29 серпня 2016

02:56
Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) заблокувала доступ до сайту Українського кризового медіа-центру (УКМЦ) на території Російської Федерації.и.
02:39
Такса пропала з кільцем і кулоном з діамантами
02:14
Як повідомляє Польське радіо, замість заяв роботодавців про намір доручити виконання роботи іноземцю, будуть діяти дозволи, які будуть видавати районні бюро праці.
02:02
За останні два роки в Україні зроблено ряд кроків, спрямованих на спрощення започаткування бізнесу.
02:27
За фактом події відкрито кримінальне провадження.
23:32
Главу неканонічною Української реформаторської православної церкви Сергія Журавльова в Санкт-Петербурзі звинуватили в незаконній місіонерській діяльності
23:17
Одеські поліцейські затримали трьох жінок, причетних до ряду тяжких злочинів з використанням психотропної речовини "Азалептол"
22:47
Співробітники Генеральної прокуратури України спільно зі Службою безпеки затримали на хабарі в 375 тис. гривень співробітника однієї з місцевих прокуратур Київської області та ще трьох прокурорів
22:21
Працівники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіціі в Харківській області спільно зі слідчими виявили в Харкові порностудію.
21:58
Їх буде легше носити дітям і вони не приносять шкоди