Студентський конкурс «Світ, що ЗМІнюється…». Переможцям - безкоштовна магістратура у Львові

П'ятниця, 22 лютого 2013, 14:52
Школа журналістики Українського католицького університету оголошує всеукраїнський студентський конкурс журналістських матеріалів і наукових проектів «Світ, що ЗМІнюється…». Переможці отримають стипендії та цінні призи. Учасниками конкурсу можуть стати студенти 3, 4 чи 5 курсів будь-якого гуманітарного чи соціально-економічного напрямів підготовки.
Студентський конкурс «Світ, що ЗМІнюється…». Переможцям - безкоштовна магістратура у Львові

До конкурсу приймаються студентські роботи у двох номінаціях:
- Проект наукового дослідження.
- Журналістські матеріали, опубліковані чи написані для публікації в мас-медіа.

У межах першої номінації приймаються студентські наукові проекти на задекларовану конкурсну тему (з перспективою подальшого дослідження). У проекті має бути детально прописано мету і завдання дослідження; актуальність та новизну теми; подано план дослідження та короткий аналіз наявної джерельної бази; окреслено ймовірну методологію, а також практичне й теоретичне значення дослідження; вказано попередній досвід автора у розробці теми (статті, виступи, участь у конференціях тощо). Проект має аргументовано і глибоко розкривати вказану тему, а також характеризуватися оригінальним підходом до її висвітлення.

Пріоритетними є такі тематичні напрями:
- майбутнє традиційної журналістики;
- взаємодія старих і нових медій;
- специфіка та переваги конвергентних медій;
- зміна ідентичності під впливом нових медійних реалій;
- виклики цифрової доби.

У межах другої номінації приймаються журналістські матеріали на задекларовану конкурсну тему, опубліковані в мас-медіа або написані цільово для конкурсу. Перевага надаватиметься журналістським матеріалам, які присвячені політичним, соціальним, економічним, культурним чи технологічним змінам у світі, Україні, людській свідомості, комунікаціях, мас-медіа тощо.Заохочується візуалізація матеріалів – фото, колаж, карикатура, інфографіка тощо. Обмежень щодо обсягу матеріалів, жанрів і типу медій немає. Мова матеріалів: українська, російська, англійська. Разом із проектом слід подати розширене CV автора.

Термін подання робіт: роботи у двох номінаціях приймаються від 25 лютого до 25 квітня включно за електронною адресою: journalist@ucu.edu.ua. Підсумки конкурсу буде підбито на урочистому нагородженні у Львові 18 травня 2013 року.



Учасники, які посядуть перше місце в кожній із номінацій, отримають цінні призи від партнерів конкурсу.

Учасники конкурсу, які посядуть у кожній із номінацій 1, 2 та 3 місця, отримають запрошення до вступу на одну із магістерських програм Школи журналістики УКУ та стипендійні сертифікати на покриття оплати річної вартості навчання.

І місце: Стипендійний сертифікат на покриття 100% оплати за перший рік навчання на магістерській програмі (8 / 10 тис. грн).

ІІ місце: Стипендійний сертифікат на покриття 60% оплати за перший рік навчання на магістерській програмі (4,8 / 6 тис. грн).

ІІІ місце: Стипендійний сертифікат на покриття 40% оплати за перший рік навчання на магістерській програмі (3,2 / 4 тис. грн).

Найкращі конкурсні матеріали буде опубліковано в українських мас-медіа.

Докладна інформація про конкурс: http://journalism.ucu.edu.ua/program-highlights/1552/

comments powered by HyperComments