Нове дослідження: Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України у 2002-2012 рр.

Четвер, 20 грудня 2012, 18:26
Творчий центр ТЦК презентує Вашій увазі дослідження неурядових організацій України. Дослідження було проведено протягом травня-червня 2012 року за фінансової підтримки проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)». Загалом було опитано 637 громадських організацій, які репрезентують усі області України, Автономну Республіку Крим та місто Київ.
Нове дослідження: Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України у 2002-2012 рр.

Звіт «Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України 2002-2012» містить актуальну інформацію про стан розвитку неурядових організацій України, співпрацю з державними органами, бізнесом, ЗМІ та громадськістю, проведення кампаній громадського представництва. Також у звіті наведено аналіз потреб НУО в 2012 році. Окрім того, у виданні міститься глибинний аналіз розвитку громадських організацій протягом 2002-2012 років.

Інформація, представлена у даному звіті, може бути корисною для лідерів неурядових організацій, державних і політичних діячів, уповноважених приймати рішення щодо соціальної політики, науковців і експертів у сфері громадянського суспільства, представників організацій міжнародної технічної допомоги та міжнародних консультантів у галузі розвитку третього сектору.

Ознайомитись з повною версією звіту «Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України 2002-2012», а також з  презентацією результатів дослідження можна на сайті Творчого центру ТЦК.

comments powered by HyperComments