися бюджетом. Нагальні цілі будуть актуальніше стратегічних. Можливо, ви свідомо відкладіть частину покупок, відмовите собі в ряді задоволень. На перше місце може вийти борг, турбота про здоров'я або про улюбленого вихованця. День дозволяє отримати пораду або виступити в ролі консультанта. Непоганий момент для покупки комп'ютерних аксесуарів і засобів зв'язку.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні в одних сферах Терезів чекає комфорт, а в інших відповідальність. Можлива емоційна дистанція з близькими, не виключено, що ви відчуєте себе краще поза домом. У чому-то вам може знадобитися вимушене або добровільне самообмеження. Можливо, вам доведеться пам'ятати про особисту дієту або статус, дотримуватися розпорядку. Найбільш приємною стане вільна атмосфера: творча, інтелектуальна, ігрова. Не варто порушувати правила того середовища або території, де ви в даний момент знаходитеся.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять бути товариськими. Це прекрасний день, якщо ви хочете влитися в колектив або порозумітися з окремими людьми, але для цього вам доведеться поступитися частиною своїх примх і підлаштуватися до умов, що склалися. Задавати тон може ваша сім'я, компанія або партнер. У ряді ситуацій може зіграти роль професійна етика. Небажано ігнорувати правила соціуму, очікування своєї аудиторії. Варто бути привітніше, якщо ви ведете листування або приймаєте гостей у себе вдома.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто боятися відкрито виражати свої почуття. Це хороший день, якщо ви скучили по щирому спілкуванню, втомилися від недомовок або інтриг. Порадують свіжі новини, цікаві пропозиції. Можливо знайомство, поїздка. Оточуючі будуть цінувати вас за ерудицію, красномовство, комунікабельність, а також за мобільність, винахідливість і готовність надати послугу. В деяких питаннях вам знадобляться стриманість і принциповість, особливо, якщо порушені грошові або етичні аспекти.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів сьогодні відрізняє підвищена цілеспрямованість. Можлива надмірна категоричність, зайва прихильність своїм принципам. Негнучкість може надати вам погану послугу, якщо ви хочете знайти друзів, дізнатися новини, підтримати відносини. Суворе дотримання правил буде корисним, якщо ви проводите відбір або оцінку, дотримуєтеся дієти. Можливі вдалі цільові придбання, особливо, якщо це інформаційний або програмний продукт, комп'ютерні аксесуари, засоби зв'язку, розумна техніка.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії сьогодні відмінно проведуть час, отримавши при цьому допомогу, моральну підтримку, творчий імпульс або загальний заряд бадьорості. Якщо ви обмежені якимись зовнішніми рамками, зірки радять вам активніше підтримувати мережеві контакти і заводити нові. Це прекрасний день для неформального спілкування, однак не варто допускати швидкого зближення і фамільярності, до яких ви, можливо, звикли. Чим більше у вас труднощів, слабкостей або секретів, тим очевиднішою є необхідність тримати дистанцію.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні зірки не радять Рибам встановлювати свої правила і нав'язувати принципи. День створює умови для включення в загальні справи, змушує активніше стежити за новинами. Інформаційний потік буде містити в собі чимало цікавого. Можливо, ви дізнаєтеся причини, які непокоять вас, тенденції і зрозумієте, як з ними слід боротися. Варто проявити більше обережності і критичності, якщо вам пропонують допомогу, сприяння, партнерство: не виключено, що це пригальмує, а не прискорить ваш особистий прогрес