Гороскоп на 21 лютого 2018 року

Середа, 21 лютого 2018, 16:03
Гороскоп на 21 лютого 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 21 лютого 2018 року

Гороскоп на 21 лютого 2018 Овен

Сьогодні ви можете відчувати небувалий підйом духу і ентузіазм — на жаль, не завжди доречний. Ви раз у раз будете воодушевляться на різноманітні подвиги, от тільки здійснення цих подвигів буде залишати бажати кращого. Так що буде корисно обмежити в цей день свою неприборкану спрагу діяльності.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Телець

Сьогодні вам важко утриматися від спокуси купити в будинок якусь нову дрібничку. Якщо не хочете стати жертвою активного шопінгу, поменше звертайте уваги на рекламні слогани і поради друзів. Сьогодні ваша довірливість до будь-якої реклами може виходити за всі розумні межі, досягаючи рівня абсолютної наївності і спустошуючи гаманець.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Близнюки

Перемога над труднощами може вам дістатися тільки ціною праці і прагнення до гармонії з оточуючими. Постарайтеся сьогодні не говорити багато і завжди обдумувати свої слова, так як ви можете видати інформацію, яка вам же і заважаєте надалі.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Рак

Сьогодні вас буде виводити з себе небажання оточуючих прийняти ваші думки та ідеї. Нічим, крім як твердолобим впертістю, ви пояснити таку поведінку не зможете, і будете продовжувати наполягати на своєму — не менш уперто.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Лев

Сьогодні ви ризикуєте на власному досвіді відчути всі тяготи сибаритства і епікурейства. Утриматися від спокуси обтяжити свою фігуру і совість якою-небудь смачною висококалорійою стравою буде особливо важко.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Діва

Сьогодні краще не зачіпати чужих почуттів і інтересів — це може закінчитися плачевно. День обіцяє пройти під знаком підвищеної активності й діловитості. Більше того, своєї власної активності вам здасться недостатньо, тому ви зробите все, щоб як-небудь запрягти в свої справи оточуючих.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Ваги

Сьогодні ви будете сповнені нових ідей, а серце — емоцій. Це відмінний день для того, щоб вийти зі звичної зони комфорту і спробувати що-небудь новеньке. Ніщо не буде розбурхувати кров сильніше, ніж балансування на межі звичного і незвичного, дозволеного і недозволеного. Це може бути і флірт і екстремальний спорт.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Скорпіон

Сьогодні ви будете схильні помилятися, інформація надходитиме до вас у спотвореному вигляді. Тому не поспішайте, почекайте з висновками. Цей день сулить удачу всім, хто хоче непогано заробити і знає, як це зробити. Докладіть зусиль, проявіть ініціативу, і доля усміхнеться вам.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Стрілець

Сьогодні краще утриматися від випивки і нових знайомств. Справи будуть валитися з рук, тому краще присвятіть цей день повноцінному відпочинку. Постарайтеся триматися подалі від місць скупчення народу, є небезпека підхопити якийсь вірус.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Козеріг

Сьогодні ви можете серйозно захопитися якимись фантастичними ідеями та планами. Дещо з цих задумів, можливо, виявиться цікавим. Але в цілому не заважає бути трохи реалістичніше. Не дуже захоплюйтеся фантазіями, а тим більше — складними схемами.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Водолій

Сьогодні переважатиме діловий настрій з великою часткою скептицизму. Настрій може бути кілька похмурим, але це не відіб'ється на роботі. Постарайтеся бути економніше, але тільки не в особистих відносинах. Постарайтеся все ж приділити увагу близьким людям, особливо дітям.

Гороскоп на 21 лютого 2018 Риби

Вдалим буде ремонт будинку і придбання нових меблів. Можливо сьогодні, вам вдасться відновити перервані дружні відносини. Не виключено, що ваші передчуття збудуться незабаром.