Гороскоп на 12 квітня 2018 року

Четвер, 12 квітня 2018, 09:45
Гороскоп на 12 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 квітня 2018 року

Овен

Сьогодні Овнам варто попрацювати в тиші і самоті, при мінімумі контактів. Зусилля будуть продуктивніше в особистому кабінеті або в закритому спеціалізованому приміщенні. У спокійній обстановці вам буде простіше зосередитися і не упустити приховані деталі, а в перервах між працями, можливо, вдасться трохи помріяти або подрімати. День схиляє до приватності. Не варто присвячувати сторонніх у свої ділові, професійні та фінансові таємниці, виставляти напоказ досягнення, придбання, почуття.

Телець

Тельцям зірки радять не пропускати вдалий момент для дій, але не рекомендують афішувати свої плани і зусилля. Рекомендується дотримання таємниці вкладів і угод. Особистим контактам не зашкодить легкий наліт інтриги: відносинам він додасть романтики, а особисто вам – загадкової чарівності в чужих очах. Зараз ви можете не квапити події і насолоджуватися кожним новим їх поворотом, знаючи, що він однозначно опиниться в вашу користь. Непоганий момент для покупок і вкладень з розрахунком на віддалене майбутнє.

Близнюки

День вимагає від Близнюків гнучкої політики і одночасно цілеспрямованості. Свої плани вам варто визначити перш за все для себе, не поспішаючи присвячувати в них інших людей. Як тільки ви наведете різкість на обрану мету, самі собою з'являться потрібні інструменти для її досягнення, чи то матеріальні засоби, матеріали, техніка або інші необхідні елементи успіху. Бурхливих дискусій, теоретичним роздумам і ризикованих авантюр сьогодні варто віддати перевагу послідовним планомірним діям.

Рак

Раки сьогодні на вдалій хвилі і скрізь знайдуть свою нішу. Це хороший момент для обміну, взаємодопомоги. Щасливий випадок або природне чуття допоможуть вам опинитися саме там, де ви найбільш затребувані, готові щось отримати і віддати. Зірки радять не відмовлятися від співпраці, зараз вона дуже перспективна. В особистих стосунках практицизм і цілеспрямованість будуть успішно поєднуватися з чутливістю і чуттєвістю, любовному і подружньому щастю допоможе емоційна гармонія.

Лев

Для Левів день стане вдалим, якщо захищені тили і прийняті заходи. Додаткова точка опори стане в нагоді не тільки в поточних практичних справах, але і в психологічній сфері: вам буде важко в повній мірі використовувати вдалі можливості, якщо ваш емоційний стан залишає бажати кращого. Це підходящий момент для угод, невеликих позик, проведення банківських операцій і секретних робіт, управління спільним бюджетом та ресурсами. Корисно протестувати охоронну систему.

Діва

Дівам не варто бути одинаками і демонструвати навмисну незалежність. Це хороший день для ділового співробітництва та гармонізації особистих відносин, вдалий момент для побачення, для притирання характерів. Зірки не радять робити ставку на красномовство, сьогодні набагато важливіше наочні підтвердження ваших почуттів, умінь і намірів. Психологічну ініціативу краще віддати другій стороні: ваш такт неодмінно оцінять, дипломатичність, послужливість і лагідність додадуть вам балів в чужих очах.Гороскоп на 12 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку

Терези

Терезам пора перейти на повсякденні справи, діючи без суєти, але наполегливо. Не варто проявляти пасивність, якщо хтось потребує вашої допомоги, або вам необхідні якісь практичні послуги. Добре займатися штатом, побутом, діловою рутиною, лікувальними процедурами, працювати з рідинами, ліками, хімікатами, піклуватися про вихованців. Будуть тісно пов'язані душевний і фізичний комфорт. Займатися улюбленою справою буде простіше, якщо емоційно налаштуватися на нього і побачити його реальну користь.

Скорпіон

Скорпіони можуть вільно проявити свій душевний і творчий потенціал, підкреслити кращі сторони характеру, переконливо і без зайвих слів висловити любовні почуття. Це вдалий момент для розвитку романа, креативної акції, реклами плодів ваших зусиль. День сприятливий в емоційному відношенні, але цим його хороші сторони не вичерпуються. Ви можете довести свою потрібність потенційним партнерам і клієнтам, продемонструвати на практиці особистість і майстерність, показати працездатність ваших ідей.

Стрілець

Сьогодні Стрільці можуть багато зробити для дому, родини, господарства. Вдалий момент для практичних зусиль, облаштування спільного гнізда, але не менш важливою може виявитися душевна гармонія з оточуючими. У відносинах з близькими людьми краще спиратися на мову вчинків і конкретних доказів любові, а не гучні слова. Підтримка приємної атмосфери потребує емоційної культури, такту. Не варто вибирати цей час для яскравих рекламних акцій, бажано уникати пихатості і нав'язливості.

Козеріг

Для Козерогів настав один з вдалих моментів, коли просто необхідно щось зробити для просування планів. Більшість Козерогів сьогодні добре орієнтується в обстановці і інстинктивно вибере правильну тактику, але можливі і прорахунки. Зірки натякають, що в цей день вам варто стати трохи делікатніше, проявити більше чуйності до чужих потреб і не ігнорувати тонкі зміни психологічної атмосфери. Якщо ви врахуєте цю пораду, ваші професійні і особисті справи підуть чудово.

Водолій

Водоліям сьогодні належить спиратися одночасно на інтуїцію і факти, уяву і реальність. Сувора рука необхідності обмежить ваші фантазії або поле дій, але зірки стверджують, що в більшості випадків це піде вам на благо. Ви зможете займатися саме тим, що потрібно, і не будете витрачати ресурси на те, що у вашій ситуації не заслуговує уваги. Зокрема, ви будете робити більш вдалі покупки, вести розумну політику щодо заробітку, харчування, розпорядження засобами.

Риби

Для Риб ця доба гармонійна. Якщо ви хочете більшого, ніж маєте зараз, важливо подолати лінь і мрійливість, зайнятися конкретною справою. Інтуїція підкаже вірний спосіб дій і адекватну міру запитів. Можна успішно впоратися з кількома завданнями одночасно. При цьому сили будуть тільки зростати, кожен маленький успіх буде чарівним чином додавати вам енергію і віру. Прекрасний день для покупок, отримання практичної допомоги, прояву ініціативи в ділових і особистих стосунках.