Гороскоп на 20 квітня 2018 року

П'ятниця, 20 квітня 2018, 10:48
Гороскоп на 20 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 20 квітня 2018 року

Овен

Овнам варто дозволити собі ще один день малих навантажень. Якщо ви не потребуєте відпочинку, це вдалий час для дрібних експериментів. Можна присвятити денні години хобі, випадкової примхи. Доведеться змиритися з тим, що колишні захоплення втрачають свою актуальність, а з ними, можливо, і ваш колишній спосіб життя. Увечері вам буде нелегко знайти баланс між власною думкою і потребами близьких, можливо, доведеться шукати його знову. Варто звернути увагу на особисту територію, побут, безпеку, передає Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельці відчують більше впевненості в собі. У денні години не варто робити нічого важливого: плани будуть змінюватися, про стабільність і контроль за подіями доведеться тільки мріяти. Основні заходи краще планувати на вечір, в цей час у вас з'явиться більше зацікавленості і зростуть шанси вплинути на хід справ. Інформація, що надійшла в кінці дня, зніме невизначеність, підштовхне до вибору або маневру. Можлива термінова коротка поїздка або перестановка сил в близькому оточенні.

Близнюки

Початок дня налаштує Близнюків на грайливий лад, представить багато в простому і кумедному світлі. Незважаючи на великий інтерес до оновлень, ви навряд чи досягнете високих результатів, справа може обмежитися розмовами або мріями. Події нагадають про важливість матеріальної складової. Вечір змусить подумати про витрати, вкладення, про особистому, сімейному чи колективному бюджеті. Здійснити задумане швидко буде нелегко. Можливі коливання, труднощі вибору, непорозуміння при платіжних операціях.

Рак

Для Раків день може початися з непередбачуваного розвитку подій, не виключена дезорієнтація. Зірки радять перенести будь-які рішення і акції на вечір, так як ясність настане саме в кінці дня. При цьому варто бути уважніше: ви можете зіткнутися з проблемою, що не вирішується «в лоб». Навіть для вирішення знайомого завдання потрібно нетривіальний шлях. Увечері краще не писати листів, не знайомитися і не вступати в переговори, не поспішати ставити запитання і давати відповіді, небажані поїздки.

Лев

Вдень Леви можуть трохи повитать в хмарах. Це відповідний період для програвання різних сценаріїв майбутнього, вдалий момент для перезавантаження свідомості. Відпочинок бажаний, якщо попереду новий етап і чергова відповідальність, особливо матеріальна. Увечері з'явиться спокуса висловитися або приступити до дії, а в деяких випадках це стане необхідністю. Варто ретельніше формулювати думки, краще готуватися до дороги і до роботи, забезпечити підстраховування на випадок несподіваного повороту подій.

Діва

Дівам день готує нетривіальний поворот подій, до якого не відразу вдасться адаптуватися. Чим швидше ви пристосуватися до нової ситуації, тим швидше зможете отримати вигоду з її позитивних сторін. Поки не настав вечір, зірки радять діяти за обставинами, не приймаючи ніяких відповідальних рішень та уникаючи надмірної довірливості. В кінці дня важливо нестандартно мислити і діяти оперативно. Можливо звістка від друзів, несподівана подія будинку або у вузькому сімейному колі.

Терези

На початку дня у Терезів є право на свою думку. Це хороший період для неформального демократичного спілкування, заснованого на толерантності, дружби, схожості інтелектуальних запитів. Увечері ситуація менш гармонійна, зросте категоричність, непримиренність, схильність до критики, контролю, репресій, агресивного захисту володінь. Потенційно конфліктна атмосфера може скластися в сім'ї, шлюбі, діловому союзі, професійному середовищі, у стосунках з батьками, владою, керівництвом, конкурентом.

Скорпіон

Денні години Скорпіони можуть використовувати для втамування цікавості. Не варто заздалегідь програмувати себе на ті чи інші висновки, життя поставить цікаве питання і підкаже ряд відповідей на вибір. Це гарний час для прогулянок, серфінгу в Мережі. Цілеспрямовану активність краще планувати на вечір, віддавши при цьому перевагу партнерству, а не своїй ініціативи. В кінці дня може прийти звістка, з'явитися привід для поїздки. Варто приготуватися до пригод у дорозі та при спробі встановити зв'язок.

Стрілець

Стрільцям не варто планувати на цей день конкретні важливі заходи, так як віддача від них може виявитися під питанням. Перша половина дня допоможе невимушеному спілкуванню. Увечері зросте ваша внутрішня переконаність, але одночасно посилиться емоційність, підвищиться вразливість, чутливість. Ви можете болісно відреагувати на жарт, критику або сюрприз, до яких в інший час поставилися б з гумором. Якщо трапилося непередбачене, вам знадобиться час на адаптацію до обстановки.

Козеріг

Козероги сьогодні залежні від обстановки. Основну частину дня краще присвятити рутині. Бажано виключити фізичні навантаження. Не варто прагнути до конкретики і починати справи. Корисною якістю стане психологічна гнучкість, не зашкодять товариськість і допитливість. В кінці дня важливо відразу взяти вірний тон у діалозі з партнером або у сім'ї, інакше будь-яка випадковість посилить ризик кризи відносин. Найбільш надійні опори - взаємна любов і симпатія, спільність інтересів. Небажані переговори.

Водолій

Перша половина дня порадує Водоліїв свободою, або хоча б її ілюзією. Якщо ви прив'язані до місця, бажано провітрити приміщення і забезпечити приплив інформації. Не варто в цей час ставити собі конкретні цілі. Увечері може з'явитися термінова справа, для вирішення якого не годяться стандартні методи. Можливо, вам доведеться скористатися оригінальним джерелом відомостей або незвичайним інструментом. Можливі суперечки з оточенням. Потребує уваги власне здоров'я або благополуччя близьких.

Риби

Для Риб день пройде в очікуванні або невизначеності, ясність настане ближче до вечора. Можливо, ви будете прив'язані до будинку або робочого місця, залучені в розмову. Увечері з'явиться конкретика, правда випливе назовні. Вас може спантеличити логіка близької людини, дитини, партнера. Можуть з'явитися нові джерела фактів, інші потреби, назріти оригінальні придбання. Не варто опускати руки, якщо ситуація не піддається поясненню звичними шляхами, так як перспективи цілком сприятливі.