Гороскоп на 14 квітня 2018 року

Субота, 14 квітня 2018, 16:55
Гороскоп на 14 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 14 квітня 2018 року

Овен

Овнам доведеться конструктивно мислити і діяти. Бажано акуратніше поводитися з документами і бути точніше в розрахунках. Свій борг доведеться виконувати в умовах цейтноту, нагляду або інших обмежень. Можуть підтискати терміни. Порушення правил загрожує конфліктом. Висока ймовірність безсторонньої розмови з важливим особою, втрати позицій, звільнення. Ймовірний візит в інстанцію. Зростає ризик травми або стресу, вірогідність отримати вимушене призначення, відмова, догана, критику, передає Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто враховувати ймовірність перешкод, на які щедрий день. Зростає ризик несподіваних бюрократичних ускладнень, затримок, перевірок, спонтанних спорів, не виключається скасування поїздки, зустрічі, важливого платежу або іншого заходу. Гарна новина полягає в тому, що будь-які тупики сьогодні короткочасні, а також у тому, що відбувається, не торкнеться ваших стратегічних інтересів. Вірогідність проблем вище в тих сферах, де ви залежні від волі окремих людей або офіційних інстанцій.

Близнюки

Близнюкам варто бути готовими до сюрпризу. Зірки підказують, що він може бути неприємним, а на подолання перешкод буде відведено мало часу. Задумане захід може закінчитися невдало або бути скасований. Вас можуть підвести друзі. Можливий збиток, штраф або адміністративне стягнення. Ще одна трудність може полягати в неможливості заздалегідь підготуватися до випробовування. Багато чого залежатиме від вашої винахідливості, холоднокровності та вміння оперувати наявними законними перевагами.

Рак

Ракам сьогодні варто бути напоготові. Зростає ймовірність бути зачепленим хвилею конфлікту і в результаті позбутися чогось важливого. Небажано довго перебувати у небезпечних місцях, намагатися зав'язати знайомство, знайти роботу, налагодити стосунки, укласти договір. Не найкращий момент для співбесід, відвідування офіційних інстанцій, виконання миротворчої місії за особистою ініціативою або чужого дорученням. Також, в цей день краще тримати при собі свої думки: вони можуть викликати нерозуміння і навіть агресію.

Лев

Сьогодні оптимістичний настрій Львів наштовхується на перешкоди. З забороною або обмеженням ви можете зустрітися навіть там, де зазвичай відчуваєте себе як вдома. Обставини можуть перешкодити вам висловитися, налагодити зв'язок, отримати доступ до інформаційного джерела. Можуть бути тимчасово закриті знайомі шляхи. Причина проблем може мати бюрократичний або ідеологічний характер. Не виключено обмеження в правах. Можлива залежність від стану здоров'я або наявності медичних документів.

Діва

Сьогодні далеко не всім Дівам вдасться сховатися за чужу спину. Доведеться розраховувати лише на себе і свій досвід подолання криз. Якщо ви погано володієте собою, своєю мовою і ментальним фоном, то будь-яка дрібниця може стати причиною стресу. В цей день велика ймовірність сварок, несподіваних перевірок і заборон, проблем у дорозі, ускладнень зі зв'язком. Якщо до цього часу ви вважали за краще закривати очі на правду, обставини змусять вас глянути їй в обличчя. У подоланні проблем важлива оперативність.

Терези

Терезам варто бути готовими до непоступливості співрозмовника або його бурхливої словесної реакції. Сварки і конфлікти сьогодні імовірніше за чужий ініціативи. Головна проблема дні - неможливість дипломатії, будь-який натяк на компроміс зустріне критику і навіть гнівний протест. Не варто посилювати суперечку, інакше справа дійде до розриву. Не рекомендується вступати в переговори, особливо, пов'язані з територією, житлом, бізнесом, а також укладати шлюб, заводити знайомства, шукати посередника або виконувати його роль.

Скорпіон

Скорпіонів в цей день можуть чекати термінові справи, виконання яких буде пов'язано з короткими перешкодами або ризиками. Можливі запізнення, поломки, дрібні травми, порушення правил і термінів, конфлікти з колегами, персоналом установ, попутниками. Не найприємніші новини можливі у зв'язку зі здоров'ям, змістом техніки або вихованців. Зірки радять не впадати в паніку, не відкладати перевірку інформації та з'ясування деталей: можливо, проблема вирішується просто, варто лише трохи постаратися.

Стрілець

Цей день спонукає Стрільців стати більш красномовними, проявити літературну або ораторську майстерність, але події швидко покажуть, що одного красномовства мало. Слова безсилі, якщо ви не в змозі підкріпити їх справою: підготувати розрахунки, скласти план, ризикнути гаманцем. Можливі проблеми з фінансуванням проекту, що цікавить вас, або з його професійною технічною підтримкою. При недостатній твердості намірів, труднощі можуть охолодити запал і змусити відмовитися від яскравої ідеї.

Козеріг

Козерогам варто акуратніше вести дискусії, або уникати них. Небажано оформляти документи. Сьогодні висока ймовірність сімейних, житлових, професійних суперечок, суперечок через бізнес, території, майно. Намагаючись відстояти свою точку зору або захистити чужу, ви ризикуєте виявитися під обстрілом критики. Причиною може стати як чужий бурхливий темперамент, так і ваша непоступливість, неуживчивість. Вашу принциповість можуть розцінити як ознаку тиранії, агресії або душевної глухоти.

Водолій

Водоліям день обіцяє перешкоди в дорозі і напружений стиль спілкування з оточенням. Перевагу доведеться віддати конкретним темам, підкріплюючи свою позицію як можна більш конструктивними і дохідливими аргументами. Бажано ретельніше готуватися до будь-якій поїздці, візиту: не виключені різноманітні проблеми, від технічних і комунікаційних до правових. Частині з них легко уникнути, проявивши передбачливість. Наприклад, не варто забувати важливі документи, нехтувати профілактичними техоглядом.

Риби

Ситуації цього дня вимагають від Риб конкретного підходу до задачі, оперативності, відповідальності, а в деяких випадках, і готовності до ризику. Якщо ви не можете продемонструвати даний комплекс якостей, вам краще утриматися від ініціатив: збиток від вашої активності набагато більш ймовірний, ніж вигода. Висока ймовірність поломки речей, запізнень, матеріальних втрат, спірних та конфліктних моментів. Небажано укладати фінансові домовленості, стверджувати розрахунки та програму дій на майбутнє.